تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 628 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من يه كاربر معمولي هستم كه بيشتر كارم تو فتوشاپ ، vb.net و مكس مي چرخه . يكم هم بازي ... خيلي دنبال مدل هاي مختلف گشتم و بهتر از 1564 چيزي نتونستم پيدا كنم ... كانفيگ هاي زيادي هم داره كه انتخاب رو متنوع تر مي كنه ... فقط مونده يه چند تا سوال كه دوست دارم دوستاني كه يكم تجربه يا اطلاعات دارن راهنماييم كنن :

1. كانفيگي كه core i3 داره ويندوز 7 كه 64 بيتي هست را همراه داره ... فكر نمي كنيد بعدا اگه نخوام از نصب ويندوز استفاده كنم با اين 64 بيتي به مشكل بر بخورم ( كمتر رايجه ) ؟...

2. مي شه گفت تفاوت زيادي بين رم 3 يا 4 هست ؟ ... واقعا 1 گيگ رم اضافه شدن كه مبلغ قابل توجه ي به قيمت اصلي اضافه مي كنه ، مي ارزه ؟

3. كارت گرافيك ATI يا Intel ؟... تو يه مجله اي خوندم كه نوع سي پي يو Core i3 با ATI بيشتر سازگاري داره ؟.. مي ارزه بازم يكم پول بيشتر بدم و ATI بگيرم ؟... يا Intel خوبه ؟

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

سلام رفقا

یکی از اقوام داره از آمریکا میاد میخوام بگم یک لپ تاپ برام بیاره ! میخوام بدونم اولا به صرف هست ؟ دوما اینکه چی بیاره ؟ من اهل بازی نیستم ! فیلم ، نت ، موسیقی کارهای مهمی که میخوام باهاش بکنم .

ممنون میشم کمک کنید چون تا چند روز دیگه میخواد بیاد
    عزیز میشه من هم راهنمایی کنی ؟

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

11

سلام رفقا

یکی از اقوام داره از آمریکا میاد میخوام بگم یک لپ تاپ برام بیاره ! میخوام بدونم اولا به صرف هست ؟ دوما اینکه چی بیاره ؟ من اهل بازی نیستم ! فیلم ، نت ، موسیقی کارهای مهمی که میخوام باهاش بکنم .

ممنون میشم کمک کنید چون تا چند روز دیگه میخواد بیاد

سلام

من هم یکی از دوستان کانادا هستش که هر وقت میاد ایران لپ تاپ هم با خودش میاره که فقط از دو برند من دیدم آی بی ام و کامپک
    مثل اینکه اونجا این دو تا بیشتر روش کار میشه
    به شخصه اگه از من بخواین ، من هر روز به سایتهای لپ تاپ سر میزنم و جدیدترینها رو در جریانم در مورد برند بگم که خیلی آی بی ام رو میپسندم که تو کشور ما نا شناخته هستش کیفیت بالای قطعات و خوش ساختی بسیار عالی داره

این از برند که IBM
    در مورد مدل من Lenovo IdeaPad Y550p با نسل جدید پردازنده های قدرتمند اینتل یک انتخاب رویایی هستش که به شخصه من خیلی میپسندم  

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    اگه شما دوستان جای من بودید Acer Aspire 5740G رو میگرفتین یا 150 تومن مذاشتین روش و و asuse k52jk رو میگرفتین ؟

با تشکر

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام
    اگه شما دوستان جای من بودید Acer Aspire 5740G رو میگرفتین یا 150 تومن مذاشتین روش و و asuse k52jk رو میگرفتین ؟

با تشکر

من باشم asuse k52jk رو میگیرم

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

من يه كاربر معمولي هستم كه بيشتر كارم تو فتوشاپ ، vb.net و مكس مي چرخه . يكم هم بازي ... خيلي دنبال مدل هاي مختلف گشتم و بهتر از 1564 چيزي نتونستم پيدا كنم ... كانفيگ هاي زيادي هم داره كه انتخاب رو متنوع تر مي كنه ... فقط مونده يه چند تا سوال كه دوست دارم دوستاني كه يكم تجربه يا اطلاعات دارن راهنماييم كنن :

1. كانفيگي كه core i3 داره ويندوز 7 كه 64 بيتي هست را همراه داره ... فكر نمي كنيد بعدا اگه نخوام از نصب ويندوز استفاده كنم با اين 64 بيتي به مشكل بر بخورم ( كمتر رايجه ) ؟...

2. مي شه گفت تفاوت زيادي بين رم 3 يا 4 هست ؟ ... واقعا 1 گيگ رم اضافه شدن كه مبلغ قابل توجه ي به قيمت اصلي اضافه مي كنه ، مي ارزه ؟

3. كارت گرافيك ATI يا Intel ؟... تو يه مجله اي خوندم كه نوع سي پي يو Core i3 با ATI بيشتر سازگاري داره ؟.. مي ارزه بازم يكم پول بيشتر بدم و ATI بگيرم ؟... يا Intel خوبه ؟
    سلام همکار قدیمی

1- نصب ویندوز ؟ ربطی نداره شما پارتیشن بندی کن ویندوز نصب کن هر چی میخوای ... به روش boot repair disc هم میتونی نصب کنی

درایورهاش هم تو نت زیاد هست ... فقط یه چیز ... دور XP رو خط بکش

2- خیر اصلا نمی ارزه

3- کلا اینتل یه چیزی برای desktop procesing هست و کارایی و پرفورمانس ابدا نداره ... بازی رو دورش خط بکش ولی برای هر کاری خوبه

اون مدل ati داره به قول ایسوز فقط برای گیم و modeling خوبه

موفق باشی

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

با سلام

با تشکر
    پول داری خوب ایسوز بخر

داره خودمونی میشه hossinhs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام

با تشکر
    من اگر جای شما بودم ایسوس k52 رو میگرفتم خود منم هم اول میخاستم این مدل ایسوس رو بگیرم چون واقعا عالی ولی به خاطر وزنش منصرف شدم چون من باید اون در روز حمل کنم و ترجیع بهتر یه لب تاب 13 یا 14 اینج بگیرم

داره خودمونی میشه nilson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز نلسون، شما تا چه حد از1564راضی هستی؟توصیه می کنید؟ممنون
    آرین جان بستگی داره که شما از یه لپ تاپ چی بخوای
    ببین من مدل ATI رو دارم و کارهای گرافیکی منو جواب میده و اینم بگم که این بدبخت روزی 5 6 ساعت در حال کاره و حتی صداشم در نمیاد
    حالا باز اگه سوالی بود باز در خدمتم

9. این کاربر از nilson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14

دوستان کی میدونه K42JR مانیتورش ال سی دیه یا LED?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان ظرتون در مورد K42Jr چیه؟

K42 JR
    CPUTypeIntel
    Modelcore i5
    Clock-Speed2.53
    Cache3M
    VGAModelati 5740 ig ddr3
    BrandATI
    Real Memory1GB
    Shared Memory1g
    RAMSize4G DDR3
    HDDCapacity500GB
    ODDTypeDVD-RW
    LEDsize14
    O/STypeDOS
    OtherWIFIدارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •