سلام؛
نه این خبرو من خودم با ترجمه شش ماه پیش گذاشته بودم و دوستان مشترک در این تاپیک این رو و تمام ویژگی های تمام نسخه ها رو دیده بودن.
سلام؛
نه این خبرو من خودم با ترجمه شش ماه پیش گذاشته بودم و دوستان مشترک در این تاپیک این رو و تمام ویژگی های تمام نسخه ها رو دیده بودن.
سلام دوستان
من نمی دونم منو فیفا تو PS3 با XB یکی یا نه؟
من این سوالم مربوط به نسخه PLAYSTATION3 هست
وقتی شما می خوای فصل جدید رو شروع کنی از شما می پرسه کدوم اسپانسر رو می خوای و سه تا گزینه به من می ده
که تو هر گزینه دو تا قیمت هس
من می خوام ببینم اولا این قیمتا چیه؟ چه بدرد میخوره؟ بعدش میخوام ببینم اگه بخوای پولی که خرج حقوق بازیکنا میکنی بیشتر بشه باید چی کار کنی؟و بهتره کدومو انتخاب کنم؟
چون این منیجر مود فیفا NEW هس من به بعضی چیزاش هنو وارد نیستم
مرسی
بازم تکرار می کنم من منظورم نسخه PS3 هستش
Last edited by محمد ه ف; 05-10-2009 at 21:57.
من هم اين مشكل رو دارم،لطفا يه راهنمايى بكنيددوستان من وقتی با خود کام بازی میکنم بعد از صفحه select sides یه صفحه میاد که میتونم برم ترکیب تیم رو قبل از بازی بچینم .
ولی وقتی با دوستم 2 نفری میخوایم بازی کنیم بعد از صفحه select sides مستقیما میره روی صفحه loading و بعد هم توی بازی
میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟![]()
آقا Kauser خبری نشد از !
قضیه ی این اصل و غیر اصل بودن بازی چیه؟!
سلام دوستان می خوام یه چیزی بگم ولی بهم نخندید لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخرین بازی فیفایی که من بازی کردم فیفا 2005 بود . بعد از اون دیگه نرفتم دنبالش ولی الان می خوام فیفا 10 رو بازی کنم. نظرتون راجع به این بازی کلا چه جوریه؟ خوبه ؟ گیم پلیش خوبه؟
من هم اين مشكل رو دارم،لطفا يه راهنمايى بكنيد
من یه راه پیشنهاد میکنم خودم هم این کارو میکردم ..سلام به همه
دوستان من وقتی با خود کام بازی میکنم بعد از صفحه select sides یه صفحه میاد که میتونم برم ترکیب تیم رو قبل از بازی بچینم .
ولی وقتی با دوستم 2 نفری میخوایم بازی کنیم بعد از صفحه select sides مستقیما میره روی صفحه loading و بعد هم توی بازی
میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟
شما ودوستاتون اول برید ترکیب اون تیمی که برمیدارین رو درست کنین بعدش برید تو بازی.
یعنی قبلا ترکیب بکنید.....بعدش تیمهاتون رو انتخاب وکنید
Last edited by Layken; 05-10-2009 at 23:19.
بله خوبه از خریدش ناراضی نمیشی.سلام دوستان می خوام یه چیزی بگم ولی بهم نخندید لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخرین بازی فیفایی که من بازی کردم فیفا 2005 بود . بعد از اون دیگه نرفتم دنبالش ولی الان می خوام فیفا 10 رو بازی کنم. نظرتون راجع به این بازی کلا چه جوریه؟ خوبه ؟ گیم پلیش خوبه؟
سلامنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که بله من خودمم خونده بودم ولی یکی از بچه ها نوشته بود که تغییرات Manager Moode فقط مال کنسولهاست!!قضیه اینه!!!
خوب دوباره بخون پست قبلیم رو! مگه نخوندی؟
تشکر کردی از پست قبلیم فکر کردم کامل خوندی اونجا هم توضیح دادم که شایعه ای بی اساس بود که بچه ها دامن می زدند بهش که برای همه اونها متاسف شدم![]()
من fifa 09 رو بازی نکردم
یه سوال داشتم راسته که میگن پارسال په پچ اومده بود که فیفا pc رو از نظر گرافیک مثل فیفا xbax میکرد ؟
همچین پچی برای فیفا 10 هم میاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)