دوستان یه گیم پلی جدید(داغه داغ : دی) از نمایشگاه رسیده که حجمش خیلی بالاست، 164 مگ !! من تا فردا حجمش رو کم می کنم می ذارم .
(تو همین پست)
زمان : 4:34 دقیقه
بازی به صورت 1 Vs 1 انجام میشه.
دوستان یه گیم پلی جدید(داغه داغ : دی) از نمایشگاه رسیده که حجمش خیلی بالاست، 164 مگ !! من تا فردا حجمش رو کم می کنم می ذارم .
(تو همین پست)
Last edited by Elendil1; 22-08-2009 at 22:59.
اگه لینک با Resume داری بذار ! اگه نداریم بازم بذار !
سلام میکنم خدمت تمام دوستان باصفای تاپیک.نماز روزه هاتون قبول.
حسین جان یه مشکلی که من توی این چندتا ویدئو دیدم این بود که untucked shirt در نمای دوربین wide در هنگام بازی رعایت نمیشه!!!!!
من خیلی دقت کردم و مطمئن هستم. یعنی مثل pes 2009 فقط در replay ها و نماهای نزدیک رعایت میشه!!که این خیلی ازار دهندست.
میخواستم ببینم نظرات طرفدارا در تاپیک های رسمی بازی در این رابطه چه بوده و کونامی این مشکل رو حل میکنه یا نه؟؟؟؟
چون اگه رعایت نشه قابلیت untucked shirt میره زیره سوال.
اگر هم تونستی این موضوع رو در اون جا مطرح کن.اخه خیلی ضد حاله
این همه بازیکنها رو ادیت کنن بعد در نمای اصلی بازی مشخص نشه!!!!!!!!!!
خب میخوام که آپلودش کنم ، تو هاست سایت آپلودش می کنم ، در نتیجه هم مستقیمه و هم رزیوم داره، در ضمن حدود چه حجمی آپ کنم خوبه ؟
جیگرتو بخورم تو که میدونی من از تکنولوژی بهره میبرم و ADSL دارم خیر سرم : دی !
کیفیتش توپ باشه دیگه !
واسه تو همون 160 مگ رو آپ می کنم!!!! واسه بقیه با چه حجمی بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب تا داغه لینک بده ما که سرعتمون خوبه دانلود کنیم...
برای کسایی که سرعتشون کمه حجمشو کم کن فردا بذار....
من الان میخوام فردا دیره...![]()
اقا دمت گرم...حجمش رو طوری کم کن که دایل آپی ها هم بتونن دانلود کنن....نمونه اش خودمدوستان یه گیم پلی جدید(داغه داغ : دی) از نمایشگاه رسیده که حجمش خیلی بالاست، 164 مگ !! من تا فردا حجمش رو کم می کنم می ذارم .
(تو همین پست)
یه بار یه فایل 40 مگ فقط تا 36 مگ اون رو تونستیم دان کنیم
کلی حالمون گرفته شد
خیلی بتونی کم کونی تا چقدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دی ال اپم و اگه تا 17 مگ برسونیش خوب میشه.
خودتون قضاوت كنيد...
فيفا با اين همه ادعا پس از عرضه PES به نطر من نسخه 4 به بعد تونست از فيفا توي PC و كنسولهاي ديگه پيشي بگيره...
خوب مسلما اين استعداد در كونامي هست كه در آينده نه چندان دور شايد تا چند ماه ديگه باز EA رو شكست بده...
پيش بيني منم براي همين ورژن هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)