اگر سه بعدي نمي خواي كواترون بهترين انتخيابه ولي اگر سه بعدي ميخواي پلاسما بايد با توجه به لينك زير از زوميت بايد پلاسما بگيري
فكر كنم همين vt20 از همه بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر سه بعدي نمي خواي كواترون بهترين انتخيابه ولي اگر سه بعدي ميخواي پلاسما بايد با توجه به لينك زير از زوميت بايد پلاسما بگيري
فكر كنم همين vt20 از همه بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من شما از برند ژاپني خريد كنين خيلي بهتره. مثلا سوني فيليپس شارپ و پاناسونيك
تو اين قيمت من شارپ رو بهتون پيشنهاد مي كنم. مدل LE700 . فول ال اي دي و كيفيتش هم . مشخصاتش تو اين لينكه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قيمتش 1500 هست
-نميدونم چي بگم متاسفانه پلاسماهاي c7000 و c8000 سام هم توي بازار گير نميان وگر نه ميتونند از نظر كيفيت تصوير كه مد نظر شماست مقام دوم رو با توجه به سايت هايي كه مرور ميكنيد داشته باشن
-با اين حال چون دارين هزينه ميكنيد در اين سطح توصيه ميكنم كمي صبر كنيد شايد vt20 هم وارد شد
سلام.
دوستان من می خواستم تلویزیون بخرم و ازتون می خوام کمکم کنید.
3D بودن یا نبودن زیاد مهم نیست ولی باشه بهتره.
اصلا نمی دونم lcd یا led یا پلاسما بخرم.
قیمت تا سقف 2 میلیون تومان.
ترجیحا 46.
ترجیحا پاناسونیک یا سامسونگ.
بیشتر می خوام باهاش فیلم و سریال ببینم.
گیم در حد صفر...
ممنون.
سلام دوستان
این پلاسمای ال جی مدل 50pj250 از نظره کیفیت ساخت و تصویر چطوره!!؟
آخه یکم مشکوک میزنه و اینجور که سوال کردم با اینکه 50 اینچه قیمتش 1200 هست!!!
ممنون
نه پلاسماهاي ال جي وهمينطور سام قيمتهاشون توي همين رنج ها هست تا 2 تومان
-به نظر من بهترين گزينه در 50 اينچ ها pk350 ال جي و همينطور سري 4 سام هست
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
-با اين رنج وقيمت نميتونيد سراغ 3d ها برين
-در مورد led , lcd , noe pdp بحث هاي مفصلي شده قبلا
-ابتدا تاپيك هاي زير رو بخونيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
یعنی به نظره شما 50pj250 برای خرید مناسب نیست!؟
pk350 هم قیمتش همین حدوداس؟
ممنون
-به نظر من مناسب نيست در قياس اختلاف كم قيمتي كه وجود داره با pk 350 كه يكي از گزينه هاي فوق العاده خوب در اين رنج وقيمت هست
-در مورد قيمت هم فكر ميكنم حدود 200-300 تفاوت داشته باشه
سلام
من از این مدل خیلی خوشم اومده ولی یکم گرونه و مثل اینکه یو اس پی هم نداره. مدل 40 اینچ دیگه ارزونتر با همین امکانات و یو اس پی داره؟
در ضمن بین این مدل و c550 و ex500 کدوم بهتره؟
Last edited by moslem47; 11-10-2010 at 23:42.
دوستان ال سی دی سامسونگ LA22C380 جزو چه سری شماره چند محسوب میشه ومدل LA22B690 جزو چه سری حساب میشه؟ فقط 2009 و2010 گفته شئده بود ممنونم منتظر جواب دوستان بیصبرانه هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)