متوجه منظورم نشدی
بعضی افراد هنوز نخریده با با مک کار نکرده میان میگن ویندوز میخوایم . من خودم به شخصه دیدم دوستم مکبوک پرو 2010 داشت فقط از 7 استفاده میکرد . خوب اگه همیشه ویندوز استفاده می کنید دیگه چرا لپتاپ اپل میخرید !!!
متوجه منظورم نشدی
بعضی افراد هنوز نخریده با با مک کار نکرده میان میگن ویندوز میخوایم . من خودم به شخصه دیدم دوستم مکبوک پرو 2010 داشت فقط از 7 استفاده میکرد . خوب اگه همیشه ویندوز استفاده می کنید دیگه چرا لپتاپ اپل میخرید !!!
.................
Last edited by sue; 07-08-2011 at 13:37. دليل: کسی جواب نداد و بعد از گوگل فراوان به نتیجه رسیدم
میشه از ماشین زمان یه توضیحی بدبد . .
از این روشهایی که کفتید فقط از خود مک بک اب میگیره ؟؟ . .
مک در اول یک درایو داره . .
فایل های خود سیستم عامل رو میشه دید ؟؟ . .
ابا بهتره که درایو ها رو جند تا کرد ؟؟
جطور از طریقه بوتکمب ؟؟ . .
مثل هر لپتاپ ديگه اي يه پارتيشن داره
پارتيشن هرچي كمتر بهتر
خير پارتيشن بندي مك با disk utility انجام ميشه
با بوتكمپ فقط پارتيشن ويندوز ساحته ميشه
از همه چي ، از خود سيستم عامل گرفته تا تمام اطلاعات شخصي شما
حتي تعداد اجرا شدن يه فايل صوتي رو هم نگه ميداره![]()
جرا بارتیشن هر جی کمتر بهتره ؟؟ . .
فایل های سیستم عامل رو هم میشه دید ؟؟ . .
ماشین زمان باید رجیستر بشه ؟؟ . .
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
یه کلیب از نصب ویندوز دیدم . .
اونفد ها هم نباید سخت باشه . .
بوت یک درایو میسازه برا ویندوز تا نصب روی اون انجام بشه . .
رست میگم . .
پارتیشن هرچی کمتر بهتر چون اپل اینو میگه و بی دلیل هم نیست، وقتی شما ۱ دونه پارتیشن روی هاردت داری سرعتت به مراتب بالاتر میره و همچنین مدیریت فایل ها با فولدر بندی بسیار بهتر و کارآمد تره.
فایل های سیستمی رو علاوه بر دیدن تا حدودی اجازه ی ویرایش هم دارید، برخلاف ویندوز.
ماشین زمان یه برنامه هست که وقتی میخرید روی مک نصبه ، نیازی به رجیستر و اینا نداره، یکی از اشانتیون های اپل به شمار میره.
اصلا سخت نیست، حتی میشه گفت از نصب ویندوز روی Desktop PC هم آسونتره، چون مراحل پارتیشن بندی و Bios اینا نداره، آموزش فارسی تصویری نصب ویندوز هم توی انجمن تخصصی اپل و مکینتاش که آدرس ش توی آواتار بنده هست موجوده.
یک کلیب انکلیسی رو دیدم . .
فایل های خود سیستم عامل به جه اسمیه ؟؟ متله ویندوز که سیستم و بروگرم فایل داره . .
یک کلیب انکلیسی رو دیدم . .
فایل های خود سیستم عامل به جه اسمیه ؟؟ متله ویندوز که سیستم و بروگرم فایل داره . .
سلام دوستان میخوام یه لپاپ بخرم فقط میخوام به صورت منسجم فقط یک دستگاه رو انتخاب کنم بین دو مدل از دو برند گیر کردم!؟از دوستان با تجربه خواهش دارم راهنمایی کننن تا بهترین انتخاب رو داشته باشم.من دو مدل انتخاب کردم سونی sb1bgx و اپل 723
مشخصات دستگاه سونی:256 گیگ هارد اس اس دی
مانیتور13 اینچ با رزولوشن 1366*768
بلوری
وزن1.7 کیلو+ جنس بدنه از منیزیم
2 تا یو اس بی2+ یکی یو اس بی 3
شارژ باتری تا 7.5 ساعت
cpu i72620qm با 4 مگ کش یعنی دو هسته ایه؟
4 گیگ رم ddr3با فرکانس 1333
بک لایت کیبرد+حروف فارسی روی کیبرد+بلوتوث3+hdmi+کارت گرافیک قابل انتخاب(سوئیچ پذیر اپل هم این سیستم رو داره)
گرافیک amd6630 با 1گیگ ddr3
تشخیص اثر انگشت برای امنیت بیشتر (خیلی لازم نیست)
قیمت حدود2400
مشخصات مک بوک پرو723 هم که همگی بهتر میدونید
cpu 2.2 با 6مگ کش یعنی 4 هسته ای میشه؟
4گیگ رم با فرکانس1333 عین سونی ه
750 گیگ هارد 5400دور سونی سرعت بیشتری داره هارد جامده و عمرش بیشتر میشه
گرافیک ati6750+1 gig ddr5 که از سونی ه خیلی بهتر حدوا 21 درصد سریعتره (توی سایت notebookcheck.net)
مانیتور 15 اینچ با رزولوشن 1440*900 که از سونی بهتره همچنین زاویه دید اپل فوق العاده اس
پورت تاندربولت که من تا حالا دستگاه جانبی که از تاندر پشتیبانی بکنه تو ایران ندیدم اگرم باشه از دستگاه هایی که از یو اس بی3 پشتیبانی میکنن خیلی گرونتره
بلوتوث2.1 که از سونی پایین تره
نداشتن حروف فارسی روی کیبرد
نداشتن بلو ری (خیلی لازم نیست ولی نسبت به این مقدار پول نبودش یکم نقصه)
سیستم عامل فوق العاده گرافیکی و سبک خوراک کارایی که با لپتاپ دارم (پایین تر کارام رو توضیح دادم)
طراحی فوق العاده زیبا
نداشتن پورت اچ دی ام آی یا وی جی ای (تو دانشگاه میخوای یه سمینار بدی لپتاپت به پروجکشن وصل نمیشه)و باید یه تبدیل جدا بخرم حدود45 تومن
قیمت حدود 2850با گارانتی نقش
من از یه لپتاپ موارد زیر رو توقع دارم:
سخت افزار نسبتا قوی (چون قابل ارتقا نیست)- ظاهری زیبا- بادوام-سبک- شارژ باتری بالا چون زیاد باید روشن باشه.
کارهایی که با لپتاپ انجام میدم:
مرور وب- تایپ فارسی خیلی زیاد(دارم پروژه دانشگاه رو مینویسم)-تماشای فیلم و به طور کلی مولتی مدیا-بسیار به ندرت بازی-نرم افزار های دانشگاهی وشبکه
Last edited by mahdi-001; 05-08-2011 at 02:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)