Bebakhshid farsi nadaram alan
man hamechiro radif kardam alan mitoonam bazi konam vali vaghti play ro mizanam oon payin minevise "YOUR NAT TYPE: Strict" antivirusamo ham khamoosh kardam dorost nashod.
Komaaaaaaaak lotfan
Bebakhshid farsi nadaram alan
man hamechiro radif kardam alan mitoonam bazi konam vali vaghti play ro mizanam oon payin minevise "YOUR NAT TYPE: Strict" antivirusamo ham khamoosh kardam dorost nashod.
Komaaaaaaaak lotfan
اون نت مال سرور شده
اگه از وی پی ... یا اگه بدونه بریج به اینترنت وصل شی این جوری میشهالبته اگه مثل من به شبکه وصلی میشه کاری کرد اما مهم نیست اون مال سرور شدنه
![]()
akhe man shenidam intori nemitoone kesiro davat koni bahat bazi kone o az in harfa
mamoon dar har soorat![]()
ببین اگه دعوت منظورت اینکه سرور بسازی بقیه بیان تو سرورت بهله دلستهاگه این اوپن نباشه نمیتونی سرور شی
حالا وی پی وصله یا اینترنت رو از رو شبکه میگیری؟ بگو شاید تونستیم کمکت کنیم
![]()
برای آنلاین بازی کردن و جوین شدن به سرورای خارجی ها(مث کانتر)از کدوم روش استفاده کنم
این Move_Stimulus.exe چیه؟ وقتی اجراش میکنم این ارور میده؟؟؟!!!!!!!!بعد اولش DLC ها رو کپی کن داخل پوشه بازی . بعد Move_Stimulus.exe رو کپی کن و اجرا کن . آخر از همه حشفزا رو کپی کن و با alteriw configur... می تونی یوزر داخل بازیتو اسمش رو عوض کنی . حالا بازی کرک شده . برای آنلاین زدن می تونی از سرور های مجازی استفاده کنی و یا از برنامه هایی مثل این :
Last edited by asskicker56; 26-08-2010 at 05:13.
na kabl vasle be computeram
vali mohem nist in vase khodesh stricte manam bazi mikonam moshkeli nadaram
merC
همه ی مراحل گفته شده رو انجام دادم ولی اونجا گفته شده که با نرم افزار tunngle بازی کنید من با تانگل مشکل دارم راهه دیگه ای نیست؟
Last edited by asskicker56; 26-08-2010 at 16:09.
چرا شما اگه از alterIW استفاده می کنید لازم نیست که از هیچ نرم افزاری استفاده کنید و فقط باید به سرور alter کانکت بشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)