salam
bebakhshid PC im fonte farsi nadare
doostan man ye jayi gir kardam
ye jayi hast ke az mahalle ye hoze abkhori payin mire zire zamin
hamoonja donbale ye sarbaz mire vali nemitoonam beresam rah ro poshte saresh kharab mikone
chekar konam ?????
salam
bebakhshid PC im fonte farsi nadare
doostan man ye jayi gir kardam
ye jayi hast ke az mahalle ye hoze abkhori payin mire zire zamin
hamoonja donbale ye sarbaz mire vali nemitoonam beresam rah ro poshte saresh kharab mikone
chekar konam ?????
فکر می کنم بدونم تو کدوم مقبره آدمکشا گیر کردین چون فقط یه جا هست که یه تعداد گیر کرده بودن توش.
وارد اون سالن آخری که شدین باید یه سوراخ گوشه سمت راست بالا باشه. از اونجا برین ...
درود
من تمام کدکس ها راجمع کردم بعد یک پازل از کدکس ها هست که نمیدونم چه طور ردش کنم؟
راهنماییی کنید ممنون میشم.
وقتی رفتی جلوی تابلوی کدکس ها E رو نگه دار تا حالت Eagle Vision روشن بشه.
بعد یه سری خط و خطوط روی کدکس پیج ها میبینی.
اونا رو باید دونه دونه با دکمه هایی که مشخص شده بچرخونی تا نقشه جهان رو بسازی.
وقتی دکمه E رو نگه داری پازل رو قرمز رنگ میبینی بعد باید با کدکسها نقشه کره زمین رو درست کنی![]()
مشکل همین جاست
می خوام درست کنم ولی نمیشه چون آن وسط سمت چپ خالی هست(کشور آمریکا) و حتما باید کدکس ها جا به جا بشن
این عکس هم نشون میده چه قدر نقشه را درست کردم
اگه دوباره راهنمایی کنید ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز 12 تا کدکس پیدا نکردین. سوال هم کردین در مورد این 12 تا مورد که بهتون گفتم برای گرفتنشون چی کار کنین...![]()
وقتی با eagle vision دارید نگاه میکنید هرجا که آبی کمرنگتر باشه کدکس ها نزدیک ترن. اینم راهنمایی.
سلام اگه فقط 6 تا مقبره هست چرا در DNA قسمت tomb دارای 9 جای خالیه؟؟در ضمن tomb شهر forli که شکلش هم فرق میکنه با ماشین پرواز لئوناردو هست چطوری رد میشه؟؟؟
Last edited by satrianism; 27-09-2010 at 21:57.
راهی هست که ویدئو هایی که حین بازی پخش میشه رو Skip کرد ؟؟
Last edited by popowoody; 01-10-2010 at 18:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)