بهتر بود اون پست بالا رو میخوندیدا :|
حداقل وارد تاپیک میشید اون صفحه رو بخونید
بهتر بود اون پست بالا رو میخوندیدا :|
حداقل وارد تاپیک میشید اون صفحه رو بخونید
با سلام
دوستان من این بازی رو نصب کردم روی XP صدا داره بازی
اما روی 7 صدا نداره
روی 7 فقط توی بازی صدا نداره اما موقعی که میخواد بازی از مرحله ای بره مرحله ی بعد صدا داره
روی XP چون خیلی تیک تیک میزنه نمیتونم بازی کنم واسه همین روی 7 میخوام بازی کنم
اما صدا نداره
چه کنم؟![]()
دوستان من یه جایی گیر کردم.
اون جا که از روی صندلی بازش میکنن و حالش بده و فرار میکنه. آخرش که یارو میاد میسون رو میزنه و میفته روی زمین و اسلحه میگیره جلوش همونجا گیر میکنه و دیگه هیچ حرکتی نمیکنه.
باید چیکار کنم؟
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید
توی مرحله جنگ با ویتنامی ها یه جایی هست که باید از بالای کوه که سنگرامون هست بیایم به سمت پایین و برسیم به یه سنگر که 100 متر پایین تره ( این مرحله بعد از زدن 3 تانک ویتنامی با rpg هست متوجه شدید کدومو میگم ؟! )
این ویتنامی ها تموم بشو نیستن نمیشه رسید به نقطه مورد نظر تا 16 متریش بیشتر نمیتونم برم آیا قلقی داره ؟ باید کار اضافه ای کنیم
این دوستمون یه بشکه که بمب بهش بسته شده رو با پاش میزنه به سمت ویتنامی ها گفتم شاید این رو باید منفجر کنیم آره ؟
ممنون
قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.
بله. شما هم عین همون کار رو برای بقیه بشکه ها باید بکنین با کلید F...
پست 1910 رو بخونید
در مورد رفع مشکلات صدا این روش ها توصیه میشه:
* مسیر زیر رو (در ویندوز 7) طی کنین:
تب Control Panel > Sound > Communications
و گزینه Do Nothing رو انتخاب کنین.
* مسیر زیر رو (در ویندوز Vista یا 7) طی کنین:
تب Speakers > Properties > Advanced < تب Control Panel > Sound > Playback
و گزینهi24 bit, 48000 Hz (Studio Quality)iرو انتخاب کنین. (بعضی جاها i16 bitهم عنوان شده.)
آقا ممنون خیلی لطف کردیبله. شما هم عین همون کار رو برای بقیه بشکه ها باید بکنین با کلید F...
بازی خیلی توووپه
سلام دوستان
این بازی مد زامبیش کرک شد؟
با سلام
ممنون از راههایی که گفتی
اما همرو الان انجام دادم بازم درست نشد
همونطوریه هنوز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)