تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 451 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با هزار تا شوق رفتم این مدلی که هاردش سرعتش عالی هست رو خریدم و الان ضد حال خوردم باورت میشه اصلا هیچ کاریش نکردم روشن کردم بار اول مشکلی نداشت من حتی برنامه ای رو نصب نکردم فقط اپدیت گرافیک رو ریختم روش و بعدشم مشکلی نداشت! خاموش کردم صبح که میام ویندوز بالا نمیاد و یه چیزایی میگه که بوت ظاهرا نیست یا همچین چیزی . اره دیویدی ریکاوری گرفتم شد 5 تا حالا بنظرتون چکار کنم؟ ریکاوری هم بلد نیستم! عجب ضد حالی خوردم الان اون ریکاوری ها ویندوز اصل رو بر میگردونه درسته؟

حالا چرا ناراحتی دادا ؟؟؟ دستاپ و لپ تاپ همش گیر و گور داره. چیزی نیست که حالا. قطعات الکترونیکی گاهی حالشون بد میشه باید ببری بیمارستان دیگه. از آدم که دیگه سخت جون تر نیستند.

حالا بی خیال .... غمت نباشه اینا همش طبیعیه.

اون دی وی دی ها رو که تو ویندوز رایت کردی اولیش رو بزار ببین چی میاد چی نمیاد ...
    اصلا دی وی دی ویندوز رو هم تست کن ببین بوت میشه یا مشکل کلی تره. اگه هایرن بوت سی دی داشته باشی که دیگه نور علی نور. میتونی بری هاردت رو هم باز کنی و اگه چیزی هست که میخوای پاک نشه بریزی تو فلشی چیزی ...

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

با هزار تا شوق رفتم این مدلی که هاردش سرعتش عالی هست رو خریدم و الان ضد حال خوردم باورت میشه اصلا هیچ کاریش نکردم روشن کردم بار اول مشکلی نداشت من حتی برنامه ای رو نصب نکردم فقط اپدیت گرافیک رو ریختم روش و بعدشم مشکلی نداشت! خاموش کردم صبح که میام ویندوز بالا نمیاد و یه چیزایی میگه که بوت ظاهرا نیست یا همچین چیزی . اره دیویدی ریکاوری گرفتم شد 5 تا حالا بنظرتون چکار کنم؟ ریکاوری هم بلد نیستم! عجب ضد حالی خوردم الان اون ریکاوری ها ویندوز اصل رو بر میگردونه درسته؟
    سلام عزیز.نگران نباش مشکلی نیست.من 3شب قبل ریکاوری کردم .خیلی سادست. لپ تاپ را که روشن کردی DVD 1 را میزاری و قبل از اینکه لگوی ویندوز بیاد Esc را بزن. بعد یه پنجره کوچیک باز میشه که شما تنظیم کن از روی بلو ری بوت بشه. بعدش خودش وارد نصب میشه. خیلی ساده. فقط باید دی وی دی ها را عوض کنی.حدود 1 ساعت هم طول میکشه. نصب که تموم شد ویندوز لود میشه و میشه مثل روز اول.حالا باید زبان و غیره را نصب کنی.تموم شد.
    در ضمن یه جا هم در مورد فرمت درایو ها سوال میکنه که گزینه ی 1 را انتخاب کن.اینجوری اطلاعات درایو D سالم میمونه.
    Last edited by yperion(-); 05-09-2010 at 23:12.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

میگم حسن جان بهتره دقیقا بنویسی رو صفحه چه پیامایی مینویسه یا عکس بندازی. شاید مشکل ساده تر از این حرفا باشه و راحت حل شه.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دم همتون گرم من الان چک کردم بوت رو گذاشتم رو بلوری اما اصلا دستگاه بلوری من دیویرو نمیخونه صدای چرخشش رو نمیشنوم و عکس العملی نشون نمیده حتی اون پیغامم نشونم نمیده فکر کنم هنگ میکنه. الان میرم دوباره روش کار میکنم و عکساشو میزارم اینم از تجربه اولین لپتاپ ما من خودم رشتم کامپیوتره اما هر کاریش میکنم ضاهرا بلوری کار نمیکنه یعنی نمیخونه اگه میخوند که باید دیویدی رو بوت میکرد ویندوزم 7 دم دستم نیست اما xp رو میزارم خبرشو میدم . درسته که میگن تا 1 هفته الماس لپتاپو عوض میکنه؟؟
    راتی نه تو مغازه روشنش نکرد فقط محتویشو نشونم داد و کارت گارانتی و اینکه ریفر نیست و منم برچسب 24m رو دیدم! پشت لپتاپ هم نزده ریفر . بار اول هم که درست روشن شد مشکلی نبود من حتی دمای cpu هم بار اول چک کردم 50 بود نمیدونم والا ریکاوری که نمیکنه حالا چه کنم زنگ بزنم گارانتی؟

ویرایش :

xp رو هم نمیخونه اصلا بوت نمیکنه و چرخشش رو نمیتونم تحساس کنم
    Last edited by hasanoooooooo; 06-09-2010 at 00:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phenomenon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از دوستان کسی قیمت هارد Seagate Momentus XT 500G رو تو ایران داره؟با گارانتی هست یا نه؟تو سایت خودش بین 129 تا 149 زده

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دم همتون گرم من الان چک کردم بوت رو گذاشتم رو بلوری اما اصلا دستگاه بلوری من دیویرو نمیخونه صدای چرخشش رو نمیشنوم و عکس العملی نشون نمیده حتی اون پیغامم نشونم نمیده فکر کنم هنگ میکنه. الان میرم دوباره روش کار میکنم و عکساشو میزارم اینم از تجربه اولین لپتاپ ما من خودم رشتم کامپیوتره اما هر کاریش میکنم ضاهرا بلوری کار نمیکنه یعنی نمیخونه اگه میخوند که باید دیویدی رو بوت میکرد ویندوزم 7 دم دستم نیست اما xp رو میزارم خبرشو میدم . درسته که میگن تا 1 هفته الماس لپتاپو عوض میکنه؟؟
    راتی نه تو مغازه روشنش نکرد فقط محتویشو نشونم داد و کارت گارانتی و اینکه ریفر نیست و منم برچسب 24m رو دیدم! پشت لپتاپ هم نزده ریفر . بار اول هم که درست روشن شد مشکلی نبود من حتی دمای cpu هم بار اول چک کردم 50 بود نمیدونم والا ریکاوری که نمیکنه حالا چه کنم زنگ بزنم گارانتی؟
    اره عوض میکنن
    اگه نشد زیاد ور نرو بفرست شرکت

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چرا میخوای با دی وی دی ها ریکاورکنی برادر ؟
    اونا که مااله وقتی که درایو ریکاوری لپتاپ آسیب دیده باشه
    شما وقتی سیستم رو روشن میکنی f9 رو بزن تا وارد فضای ریکاوری بشی

در ضمن فکر نکنم مشکلتون هم مهم و سخت افزاری باشه
    خودم به موارد مشابه برخوردم اکثرا کار ویروس بود و به خاطر نصب برنامه ناسازگار با os
    احتمالا راه حل ساده تر از ریکاوری هست ولی فکر کنم طول بکشه تا پیداش کنیم :d
    Last edited by lucky_luke; 06-09-2010 at 01:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

حسن جان همونقد که تو ناراحتی منم ناراحت شدم!!! ایشالا درست میشه! یعنی حتما درست میشه!!!
    خیالت تخت باشه دوست من!

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

شما رو صفحه ی اول به صورت ممتد f9 رو بزن
    صفحه ریکاوری از رو هارد میاد
    هیچم نگرانی نداره

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقایون f9 رو چند بار زدم اما کاری نمیکنه که! همینجوری بعد از روشن شدن این کلید رو میزنم اما ااصلا هیچ کجا نمیره و روی صفحه میمونه تورو قران بگید چکار کنم یعنی راهی نداره جز گارانتی؟ من از اسوس انتظارات بیشتری داشتم نه اینکه هنوز نخریده بازی سرم در بیاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •