ووکمنه ...پس کیه ..
ها ...اونکه آی دیش شبیه ووکمنه ؟ نه اون نیست ..... راستی چطور ریسیت میکنن ؟
--
--
ووکمنه ...پس کیه ..
ها ...اونکه آی دیش شبیه ووکمنه ؟ نه اون نیست ..... راستی چطور ریسیت میکنن ؟
من خودم end سوتی هستم
به زودی سوتی های من رو هم میشنوید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این عکسها مال محلمونه
آخه کسی نیست بهشون بگه آدم عاقل وقی میبینی ۵۰ سانتیمتر برف اومده تو هم که زنجیر چرخ نداری
آخه واسه چی ماشینو میاری بیرون که بعد تو خیابون ول کنی...!!!!!!!!!!!
Last edited by Ramin.badboy; 07-01-2008 at 22:45.
رامین جان ..عکستو نگرفتیم ...2باره آپلود کن ....
یه زمانی تو خط گرفتن تک زنگ بچه ها بودیم و من گوشیمو گذاشته بودم رو پاسخگویی با هر کلید، خلاصه که یه یه دفعه بابام زنگ میزنه و نمیدونم چطوری یکی از کلیدهای این گوشی ما فشار میخوره و تماس برقرار....
البته من نفهمیدم بابام چقدر گوشی رو نگه داشته بود ولی تا جایی که یادمه وقتی رفتم خونه همه بد نگاه میکردند.
خلاصه که همه ی اسرار فوق سری و محرمانه و همه ی آبرومون بر باد رفت...
نتیجه گیری: گوشی رو روی پاسخگویی با هر کلید نزارین.
بازی ایران مکزیک بود.خونوادگی بازی رو میدیدیم .تلویزیون هم مدام رافایل مارکزو نشون میداد.میدونید که مارکز قیافش مردونس ولی موهاش بلند و دم اسبیه.اومدم مثلا گیر بدم این چه قیافه ایه واسه خودش درست کرده گفتم این مارکز هم از جلو شبیه مرداس از پشت مثل زناس!
تا گفتم دوزاریم افتاد چه سوتی ای دادم![]()
این هم ادرسه یه فرومه که توش سوتی های جالبی نوشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا سوتي نبوده! حرف راست رو زدي
این سوتیه یکی از دوستامه جدیدیا تعریف کرده ولی شاید خیلی خفن نباشه. در هر صورت.( ایشون همشهریه من هستن (قزوین))
آقا این دوست ما شناگر هست. رفته بود مسابقات شنا تهران.( مسابقات نسبتا مهمی بود که کلی آدم از سراسر کشور اومده بودن. این دوست ما شناش خوبه ها ولی تجربه مسابقات کشوری رو نداشته.) سرتونو درد نمیارم....
نوبت مسابقه این دوست ما رسید. از شانس بدش هم تیم تهران هم شرکت کرده بوده که یکی از بهترین شناگرهای ایران هم بینشون بوده.( طرف خیلی خفن بوده)
همه وایستاده بودن که مسابقه شروع شه.(جهت اطلاع : داور 1و2و3 میگه تا مسابقه شروع شه و اگه کسی زود تر بپره تو آب . foul هست و از مسابقات اخراج میشه.)
چشتون روز بد نبینه. داور میگه 1و2
.. 3رو نگفته این دوست ما حول میشه میپره تو آب.از قضا اون یارو خفنه هم حول میشه. اونم میپره تو آب. همون جاست که یه جمعیت اونجا میزنن زیر خنده. بد بختا جفتشون هم از مسابقه اخراج میشن.
اون دوست ما رو هم اومدن نجاتش دادن بدبخت از خنده داشته تو آب خفه میشده.![]()
ok
ایندفه هم باز نشد روش راست کلیک کنیید و show picturs رو بزنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)