استاد گرانقدر ممنونم
من خودم بیشتر سیگیت فن هستم
حالا تعصب رو کنار میزارم سیگیت بکاپ پلاس یا وسترن مای پاسپورت یا مای پاسپورت اولترا
برای داییمه طراحه . میخواد اطلاعاتش رو بکاپ بگیره و امنیتش خیلی مهمه براش
استاد گرانقدر ممنونم
من خودم بیشتر سیگیت فن هستم
حالا تعصب رو کنار میزارم سیگیت بکاپ پلاس یا وسترن مای پاسپورت یا مای پاسپورت اولترا
برای داییمه طراحه . میخواد اطلاعاتش رو بکاپ بگیره و امنیتش خیلی مهمه براش
از لحاظ تعصبی منم فقط وسترن رو میشناسم. بدون تعصب گرچه تفاوتهایی دارند ولی بنظر من برای یک کاربر معمولی که با دقت استفاده میکنه خیلی فرق نمیکنه که کدام مدل انتخاب بشه .
اگر امنیت برای ایشان مهمه من توصیه میکنم اطلاعات را حداقل روی دو هارد مجزا ذخیره کنند . حتی در بهترین مدل هم هیچ تضمینی نیست که مشکلی پیش نیاد .
یک نکته ای هم در مورد هاردهای اکسترنال وسترن لازم هست گفته بشه که به خاطر قابلیت hardware encryption (که اطلاعات را بصورت رمزگذاری شده ذخیره میکنه) و همچنین به خاطر نحوه طراحی آن مثل usb on board بودن در مدلهای پرتابل ، تعمیر و یا ریکاوری اطلاعات نسبت به مدلهای عادی سخت تر و پر هزینه تر هست ولی این موضوع به معنی پایین بودن کیفیت نیست .
پس شد سیگیت بکاپ پلاس . عشق خودم
اون سیلیکن پاور رو هم یه نفر بهش پیشنهاد داده بود گفته بود مقاومه و از اینم حرفا که من زیاد حال نکردم
سلامجناب ata.royalfalcon من این هاردو بیشتر برای فیلم میخوام یعنی هاردم جا برای ذخیره فیلم نداره حالا به نظر شما وسترن بگیرم یا سیگست؟
متشکر میشم از راهنماهیهاتون
طبق چند سال تجربه بستن سیستم...
هارد فقط وسترن چه داخلی چه خارجی ،برای سیستم های خانگی گرین وبرای سرور وکاربردهای سنگین بلک .
تنها مشکلی که هست توبحث SSDها داره ضعیف عمل میکنه.
مدلهایی که پیشنهاد دادم هر کدام که گارانتی معتبرتر و قیمت ارزانتری دارند همان را انتخاب کنید .
ممنون دوست گرامی ؛
WD Green بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و نصب بعنوان هارد دوم سیستم هست . البته میتوان روی این هارد ویندوز (و هر os دیگر) ، نرم افزار و ... نصب کرد اما سرعت و کارایی زیادی نخواهد داشت در نتیجه در اینجور کاربردها بهتر هست که از هاردهای WD Blue یا از مدلهای سیگیت استفاده کرد . همچنین برای سرور و nas و موارد مشابه هاردهای مناسب هم موجوده مثل WD Se یا WD Re و حتی WD red .
سلام هارد اینترنال 1 ترا میخوام بگیرم از چه برندی بگیرم خوبه که هم عمر بالایی داشته باشه و سرعتش هم خوب باشه
بهترین نمونه با توجه به قیمت سیگیت مدل ST1000DM003 هست
Last edited by Actros; 20-12-2013 at 21:49.
سلام عطا جان برای کابرد خونگی به عنوان هارد اول سیستم 1T چه مدلی رو پیشنهاد میکنی؟
هارد خودم هم maxtor 160g هست،به نظرت بفروشمش؟چند میخرن ازم حدودا؟؟ با hd tone تستش کردم کاملا سالم هست و بد سکتوری نداره
سلام دوست گرامی .نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید همین سیگیتی که در پست بالا پیشنهاد شده بخرید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)