ممنونم رایان جان.
.فقط در مدلهای پایین همین لینک چرا نوع فیشاشون با هم فرق میکنه/بلندتره یه جورایی؟و این که اون پلاستیک پشت تی وی و سینماست که مخصوص همین اپتیکال هست رو چه جوری بشکونم؟؟؟/
اگه سوال دوم پست قبلیمم هم جواب بدین منون میشم![]()
ممنونم رایان جان.
.فقط در مدلهای پایین همین لینک چرا نوع فیشاشون با هم فرق میکنه/بلندتره یه جورایی؟و این که اون پلاستیک پشت تی وی و سینماست که مخصوص همین اپتیکال هست رو چه جوری بشکونم؟؟؟/
اگه سوال دوم پست قبلیمم هم جواب بدین منون میشم![]()
با تشکر از توضیحات دوست عزیزمون sound vision که هیپوقت اسمشم بما نمی گه.
در تکمیل فرمایشات دوستمون من عرض کنم که هیچکدوم از اینا قابلیت پخش فیلم فول اچ دی ندارند.مدل فیلیپس مثل اینکه قابلیت upscaing نداره ولی جی وی سی داره.همچنین مدل فیلیپس محدود پخش dvd منطقه ایرو داره.
در مورد کارایی هم همونطور که دوستان اشاره کردند سیستم فیلیپس یه سیتم ماکرو هست و جی وی سی یه مدل مینی پس تفاوتی تو مانور صدا برای شما وجود داره.
در مورد تفکیک صدا یخورده جواب دادن به این موضوع سخت هستش چون تفکیک نزدیک بهمی دارند و من هم صداشون رو با فاصله از هم شنیدم و نمی تونم حرفی بزنم که یوقت دچار اشتباه نشید.بهتره خودتون از نزدیک وبا یه سورس صداشون رو تست کنید.
با تشکر از توضیحاتتون جسارتاً فیلیپس هم upscaling داره.
خواهش می کنم.
اونایی که فیش بلندتر دارند دقیقا نمی دونم برای چه خروجی و ورودی هایی استفاده میشه.اگه دوستان کسی می دونه محبت کنه یه توضیح کوچیکی بده تا من و دوستانی که اطلاع کاملی ندارند یاد بگیریم.
اون پلاستیک هم که روی ورودی و خروجی اپتیکال دستگاهتون قرار داره خیلی راحت در میاد.بگیرش و بکشش بیرون.
اگه منظورت از سوال دوم پست قبلیت در مورد اینه که مشکلی پیش میاد یا نه،عرض کنم مشکلی پیش نمیاد.
این هم جالبه مالک شرکت معظم ماتسوشیتا الکتریک (ناسیونال، پاناسونیک، تکنیکز، کواسار) هم با کمک برادر زنش اول چراغ قوه تولید می کرد.
برادر زنش هم بعداً شرکت سانیو رو تأسیس کرد.
برگرفته از کتاب : نه برای لقمه ای نان
نوشته: کونوسوکی ماتسوشیتا
اون مدلی که سرش یه جورایی بلند تره به MINI SPDIF معروفه و اون یکی هم SPDIF نرمال
توی عکس بالایی نرمالشه پایینی مینی من تا الان وسیله ای ندیدم که مینی بهش بخوره!
به اون مدل مینی مدل 3.5 میلی متری هم می گن شاید به خاطر اینکه مثل فیش هدفون 3.5 میل قطر داره.
جالبه که می خواستم یه عکس خوب پیدا کنم ماشا اله همه چی فیلتر بود و کلی گشتم تا دوستان تو دیدن عکس به مشکل بر نخورند!!!
برای استفاده از فیش اپتیکال هم اگه مثل تصویر پایین بود
کافیه پوشش پلاستیکی رو بیرون بکشید و اگه این جوری بود
شما سر کابل رو فشار می دید توی فیش پوشش پلاستیکی خاکستری رنگ خودش جمع می شه.

ببخشید من یکمی سر در گم شدم اون سیستم ها فول اچ دی پخش میکنن یا فقط اچ دی پخش میکنن؟ از کجا میشه فهمید چه دستگاهی آیا فول اچ دی پخش میکنه و یا اینکه upscaling داره؟ HDMI که تو مشخصات میزنه ربطی به فول اچ دی بودن سیستم نداره؟
تو زمینه ی پخش موزیک های راک و متال کدوم بهتر عمل میکنه؟ تو بعضی سیستم های که تا حالا گوش دادم یجورایی صدای گیتار برقی کمرنگ تر از بعضی دیگر است.
بعد فروشنده ها میذارن یو ای پی وصل کنی برا تست صدا؟
مرسی.
pejman عزيز
-در مورد پورت 3.5 اپتيكال بايد خدمتتون عرض كنم در بسياري از وسايل از اين پورت استفاده ميشهتوی عکس بالایی نرمالشه پایینی مینی من تا الان وسیله ای ندیدم که مینی بهش بخوره!
به اون مدل مینی مدل 3.5 میلی متری هم می گن شاید به خاطر اینکه مثل فیش هدفون 3.5 میل قطر داره.
-در سري بزرگي از لپ تاپ هاي سوني مثل AR (غول هاي كينگ مدل سوني)
-در بسياري از DISC MAN هاي سوني (NE 820 -NE 830 -NE810) و مدل هاي فراوان ديگه
-در بسياري از MD PLAYER هاي سوني كه خروجي OPTICAL REC دارند
-و موارد ديگه كه الان حضور ذهن ندارم
مرسی بله البته لپ تاپ ها رو دیده بودم یادم نبود. ولی خوب من زیاد با وسایل پخش قابل حمل کار نکردم.
به هر حال ممنون که عرایض من رو کامل کردین.
با درود خدمت اساتید این قابلیت upscaling کارش چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)