من صبح راحت میتونم یوتیوب برم کلیپ نگاه کنم اما ظهر به بعد واسه باز کردن بعضی سایت ها باید 10 بار رفرش کنی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من صبح راحت میتونم یوتیوب برم کلیپ نگاه کنم اما ظهر به بعد واسه باز کردن بعضی سایت ها باید 10 بار رفرش کنی![]()
پشت کیس رو نگاه کن احیانآ یه وقت پایه میز یا یه چیز سنگین روی کابل شبکه یا سیم تلفن نیفتاده باشه![]()
دوستان الان تایم دانلود رایگان adsl مخابرات برای شهرستانها و اراک یکیه؟ بعد بین چه ساعاتی هست.
ادرس صفحه مشاهدهکارکرد کجاست.
ممنون میشم بگید.
تایم رایگان اراک که از 2 تا 7 هست می تونی از مخابراتتون یا 2020 بپرسی. اینم آدرس کارکرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب . واسه من جمع روزانه توی قسمت ریزکارکرد با روزانه توی قسمت کارکرد کلی نمیخونه !!!!!!!!!!!
توی ریز کارکرد زده 4 گیگ و تا تاریخ 10 هست اما تو کارکرد کلی زده 6 گیگ و امروز 11 هست .
واسه منم به همین شکله![]()
تو روح پدرشون، هیچوقت این مشکلاتشون به ضررشون نیست و فقط به سودشونه
راستی من ساعت 5 میخواستم وصل بشم اما یه سره ارور 691 میداد! کس دیگه ای همین مشکل رو داشته؟
من دیروز میخواستم به صورت lan وصل شم همش ارور 691 میداد . اخرش مجبور شدم همون به صورت وایرلس وصل شم
مال منم به همین صورته ، 2 گیگ اضافه زده برام![]()
ریزکارکرد کلآ از سایت مخابرات حذف شد!
دیگه فقط میتونید گزارش کارکرد کلی بگیرید.
یعنی عوضی تر از اینا وجود نداره، اینطوری نمیشه باید یه نرم افزار که حجم ورودی و خروجی رو محاسبه میکنم نصب کنم .
انگاری که به اینجا هم سر میزنن اما به فکر این نیستن که مشکل های ما رو رفع کنن و فقط میخوان یه جوری ماس مالی کنن بره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)