تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 481 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

میگم من اگه گوشی رو ببرم بیرون میتونن بهش کیبرد فارسی اضافه کنن ؟ یا بازم همین مشکلات خونه رو داره ؟

(توی خونه پیام Required application access not granted رو موقع نصب برنامه dayhand میده ) (ویواز پرو)

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

برای اپدیت گوشی برنامه اپدیتر را دانلود و نصب کن
    بعد طبق مراحل برو جلو
    نزدیک 110 مگ دانلود کرده بعد فلش میزنه
    درسته من منظورم اينه كه اپديت دو مرحله داره يكي دانلود و بعدي نصب دانلود شده ها من ميگم اگه موقع نصب اونايي كه دانلود شده اينترنت قطع بشه مشكلي پيش مياد؟

يه چيزي
    قبلا پرسيده بودم چرا وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه كه آقاي گلمحمدي گفتن تيكه silencing calls رو فعال كنم، حالا تيكش فعاله ولي بازم وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه!
    چرا؟

شما برو توي setting/phone/sensor setting/ بعد يه جا نوشته sensors اگه روي off بود بزن on

3. این کاربر از 7evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azarbarzin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

نمر افزار را اگر زیپ هست از زیپ درش بیار
    کپی کن به مموری گوشی
    بعد با فایل منیجر گوشی برو جایی که کپی کردیش
    بعد نصبش کن به همین سادگی
    بعد از قسمت پالیکشن در منوی اصلی برنامه را یافته و استفاده کن

نکته
    من این برنامه را تست نکردم احتمالا نیاز به ساین داشته باشه
    دوستان هرکسی نصب کرده بگه
    یک دنیا ممنون از راهنمایی ارزنده ی شما. برنامه نصب شد. فوق العاده بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

اونم روشنه! همه چيزش اوكيه، نميدونم چرا باز ميچرخونمش mute نميشه!
    البته خيلي هم مهم نيستا، ولي اينكه نميدونم از چيه حرصمو در مياره!

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

صداش همینه که هست
    کاریش نمیشه کرد
    فقط میشه اهنگهای خاصی را استفاده کرد که کمی بلند باشند
    در مورد مشکلات آنتن
    این گوشی مشکل آنتن نداره
    در نهایت بهتره گوشیو آپدیت کنین
    راستی تغییر رنگت هم مبارک

نمر افزار را اگر زیپ هست از زیپ درش بیار
    کپی کن به مموری گوشی
    بعد با فایل منیجر گوشی برو جایی که کپی کردیش
    بعد نصبش کن به همین سادگی
    بعد از قسمت پالیکشن در منوی اصلی برنامه را یافته و استفاده کن

نکته
    من این برنامه را تست نکردم احتمالا نیاز به ساین داشته باشه
    دوستان هرکسی نصب کرده بگه

برای اپدیت گوشی برنامه اپدیتر را دانلود و نصب کن
    بعد طبق مراحل برو جلو
    نزدیک 110 مگ دانلود کرده بعد فلش میزنه

راهش همینه
    چیز دیگه ای نداره
    نه صداش خیلی کمه گوشی با صدای کم زیاد دیدم ولی این طبیعی نیست !
    شاید آپدیت کنم بهتر بشه !

رنگ هم هنوز خشک نشده الان یه فوت کنن میره

قبلا پرسيده بودم چرا وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه كه آقاي گلمحمدي گفتن تيكه silencing calls رو فعال كنم، حالا تيكش فعاله ولي بازم وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه!
    اینم نمیشه ! فعال کردم گزینشو اما به هر سویی که چرخاندیم نخندید

داره خودمونی میشه azarbarzin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام مجدد خدمت اساتید محترم
    من آکسفورد دیکشنری و نقاله را نصب کردم که خیلی خوب کار میکنن. اما لطفا بهترین انتی ویروس موجود برای ویواز پرو و همچنین راهی برای مادام العمر کردن ادوب پلیر برای فایلهای پی دی اف بفرمایید.
    در ضمن چون جی پی اس اصلیش اینجا کار نمی کنه مکانیاب پارس و تمام نقشه ها و ملحقاتش را ریختم که دقت خوبی در مکانیابی داره. می خواستم بپرسم این نرم افزار چه هزینه ای را به من ماهیانه تحمیل میکنه؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا با مشکلات شخصی خودتون باهم الکی صفحات تایپیک رو شلوغ میکنین راهای زیادی واسه کل کل کردن با هم وجود داره چرا اینجور ؟؟؟
    کل کل نبود. پیشنهاد بود و ردش...
    تو 1900 پست، با دوتا شلوغ شد؟!

يه چيزي
    چرا؟
    شما گوشی رو چجوری میچرخونین؟
    با چرخش حول محور سمت چپ گوشی عمل میکنه. یعنی چرخش حول سمتی که محل شارژ گوشیه و مونیتور از رو به آسمون به سمت زمین برگرده. در ضمن سرعت و شدت چرخشی رو هم که تو اون عمل میکنه باید با تجربه بدست بیارین. نه تند و با شدت و نه آروم.

سلام

دوستان یه کمکی به من بکنین بد گیر کردیم از دست این وی وی

صدای تمام ویواز ها در حد هد فونه ؟ اسپیکر بیرونی رو میگم ! موزیک نخواستیم پلی کنیم صدای زنگش اصلا شنیده نمیشه ! خیلی وضعش بده لطفا یه راهنمایی کنین صاحبش منتظره
    یه مشکل دیگه آنتنش گاهی میپره یا هست ولی میخوام تماس بگیرم میگه فقط تماس های اظطراری !! ارور میده و نمیشه زنگ زد ولی همون وقت بهش میشه زنگ زد ! گاهی هم زنگ میزنیم بهش اوت آو ریچ میشه ! کلا قاتیه ! ( جایی که تست کردیم آنتنش ضعیف بود اما نه اینقدر که نشه تماس گرفت سه تا گوشی دیگم همونجا آنتنشون خوب بود سیمکارت دولتی نیز )

مشکل داره یا طبیعین اینا ؟
    مرسی
    وقتی میگه تماس اضطراری که باتری گوشی تموم شده باشه. تو اون لحظه نه میزاره دوربین رو فعال کنین و نه تماسی بگیرین، مگر تماس با شماره های سه رقمی. اگر چیزی غیر ازین باشه احتمالا مشکل از سیمکارت شماست. من همین مشکل رو با یکی از سیمکارت هام داشتم که بردم ایرانسل و برام عوضش کردن. اگه گوشی آپدیت باشه، حالت ممکن دیگه اینه که گوشی مشکل داشته باشه که واسه گوشی نو خیلی بعیده. از بابت آنتن واسه من تا حالا نشده که تو جاده یا حتی 4 طبقه زیر زمین آنتن نده...

صداش هم کمه، ولی آنچنان ضعیف نیست که شنیده نشه.

میگم من اگه گوشی رو ببرم بیرون میتونن بهش کیبرد فارسی اضافه کنن ؟ یا بازم همین مشکلات خونه رو داره ؟

(توی خونه پیام Required application access not granted رو موقع نصب برنامه dayhand میده ) (ویواز پرو)
    شما برنامه رو ساین میکنین و نصب میکنین؟ اون روش روی خیلی از گوشیا جواب داده. البته پرو رو نشنیدم. ولی برنامه هست دیگه. چرا نشه. اون ارور گاهی به خاطر ساین نبودن بروز میکنه

payam20 عزیز
    نظر بسیار خوبیه ... ولی من چند روز پیش یه تاپیک زدم با همین عنوان فورا بستنش!!!
    ممنون بابت پیغامی که داده بودین و پیشنهادتون. نظر لطفتونه. هدفم تنها این نبود که عکسها رو بزاریم و فقط تماشا کنن. میخواستم راجع به نحوه گرفتنشونم بحث بشه. حتما سره فرصت انجام میدم.

درسته من منظورم اينه كه اپديت دو مرحله داره يكي دانلود و بعدي نصب دانلود شده ها من ميگم اگه موقع نصب اونايي كه دانلود شده اينترنت قطع بشه مشكلي پيش مياد؟

شما برو توي setting/phone/sensor setting/ بعد يه جا نوشته sensors اگه روي off بود بزن on
    معمولا شنیدیم که موقع فلش شدن یا همون نصب دانلود شده ها روی گوشی باید کانکشن لایو باشه.
    ظاهرا بعد از نصب، fw نصب شده رو با سورسش روی سرور چک میکنه.
    تجربه dead شدن یا قطع شدگی ندارم. ولی اگه براتون اتفاق افتاده و پیغام نصب موفقیت آمیز داده یعنی مشکلی نبوده. در غیراینصورت هم که خوب از وضعیت گوشی مشخص میشه.

سلام خدمت دوستان محترم
    من گوشی ویواز پرو را خریدم و این اولین گوشی سیمبین است که داشته ام. می خواهم نرم افزار نقاله را روی این گوشی نصب کنم و برای من خیلی ضروری است. نرم افزار را روی سیستمم دانلود کرده ام. لطفا راهنمایی بفرمایید برای نصب آن روی گوشی چه کنم و یا از کدام تاپیک در این سایت استفاده کنم؟
    اگه منظورتون نرم افزار نقاله offscreen هست که باید ساینش کنین. اینم بگم که زیاد بهش اعتماد نکنین. صفر کردنش جزو مصائب مسیحه.
    Last edited by payam20; 02-09-2010 at 00:32.

9. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

معمولا شنیدیم که موقع فلش شدن یا همون نصب دانلود شده ها روی گوشی باید کانکشن لایو باشه.
    ظاهرا بعد از نصب، fw نصب شده رو با سورسش روی سرور چک میکنه.
    تجربه dead شدن یا قطع شدگی ندارم. ولی اگه براتون اتفاق افتاده و پیغام نصب موفقیت آمیز داده یعنی مشکلی نبوده. در غیراینصورت هم که خوب از وضعیت گوشی مشخص میشه.
    نميدونم چرا ولي من اينترنتم جديدا نيم سوز شده و قطع و وصل ميشه و منم مي ترسم ديشبم موقع دانلود از اپديتر قطع شد و امروز حس مي كنم گوشيم يه جوريه

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نميدونم چرا ولي من اينترنتم جديدا نيم سوز شده و قطع و وصل ميشه و منم مي ترسم ديشبم موقع دانلود از اپديتر قطع شد و امروز حس مي كنم گوشيم يه جوريه
    قطعی واسه کل ایرانه
    جدیدا یه کابل فیبر نوری از شرکت زیرساخت پاره شده ... واسه همون مسیرهای دیگه بار میکشن و قطع و وصل میشن...

فکر نمیکنم قطعی موقع دانلود موردی پیش بیاره. ولی میتونین برای اطمینان الان که دانلود شده ها روی سیستمتون هست، یه بارم بزنین با همونا سریع فلش بشه...کلا 3 دقیقه میکشه... همون مراحل رو دوباره طی کنین و میگه آپدیت هست، میخواین دوباره بریزم که yes میزنین و فلش میشه. نوار اول پر میمونه و دومی از 0 تا 100 پر میشه و تمام...
    ولی اگه موردی بود گوشی اصلا بالا نمیومد...
    Last edited by payam20; 02-09-2010 at 02:26.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

شما برنامه رو ساین میکنین و نصب میکنین؟ اون روش روی خیلی از گوشیا جواب داده. البته پرو رو نشنیدم. ولی برنامه هست دیگه. چرا نشه. اون ارور گاهی به خاطر ساین نبودن بروز میکنه
    بله ساینش کردم ولی بازم همون پیام رو میده . تاریخ گوشی هم به میلادی و درسته ! یعنی هر چی به ذهنم میرسیده رو چک کردم ! کم کم دارم ناامید میشم !
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •