سلام
5800
354216035147838
درخواست شما آماده شد دوست عزیز..gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
5800 Xpress Music
IMEI:359339036391240
----------------------------------
Xpress Music 5530
IMEI:359368034476703
---------------------------------
حاا اینی که می خواهید بدید عدد هست؟کد هست؟فایله؟ بعد اینو باید بارووز کنم تو اون نرم افزار HelloOX ؟
درخواست های شما آماده شد دوست عزیز. هر دو تا سریال رو فایلهاش رو تو یه فایل rar ریختم که راحت تر باشید. فایل رو که باز کردید برید تو پوشه ی مدل گوشی و فایل هاشو استفاده کنید.....gif)
کد:
نه. فایل هستند. فایل ها رو که از این پست دریافت کردید برید به لینک زیر و برنامه ی hello OX رو طبق آموزش ساین کنید و بعد برنامه ی ساین شده رو روی گوشی نصب کنید.
کد:
سلام دوست عزیز و ممنون بایت جوابتون
من برنامه s60SignSis.SIS رو نصب کردم. داخل setting فقط آدرس فایل cer رو داره (که کپی کردم داخل هارد گوشی و) آدرسش رو بهش دادم. جایی نداره که آدرس فایل key رو بدم.... یک فایل sis داشتم انتخاب کردم که ساین بشه که یک فایل sisx برام ساخت....
ولی حتی همین فایل sisx هم موقع نصب خطای certificate داد.
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
خدا خیرتون بده
.gif)
سلام دوست من. پایین برنامه باید گزینه ی key داشته باشه.....gif)
خوب شما هم به لینک زیر برید و طبق آموزش عمل کنید. از برنامه های دیگه استفاده نکنید چون ممکنه گیج بشید. برنامه ی این لینک خیلی ساده است و اگه مراحل رو یکی یکی طبق آموزش لینک زیر دنبال کنید مشکلتون حل میشه..gif)
کد:
بچه ها تم هایی که دانلود می کنم رو 5530 به راحتی نصب میشه، ولی رو 5800 ارور میده!!
دلیلش رو کسی میدونه؟
نمیدونم ولی شاید فرقیه که تو سیستم عاملشونه. من تم هایی رو که به راحتی روی N73 خودم نصب میکردم تو N79 نصب نمیشد. اما وقتی گوشی رو تو حالت هــــــــــــک گذاشتم یا تم ها رو ساین کردم و بعد نصب کردم نصب شد روی N79 . شما هم همینکارو بکنید. امیدوارم مشکلتون حل بشه..gif)
سلام
5800
3582790382299
باتشکر نیما
دوست عزیز سریال گوشیتون رو از نو وارد کنید. دو رقم کم داره و نمیتونم تو سایت ثبتش کنم...