تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 193 از 414 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اول تحقیق کنید ببینید کدوم شرکتها گلستان رو پوشش میدن بعد از بین اونها بهترین رو انتخاب کنید.

پیش شماره ما که 332 باشه رو همه شرکتها پوشش میدن، من میخوام از شرکتی بگیرم که بعدا پشیمون نشم. تا دیروز میخواستم از صبانت بگیرم که دیدم اونا قوانین تخیلی گذاشتن واسه خودشون که پشیمون شدم.

راستی من تو قوانین یکی از شرکتها دیدم که گفته بود به دانشجوها و اساتید دانشگاه سرعت بالاتر از 512 میدن. یکی از آشناهام واسه استفاده خونگی یه هفته پیش از پارس آنلاین 512 گرفت. البته فکر کنم 512 رو share میکنن.

کسی هست که ADSL 128 از راصد داشته باشه؟ سرعت دانلود تو روز رو چنده؟
    پستهای قدیمی تر رو که خوندم دیدم از سرعت راصد تعریف شده بود، البته فکر کنم اون وایرلس راصد بود.
    تو سایت راصد تعرفه نزده بود. کسی قیمت راصد 128 با حجم 10 گیگ تو ماه رو داره؟

2. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tazehaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز-زیتون کارمندی

پيش فرض

سلام
    من اکو 128 از شاتل دارم.

الان دارم با سرعت 300 دانلود می کنم!!!!!!!!!!!!!

4. این کاربر از tazehaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

10

سلام
    من اکو 128 از شاتل دارم.

من الان سایت نیماد جلوم بازه، تعرفه Eco رو باز کردم. نوشته ترافیک یه ماهه: 2.5 گیگ ، 3 ماهه 5 گیگ و... . این که خیلی کمه. قیمت ترافیک مازادش گرونه. ولی چشممو گرفته.این روزا برم یه سر و گوشی آب بدم ببینم چه جوره.

6. 2 کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    خونمون بهارستانه پیش شماره هم 332 و اکثر شرکت ها این خطو پوشش میدن
    من از دایل اپ خسته شدم , تبیان هر روز خدا یه مشکل داره و اگه با اینترنت هوشمند برم تو اینترنت باز سرعت 1 کیلوبایت با هزار ناز کردن با اینکه روزی بالای 3-4 ساعت میرم وقتی میخواد قبض تلفن بیاد ادم همه بدنش میلرزه خولاصه ما دنبال یه ای دی اس ال میگریدم که
    خوب باشه و قمیتشم کم باشه منظورم این نیس که بی دلیل قیمتش کم باشه , حجمش زیاد مهم نیس چون اکثر کارای که میکنم تو اینترنت وب گردی نه دانلود کردن یعنی حجمش کم باشه در حد روزی 50 مگا بایتم کارمو راه میندازه
    بعد مودم میمونه. تو تعرفه ها نیماد نوشته بود قیمت مودم 60 هزار تومن صبا نت نوشته بود 45 تومن و خلاصه یه راهنمایی در مورد مودمم بهم کنین عالیه در ضمن اگه مودمش با لینوکس سازگار باشه که عالیه اگه نباشه هم اشکال نداره

خلاصه خودتون چی استفاده میکنید که خرجش کمه و ازش راضین بگید ما هم استفاده کنیم
    دم همه گرم

8. این کاربر از hossein0611 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرویس آرت شاتل چه جوریه؟ کسی داره؟
    آرت بهتره یا اکو؟ البته واسه من اکو گرونتر در میاد، به خاطر قیمت ترافیک اضافی. میخوام ببینم کدوم کیفیتش بهتره

10. 2 کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من اکو 128 از شاتل دارم.

یه سوال دیگه... شما احتمالا دانلودت زیاده. هزینه برای شما چقدر میشه؟
    من حساب کردم اگه ماهی 10 گیگ دانلود داشته باشم و بخوام قرارداد 3 ماهه ببندم حدودا 200هزار تومن واسم آب میخوره.

12. 2 کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

سلام
    من از دایل اپ خسته شدم , تبیان هر روز خدا یه مشکل داره و اگه با اینترنت هوشمند برم تو اینترنت باز سرعت 1 کیلوبایت با هزار ناز کردن با اینکه روزی بالای 3-4 ساعت میرم وقتی میخواد قبض تلفن بیاد ادم همه بدنش میلرزه خولاصه ما دنبال یه ای دی اس ال میگریدم که
    خوب باشه و قمیتشم کم باشه منظورم این نیس که بی دلیل قیمتش کم باشه , حجمش زیاد مهم نیس چون اکثر کارای که میکنم تو اینترنت وب گردی نه دانلود کردن یعنی حجمش کم باشه در حد روزی 50 مگا بایتم کارمو راه میندازه
    بعد مودم میمونه. تو تعرفه ها نیماد نوشته بود قیمت مودم 60 هزار تومن صبا نت نوشته بود 45 تومن و خلاصه یه راهنمایی در مورد مودمم بهم کنین عالیه در ضمن اگه مودمش با لینوکس سازگار باشه که عالیه اگه نباشه هم اشکال نداره

دم همه گرم
    سلام.

شاتل سرویسای حجمی با قیمت مناسبی داره
    پارس آنلاین هم که جدیداً مثینکه کیفیتش اومده پایین
    صبا هم پورتهاش کم بوده معلوم نیست توی منطقتون پورت خالی داشته باشه یا نه (که باید برید سوال کنید)
    طلوع رایانه هم جدیداً شنیدم سرویساش و کیفیتش خوب شده ...

بقیه ی شرکتها هم نرید سراغشون بهتره .......
    البته بعضی هاشون نمایندگی رسمی شرکتهای صبانت و شاتل و پارس هستن ....

14. 2 کاربر از A.J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

دم همه گرم

سلام
    پیش شماره خونه ما هم 332 هستش. البته من گلستانم. خود منم میخوام ADSL بگیرم و بعد از کلی پرس و جو تصمیم گرفتم که از نیماد بگیرم، اکو 128 شاتل به دردت میخوره. من شنیدم که تو گلستان خوب جواب میده.
    در مورد سازگاری با لینوکس هم بی اطلاعم. کلا به نظر من سمت شاتل(نیماد) بری بهتره.
    برای اطلاعت میگم که تو گلستان، فن آوا(طلوع رایانه) هم خوب جواب میده، ولی با توجه به مقدار استفاده تو بهترین چیز برات طرح اکوی نیماده.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایول...
    فروش ویژه بهاري گروه شركت‌های شاتل از روز شنبه 25 ارديبهشت ماه 1389 آغاز و تا پايان 18 خردادماه ماه 1389 ادامه خواهد داشت. در اين جشنواره كليه‌ي افرادي كه طي مدت ياد شده، هر يك از سرويس‌هاي ويژه و يا اقتصادي شاتل را به همراه مودم‌هاي زايكسل خريداري كنند، از يك ماه شارژ رايگان برخوردار خواهند بود.

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

یه سوال دیگه... شما احتمالا دانلودت زیاده. هزینه برای شما چقدر میشه؟
    من حساب کردم اگه ماهی 10 گیگ دانلود داشته باشم و بخوام قرارداد 3 ماهه ببندم حدودا 200هزار تومن واسم آب میخوره.
    128 آرت خودش 12 گیگ ترافیک داره . تازه از ساعت 1 تا 7 بامداد و پنج شنبه و جمعه هم رایگانه.
    من ماه قبل 5 گیگ از ترافیک خودم استفاده کردم ، 4 گیگ ترافیک رایگان

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------

دوستان کسی 128 اکو (3گیگ) ، توی مرکز گلستان داره ؟ سرعت دانلودش توی روز و شب چقدره ؟
    اکو هم پنج شنبه و جمعه و شبها رایگانه؟
    دوستان کسی اطلاع نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •