سلام دوستان
اين فريمور S8003JPJB2 رو مي شه يه نفر لينكش رو روي سايتي بده كه قابليت ادامه دانلود با دانلود منيجر رو داشته باشه اخه چون حجم فايلش زياده و قابليت ادامه هم نداره نميشه يه دفعه همشو دانلود كرد
سلام دوستان
اين فريمور S8003JPJB2 رو مي شه يه نفر لينكش رو روي سايتي بده كه قابليت ادامه دانلود با دانلود منيجر رو داشته باشه اخه چون حجم فايلش زياده و قابليت ادامه هم نداره نميشه يه دفعه همشو دانلود كرد
درود بر دوستان
خواهش می کنم یکی سوال منو جواب بده
من چه طور می تونم با شبکه ی wi-fi که تو خونه دارم و روش پسورد هم داره با سامسونگ جت به اون وصل شم ؟
با وای فایت سرچ کن.....بعد مودمت رو وقتی پیدا کرد....بزن وصل بشه.....چون پسورد داره روش عکس قفل میاد...بعد اون مودمت رو سیو میکنه....وقتی سیو کردی میری تو تنظیمات و یه جایی نوشته پسورد....فکر کنم 4 یا 5 می گزینه باشه....باید کمی بیای پایین....بعد پیورد رو میزنی و سیو میکنی...و بعد دوباره که سرچ کردی میتونی راحت وصل شی....درود بر دوستان
خواهش می کنم یکی سوال منو جواب بده
من چه طور می تونم با شبکه ی wi-fi که تو خونه دارم و روش پسورد هم داره با سامسونگ جت به اون وصل شم ؟
من همه ی این کارا رو کردم بازم نشد![]()
مشکل کجاس....مطمئنی روی مودمت هست..ببین تعدا مودمی که گوشیت پیدا میکنه رو نگه میداره...باید روی مودم خودت تیک بزاری..من همه ی این کارا رو کردم بازم نشد
حل شد مشکلم
باید یه network key هم علاوه بر یوزر و پسورد می دادم
خیلی ممنون
اینترنت رو موبایل با سرعت 512 چه حالی میده![]()
سلام به همه دوستان.به خصوص جت دار ها.یه سوال.باتری این گوشی کجاییه.90% گوشیا باتریشون چینیه.ولی این جتی که من گرفتم روش نوشته:made in japan/finished in chine
به نظرتون باتری اصله؟خواهشا یکمی زود جواب بدین.اگه اصل نیست برم بهش پس بدم
دوستان
من این نرم افزار NPS رو نصب کردم ورژن 1.5 ولی وقتی میزنم روی آپگریت اتفاق خاصی نمی افته چرا ؟
تو تهران نمایندگی پارس مایکروتل تو خیابان مطهریه ؟ اگه هست آدرس دقیقش رو کسی بلده ؟
راستی من نمیدونم این فایرفاکس من مشکل داره یا سایت منوی سرچ نمیاد
تو اینجا دو تا پگ بازی برای جت بود
دوستان لینکشو به ما میدین بی زحمت
سلام
آقا بدبخت شدم
اومدم اين آپديت S8003JPJB2 رو بريزم
بعد از بوت نوشت please wait داشت ريست ميشد يهو زد port error
الان گوشيم نابود شده
ديگه نه روشن ميشه نه به حالت دانلود ميره نه هيچي
تو رو خدا كمك كنيد
يكي آدرس نمايندگيهاي سامسونگ تو تهران رو بده اينو ببرم اونجا
بيچاره شدم :(((((((((((((((((((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)