تا چند ترم؟
تا چند ترم؟
کسانی که دنبال تراز دانشگاه ازاد هستن می تونن به این سایت مراجعه کنن ( تراز های مربوط به رشته های پاره وقت و تمام وقت دانشگاه ازاد از سال 85 تا 88 )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله تمدید میشه
بله داره
اقا کمک کنید
اخر معدل سه ترم مشورطی یا معدل اخر ترم مشروطی؟
من نفهمیدم راستش
تا سه ترم متوالی؟
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
بعد اگر اخراج شدی دیگه نمیشه کنکور بدی
چون باید بری سربازی نه؟
بچه ها ثبت نوم کردم انگلیس و امارات هم زدم چی میشه حالا؟؟؟
میشه یکی بزرگواری کنه و بگه که بازار کار و آینده حسابداری بهتره یا مدیریت بازرگانی؟من موندم
تشکر وِیژه
بگید خیالم رو راخت کنید
سلام .
ببينيد اگر معدل شما پايين 10 باشه ، خوب مشروط هستيد ! يعني ترم آينده اجازه داريد حداكثر 14 واحد انتخاب كنيد .
حالا اگر ترم متوالي معدلتون پايين 10 باشه ، اين يعني مشروط علمي ! بايد تعهد بديد...
اگر يك ترم متوالي ديگه هم مشروط بشيد ؛ دانشگاه حق داره كه شمارو اخراج كنه ! ( بستگي به سف و سختي دانشگاه داره ممكنه باهاتون راه هم بيان )
همين...
خوب به سلامتي . حالا قراره چيزي بشه ؟هيچي خوب مثل انتخاب هاي ديگتون...امكان داره قبول بشيد ، كه در اون صورت هزينه ي تحصيلتون خيلي بالاس .
موفق باشي انشاا...
سلام .
حسابداري بازار كار خوبي داره ؛ اما به نظر من نحايتا همون حساب دار باقي خواهي موند...حالا شايد ارتقاء درجه هم بگيريد .
اما مديريت بازرگاني ، يعني يك مديريت اجرايي،يعني يك مشاور،يعني مشاور مديريت،يعني كارهاي بزرگ پژوهشي،يعني با يك پشت كار خوب و يك سر و گردن بالا بودن از بقيه ، رسيدن به يك سطح ايده عال !
و در كل به نظر من يه مدير نقش بسزايي در سود و ضرر يك شركت داره ! كارايي يك مدير بازرگاني خيلي بيشتره...
اين نظر شخصي منه .
مدیریت بازرگانی این طور که شما توصیف کردی هم نیست من میشناسم یک نفرو مدیریت بازرگانی علامه که الان کار ان چنانی به اون صورت نداره !!!!!!! یه کار معمولی اسمش مدیریت بازرگانی درست ولی قرار نیست همه مدیر بشن !!!
ولی اگر شما بتونی حسابرسی بخونی درامد خیلی خوبی داره . نه حسابدار ی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)