سلام
این قیمت کجاست؟
من 8 گیگ رو تهران 285 قیمت داشتم چند روز پیش ...
سلام
این قیمت کجاست؟
من 8 گیگ رو تهران 285 قیمت داشتم چند روز پیش ...
توی یزد هستش.
اینقدر ارزون فکر نکنم باشه.
دیگه چی بگم!
به ما که اینو گفتن!
به قول یه دوستی میگی نه برو بپرس! : دی
کسی از دوستان 8 گیگ رو خریده ؟؟ لوازم داخل جعبه چیها بود
دوستانی که این گوشی رو دارند راضی هستند یا نه......؟؟؟
سلام دوستان
میخواستم یه تستی انجام بدین. وقتی که آهنگ گوش میکنین به منوی option برین و وارد setting شوید و اونجا بالانس اسپیکرهای گوشیتون رو تست کنین و ببینید آیا بین اسپسکر بالایی و پایینی گوشی خود تفاوت صدا وجود داره. مثلآ گوشی من اسپیکر بالاییش صدای بیشتر و تیز تری رو پخش میکنه و اسپیکر پایینی صدای بم تری داره.
من گوشیمو بردم گارانتی و اسپیکرهامو تعویض کردن البته پس از قانع کردن گارانتی که این گوشی مشکل داره و صداش خش خش میکنه. پس از اینکه گوشیو از گارانتی گرفتم صدا خش خش نداره دیگه ولی این مشکل رو همچنان داره. یعنی همین تفاوت صدا.
از دوستان عزیز تقاضای انجام این کار رو دارم.
با تشکر
دوستان من که 16 گیگ این گوشی رو با گارانتی اصلی گرفتم و بعد مدتی هم فروختمش اصلا همچی مشکلاتی که شما فرمودین پیش نیومد. هر تستی رو هم روش انجام دادم
سلام
دوستانی که گوشی رو دارند لطفا بگن لوازم داخل جعبه چیها هست و ایا اینکه منو فارسی داره یا نه.![]()
من تازه 8G رو خریدم،منو فارسی نداره و داخل جعبه هم گوشی،شارژر،هندزفری،کابل USB ،دفترچه و DVD نرم افزار نوکیا.
سلام دوستان من گوشیم 5530 بود و تو یه عملیات انتحاری دخترم نابودش کرد والان x6خریدم و من کلا زیاد از کارایی گوشی هام استفاده نمیکنم برا همین خبر ندارم
میخواستم ببینم این نقشه ای که روی گوشیه و میشه هرجای رو روش پیدا کرد چه جوریه و باید به اینترنت وصل بشه یا نه؟
واین که ایا هزینه ای هم داره یا نه؟
نباید اینجا میپرسیدم ولی کجا میتونم چندتا بازی براش دانلود کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)