میگم من اگه گوشی رو ببرم بیرون میتونن بهش کیبرد فارسی اضافه کنن ؟ یا بازم همین مشکلات خونه رو داره ؟
(توی خونه پیام Required application access not granted رو موقع نصب برنامه dayhand میده ) (ویواز پرو)
میگم من اگه گوشی رو ببرم بیرون میتونن بهش کیبرد فارسی اضافه کنن ؟ یا بازم همین مشکلات خونه رو داره ؟
(توی خونه پیام Required application access not granted رو موقع نصب برنامه dayhand میده ) (ویواز پرو)
درسته من منظورم اينه كه اپديت دو مرحله داره يكي دانلود و بعدي نصب دانلود شده ها من ميگم اگه موقع نصب اونايي كه دانلود شده اينترنت قطع بشه مشكلي پيش مياد؟برای اپدیت گوشی برنامه اپدیتر را دانلود و نصب کن
بعد طبق مراحل برو جلو
نزدیک 110 مگ دانلود کرده بعد فلش میزنه
يه چيزي
قبلا پرسيده بودم چرا وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه كه آقاي گلمحمدي گفتن تيكه silencing calls رو فعال كنم، حالا تيكش فعاله ولي بازم وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه!
چرا؟
شما برو توي setting/phone/sensor setting/ بعد يه جا نوشته sensors اگه روي off بود بزن on
یک دنیا ممنون از راهنمایی ارزنده ی شما. برنامه نصب شد. فوق العاده بود.
اونم روشنه! همه چيزش اوكيه، نميدونم چرا باز ميچرخونمش mute نميشه!
البته خيلي هم مهم نيستا، ولي اينكه نميدونم از چيه حرصمو در مياره!![]()
نه صداش خیلی کمه گوشی با صدای کم زیاد دیدم ولی این طبیعی نیست !
شاید آپدیت کنم بهتر بشه !
رنگ هم هنوز خشک نشدهالان یه فوت کنن میره
![]()
اینم نمیشه ! فعال کردم گزینشو اما به هر سویی که چرخاندیم نخندیدقبلا پرسيده بودم چرا وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه كه آقاي گلمحمدي گفتن تيكه silencing calls رو فعال كنم، حالا تيكش فعاله ولي بازم وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه!![]()
سلام مجدد خدمت اساتید محترم
من آکسفورد دیکشنری و نقاله را نصب کردم که خیلی خوب کار میکنن. اما لطفا بهترین انتی ویروس موجود برای ویواز پرو و همچنین راهی برای مادام العمر کردن ادوب پلیر برای فایلهای پی دی اف بفرمایید.
در ضمن چون جی پی اس اصلیش اینجا کار نمی کنه مکانیاب پارس و تمام نقشه ها و ملحقاتش را ریختم که دقت خوبی در مکانیابی داره. می خواستم بپرسم این نرم افزار چه هزینه ای را به من ماهیانه تحمیل میکنه؟
با سپاس
کل کل نبود. پیشنهاد بود و ردش...
تو 1900 پست، با دوتا شلوغ شد؟!
شما گوشی رو چجوری میچرخونین؟
با چرخش حول محور سمت چپ گوشی عمل میکنه. یعنی چرخش حول سمتی که محل شارژ گوشیه و مونیتور از رو به آسمون به سمت زمین برگرده. در ضمن سرعت و شدت چرخشی رو هم که تو اون عمل میکنه باید با تجربه بدست بیارین. نه تند و با شدت و نه آروم.
وقتی میگه تماس اضطراری که باتری گوشی تموم شده باشه. تو اون لحظه نه میزاره دوربین رو فعال کنین و نه تماسی بگیرین، مگر تماس با شماره های سه رقمی. اگر چیزی غیر ازین باشه احتمالا مشکل از سیمکارت شماست. من همین مشکل رو با یکی از سیمکارت هام داشتم که بردم ایرانسل و برام عوضش کردن. اگه گوشی آپدیت باشه، حالت ممکن دیگه اینه که گوشی مشکل داشته باشه که واسه گوشی نو خیلی بعیده. از بابت آنتن واسه من تا حالا نشده که تو جاده یا حتی 4 طبقه زیر زمین آنتن نده...
صداش هم کمه، ولی آنچنان ضعیف نیست که شنیده نشه.
شما برنامه رو ساین میکنین و نصب میکنین؟ اون روش روی خیلی از گوشیا جواب داده. البته پرو رو نشنیدم. ولی برنامه هست دیگه. چرا نشه. اون ارور گاهی به خاطر ساین نبودن بروز میکنه
ممنون بابت پیغامی که داده بودین و پیشنهادتون. نظر لطفتونه. هدفم تنها این نبود که عکسها رو بزاریم و فقط تماشا کنن. میخواستم راجع به نحوه گرفتنشونم بحث بشه. حتما سره فرصت انجام میدم.
معمولا شنیدیم که موقع فلش شدن یا همون نصب دانلود شده ها روی گوشی باید کانکشن لایو باشه.
ظاهرا بعد از نصب، fw نصب شده رو با سورسش روی سرور چک میکنه.
تجربه dead شدن یا قطع شدگی ندارم. ولی اگه براتون اتفاق افتاده و پیغام نصب موفقیت آمیز داده یعنی مشکلی نبوده. در غیراینصورت هم که خوب از وضعیت گوشی مشخص میشه.
اگه منظورتون نرم افزار نقاله offscreen هست که باید ساینش کنین. اینم بگم که زیاد بهش اعتماد نکنین. صفر کردنش جزو مصائب مسیحه.
Last edited by payam20; 02-09-2010 at 00:32.
نميدونم چرا ولي من اينترنتم جديدا نيم سوز شده و قطع و وصل ميشه و منم مي ترسم ديشبم موقع دانلود از اپديتر قطع شد و امروز حس مي كنم گوشيم يه جوريهمعمولا شنیدیم که موقع فلش شدن یا همون نصب دانلود شده ها روی گوشی باید کانکشن لایو باشه.
ظاهرا بعد از نصب، fw نصب شده رو با سورسش روی سرور چک میکنه.
تجربه dead شدن یا قطع شدگی ندارم. ولی اگه براتون اتفاق افتاده و پیغام نصب موفقیت آمیز داده یعنی مشکلی نبوده. در غیراینصورت هم که خوب از وضعیت گوشی مشخص میشه.
قطعی واسه کل ایرانه
جدیدا یه کابل فیبر نوری از شرکت زیرساخت پاره شده ... واسه همون مسیرهای دیگه بار میکشن و قطع و وصل میشن...
فکر نمیکنم قطعی موقع دانلود موردی پیش بیاره. ولی میتونین برای اطمینان الان که دانلود شده ها روی سیستمتون هست، یه بارم بزنین با همونا سریع فلش بشه...کلا 3 دقیقه میکشه... همون مراحل رو دوباره طی کنین و میگه آپدیت هست، میخواین دوباره بریزم که yes میزنین و فلش میشه. نوار اول پر میمونه و دومی از 0 تا 100 پر میشه و تمام...
ولی اگه موردی بود گوشی اصلا بالا نمیومد...
Last edited by payam20; 02-09-2010 at 02:26.
بله ساینش کردم ولی بازم همون پیام رو میده . تاریخ گوشی هم به میلادی و درسته ! یعنی هر چی به ذهنم میرسیده رو چک کردم ! کم کم دارم ناامید میشم !شما برنامه رو ساین میکنین و نصب میکنین؟ اون روش روی خیلی از گوشیا جواب داده. البته پرو رو نشنیدم. ولی برنامه هست دیگه. چرا نشه. اون ارور گاهی به خاطر ساین نبودن بروز میکنه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)