تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 1024 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

12

سراسري 89

تاریخ ثبت نام و برگزاری کنکور معلوم شد

ثبت نام : 16/9 لغايت 24/9/88

تاريخ برگزاري آزمون سراسري سال 1389 اعلام شد

بدين وسيله به اطلاع داوطلبان آزمون سراسري سال 1389 ميرساند آزمون مذكور در صبح و بعدازظهر روزهاي پنج شنبه 10/4/89 – جمعه 11/4/89 و صبح شنبه 12/4/89 در حوزه هاي امتحاني سراسر كشور برگزار خواهد شد .
    روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور

2. 3 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سراسري 89

تاریخ ثبت نام و برگزاری کنکور معلوم شد

ثبت نام : 16/9 لغايت 24/9/88

تاريخ برگزاري آزمون سراسري سال 1389 اعلام شد

بدين وسيله به اطلاع داوطلبان آزمون سراسري سال 1389 ميرساند آزمون مذكور در صبح و بعدازظهر روزهاي پنج شنبه 10/4/89 – جمعه 11/4/89 و صبح شنبه 12/4/89 در حوزه هاي امتحاني سراسر كشور برگزار خواهد شد .

روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور

دمت گرم داداش خوشحالمون كردي 5 روز ديرتر هم 5 روزه !

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دمت گرم داداش خوشحالمون كردي 5 روز ديرتر هم 5 روزه !

من که میگم کاش مثل امسال زودتر برگزار میشد..

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

خوش به حالت،فقط تو تشابه گیر کردی؟!
    بازم بچه ها بهتر میدونن ولی فکر کنم سفید گاج(منصف شکری) خوب باشه...
    تحلیلیش که عالیه...
    پایه رو نمیدونم.
    نه من همه جا گیر میکردم ولی حل میشد ولی اینجا رو دیگه عجیب ایست کردم ممکنه دنده عقبم برم

گاج رو خیلی خوبه ولی من خوشم نمیاد یه جورایی همش نکته گفته منم اگه نفهمم چیشد که بازم گیر میکنم!

انرژی اتمی رو من ندیدم میشه توضیح بدین دربارش

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

یک خلاصه درس کامل ولی خلاصه داره بعد کلی تست که با اون تست ها راحت مطلب برات جا می افته کتاب درسی هم برای کنکور کاملا کاملا کافیه همه ی سوال های 89 توشه اگر خیلی گیر کردی تمرین های کتاب رو حفظ کن تست را زدی البته تو کنکور نه تو ازمایشی ها

7. این کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

پارسال اولاش میگفتیم چه خوب که دیرتره بابا 2 روزم دو روزه و اینا آخرش می خواستیم یه هفته بیاد جلو

9. این کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به دادم برسید دارم دیوونه میشم دیگه حوصله هیچ درسی رو ندارم نمی دونم چرا دیگه مثل اوایل تیر نمی تونم درس بخونم الآن خیلی بخونم روزی 5 ساعته اعصابم هم ریخته به هم که چرا مثل آدم نمی شینم درس بخونم.هرچی انگیزه داشتم از بین رفته.
    اگه راهکاری انگیزه ای چیزی هست به دادم برسید.

یه سول دیگه:من از کجا می تونم کارنامه نفرات برتر آزمون سراسری 88 رو پیدا کنم.
    توی کدوم تاپیک؟
    می خوام بدونم که چه درصدهایی زدند و چه رتبه ای آوردند؟
    Last edited by Amirdb; 30-08-2009 at 14:24.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب نکات که توی تست ها میگن اصولا معلم ها توی جزوشون نمیگن
    یعنی مخصوصا درسای فیزیک و ریاضی

ببین به نظرم باید اول کتاب های کمک آموزشی یا جزوه ای که اولش یه سری نکات رو گفته بعد بر اساس اون نکات تست میده بعد شروع کنی به تست زدن
    یعنی اول نکات رو میخونی بعد اگه نکته برداری میکنی مثله من توی کارت بنویس بعدش بیا تستشو بزن بعد برو سراع کتاب های تست سخت

درواقع بهنظرم تست کتاب های تست بخاطر این بوجور اومدن که این نکا رو بگن به ما اگه ما اینا رو نخونیم که فایده نداره

سعی کن هم از کتاب های میکروطبقه بندی استفاده کنی یعنی از سوال آسون بره به سخت
    خیلی ممنون از راهنماییتون.
    در مورد کتاب درسی چی؟
    اونا رو (به جز 2 تا کتاب دیگه) همه رو خوندم. تو برنامه م هست که دور بعدی، کمکی بیشتر بخونم. یعنی مثلا دینی ها رو که یه دور خیلی سریع تموم کردم، برم سر کمکی و برای اون خیلی وقت بذارم.

به نظر من تمرینا و مثالای حسابان وری وری مهمه منم اهمیت نمیدادم تابستونی معلم دیف پارسالمون گفت اینارم نگاه کن منم نگاه کردم اوضاعم خیلی بهتره
    ولی شما اگه فصل حد هستین حتما هم ارزی و اینا رو دیدین که ... هم ارزیا رو باید به کار ببرین تا مسلط بشین تعدادشونم زیاد نیست (البته اگه فصل حد هستین! چون منم پارسال همین مشکلو داشتم! الانم نسبتا رفع شده)
    ممنون. حتما تو چرخه ی بعدی میخونمشون.

کسی هست که واسه کنکور زبان خونده باشه و بتونه منو دقیق راهنمایی کنه؟
    چه کتابایی بخونم و چطور درس بخونم؟با کدوم موسسه در ارتباط باشم و تسلطم رو چطور ارزیابی کنم؟
    من در موردش هیچی نمیدونم. اما به نظرم اگه وقت داری حتما کلاس زبان برو. حتی تا دانشگاه هم ادامه بده. من زبانم رو از الان 82 میزنم و فقط به خاطر کلاس زبانیه که رفتم. 4 ترم دیگه دارم و اونم بعد از دانشگاه میرم.
    تو کلاس زبان یه سری از بچه ها، خودشون رشته ی دانشگاهیشون زبان بود! میگفتن میخوایم کم نیاریم (مخصوصا توی مکالمه)!

از جمله ای که میگی "مثالهایی که دارم، از تمرینها خیلی بهتره" میشه فهمید که نظر خوبی نسبت به تمرینها نداری در واقع منم خودم همین جوری بودم و کافی بود بقیه بگن لازم نیست تا بیخیال بشم اما سال پیش شوخی نیست به نظرم به شخصه طراح نیستم که نظرم درست باشه اما فکر میکنم نباید بزاری چیزی بدون توجه از دستت بره حتما با دقت یه دور تمرینا رو با رغبت بخون چیزایی که توش هستو پیدا کن(مطمئن باش یه چیزایی هست)بعد دیگه خیالت راحت میشه
    موفق باشید(توی ماه رمضان برای ماها هم دعا کنید)
    دقیقا همینطورم! از اول سال ازشون بدم میومد.
    حتما میخونمشون.

به دادم برسید دارم دیوونه میشم دیگه حوصله هیچ درسی رو ندارم نمی دونم چرا دیگه مثل اوایل تیر نمی تونم درس بخونم الآن خیلی بخونم روزی 5 ساعته اعصابم هم ریخته به هم که چرا مثل آدم نمی شینم درس بخونم.هرچی انگیزه داشتم از بین رفته.
    منم همینطور شدم! شاید به خاطر حال و هوای مدرسه باشه! من توی مرداد به بالاترین حد خودم تو تابستون رسیدم، اما الان نمیدونم چرا اینطوره. تو مرداد میانگین روزانه نمودارم (که بر اساس صفحه س) 60 بود. اما الان شده 40!
    یه روشی که قبلا هم گفتم خیلی موثره برام. همون که گفتم صبح قبل از صبحونه شروع کنین. خیلی کارسازه. حتی الان که پسرفت کردم، همون منو روی 40 نگه داشته.

راستی بازم چندتا سوال دارم :
    1. تاریخ ادبیات رو چطور بخونم؟ هرچی میخونمشون یادم میره باز!
    2.شعر حفظی ها واسه کنکور میاد؟ اگه میاد چطوریه و چطور بهتره بخونمشون؟
    3. امروز رفتم سر کمکی حسابانم (مبتکران) دیدم انگار بد توضیح داده. خیلی پیچونده. چه کتابی واسه حسابان خوبه؟
    ممنون

12. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

این کاربر بالایی ما گفت زبان یاد زبان افتادم

من برای زبان از قلم چی اون 4کتاب عمومی ها زبانشو گرفتم به نظر شما بشینم از الان تستاشو بزنم چجوری تستاشو بزنم نمیگم زبانم عالیه ولی تقریبا تموم کردم فقط نگین که برو تیک ایت و از این چیزا بگیر

در آغاز فعالیت mehran_s87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    راگا

پيش فرض

سلام . چرا اینقدر نگرانی . اولا اینکه در برابر این غول بی شاخ و دم ( یعنی کنکور ) باید خیلی خونسرد باشی .
    یک راه بهت معرفی میکنم واسه بالا رفتن انگیزه :
    اینکه میگی دیگه حوصله ی هیچ درسی رو ندارم یه کم عجیبه . چون تمامی دانش آموزان پیش دانشگاهی به یه درس اینقدر علاقه مندند که در مواقعی که حالتی مثل حالت تو بهشون دست میده ، میرن سراغ اون درس .
    مثلا من ، اگه همچین حالتی بهم دست میداد میرفتم سراغ هندسه تحلیلی . خیلی بهم حال میداد . در ضمن تو اگه تو تابستون بتونی همین روزی 5 ساعت رو مفید بخونی ( یعنی هفته ای 35 ساعت ) خیلی خوبه .
    در ضمن اینکه آدم نتیجه ی کارش رو خیلی زود ببینه فوق العاده انگیزه می گیره : مثلا : یه درسی رو که میخونی برو از خودت از اون درس آزمون بگیر ( تعدادی تست با وقت استاندارد ) . وقتی که در آخر از خودت درصد بگیری و ببینی مثلا 85 % زدی دیگه تا آخر سال اون درس رو ول نمیکنی .
    یکی از راه های دیگه که مشاور ها پیشنهاد میکنن اینه که در آزمون های اولیه ی قلم چی ( یا هر آزمونی ) آدم به خودش یه کم فشار بیاره تا تراز خوبی ( بین 5800 تا 6500 ) بیاره . بعد با روحیه ای مضاعف در هفته های بعد سعی کنه اون تراز رو حفظ کنه . در ضمن یادت نره ، خودتون ( یعنی تو و همکلاسی هات ) باید در عین اینکه فضای شادابی در کلاس داشته باشید ، یک محیط رقابتی هم ایجاد کنید . خیلی خیلی موثره .
    Last edited by mehran_s87; 30-08-2009 at 14:53.

15. 6 کاربر از mehran_s87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •