تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 193 از 352 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

من یه ماهیه که این گوشی رو دارم . عکس برداریش خوبه. البته باید هنگام عسکبرداری سعی کنی که دستت زیاد نلرزه. چون لرزشگیر فقط در حالتی فعال میشه که فلش خاموش باشه. پس در محیط های کم نور استفاده از لرزشگیر غیر ممکن میشه.
    و نکته دیگه ای که در هنگام عکسبرداری بهش برخوردم این بود که نور روشن خصوصا نورخورشید رو اصلا تعدیل نمیکنه و اگه از محیط یا افرادی که زیر نور مستقیم خورشید هستند عکس بگیری یه جاهایی از عکس رو به سفیدی بزنه. البته با تنظیماتی که داره میشه حالتی رو تعیین کرد که عکس بهتری هم بگیره. مثلا یه ذره کنتراست نور رو پایین اورد . اما با همون ان 73 قبلی که داشتم عکس گرفتم در حالت دیفالت از نظر ترکیب رنگ نتیجه بهتری گرفتم. یعنی در حالت دیفالت تو محیط پرنور مثل نورخورشید عکس رو خیلی روشن میندازه و باید دستی تنظیمش کنی. درحالت کلی از عکسبرداری گوشی راضیم. و این نکته ای رو که گفتم نمیشه عیب به حساب اورد.
    اما در مورد فیلمبرداری در حالت vga که فیلم گرفتم چه در داخل خونه و با جاموندگی و لرزش تصویر روبرو بودم و به نظرم تصویرشفافیت لازم رو نداره. البته رو خود گوشی خیلی خوب پخش میکنه ولی وقتی رو کامپیوتر بریزی متوجه این نقص میشی. البته در حالت اچ دی داخل خونه فیلم گرفتم باز هم راضی نبودم اما این حالت رو تو طبیعت تست نکردم. البته من فریمور جدید نصب نکردم و با همون فریمور اولیه ig1 دارم کار می کنم.
    ولی کلا من این گوشیو بیشتر واسه عکس برداری گرفتم و نمایش فیلم. از نظر من عکس گرفتن بر فیلم گرفتن ارجحیت داره. البته هر کی نظر خودشو داره.
    در مورد کند بودن تو محیط گالری هم گفته میشه که تو فریور جدید اصلاح شده
    درمورد کیفیت نامطلوب صدا در هنگام فیلمبرداری خصوصا تو محیط اچ دی هم گفته نیشه که تو فریمور جدید بهتر شده
    در کار با اینترنت عملکردش زیاد جالب نیست . زوم کردن در صفحات زمان بره و انتخاب گزینه ها هم سخته چون قلم نداره و تو دانلود فایلهاهم یه مقدار اذیت می کنه. کلا گوشی اینترنت محوری نیست. کلا گوشیهای سیمبیان اینترنت محور نیستند.
    ال سی دیش هم که عالیه
    کیفیت پخش صداش هم خوبه و تقریبا با ان 95 میشه اونو مقایسه کرد.
    شتاب سنج داخلیش هم خوب جواب میده و مثل ان 82 نیست که خیلی طول بکشه تا عمل کنه
    قابلیت ظبط در حالت رادیو اف ام هم وجود داره

در مجموع از این گوشی راضیم و از خریدش پشیمان نیستم.
    جالبه حدس میزدم بازم با همه تبلیغاتی که در موردش میشه و اینهمه امکانات عجیب و غریب (البته بیشتر ظاهری مثل کیفیت فیلمبرداری اچ دی و دوربین هشت و...)بازم عکسشو با ان 73 3 مگاپیکسلی مقایسه میکنن و بازم عکس ان73 رضایت بخش تره .......واقعا" دوست داشتم حدا اقل دراین مورد سامسونگ پشت همه برندها رو به خاک بماله و یه نامبر وان واقعی باشه هرچند هنوز هم در لیست اول برای خریدم هست ..البته امیدوارم دوستان سامسونگی از حرفام رنجشی به دل نگرفته باشن ولی خوب واقعا" منو ناراحت کرد که با ان 73 مقایسه بشه و اونم با این نتیجه...
    Last edited by احمدصالح پور; 14-10-2009 at 10:32.

2. این کاربر از احمدصالح پور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه چیز عجیب :

Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
    Stand-by Up to 600 h (2G) / Up to 450 h (3G)
    Talk time Up to13 h 30 min (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)

باتریش دوباره مثل قبل شد ... فک کنم با آپدیت باتریش اینجوری میشه
    دوستانی که دارن یکم در مورد باتریش توضیح بدن ببینیم چجوریه
    سلام به همگی .

حسن جان این ارقام رو ول کن جیزی که من میگم گوش کن

ببین هرکی میگه باتری این گوشی مشکل داره یا واقعا گوشیش مشکل داره یا خودش مشکل داره !

با استفاده معمولی 3 روز رو راحت میزنه تو گوشش .

مخلصیم .

4. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

حسن جان مشخصات باطریش رو سایتهایی مثل phonearena.com که از اول همونو زده بودن.
    gsmarena.com ویرایشش کرده.
    ولی این گوشی تالک تایم و استند بای عالی داره و مشکلی توش دیده نمیشه.
    ببین گوشیای سامسونگ تو استندبای یکم مشکل دارن که فک کنم به خاطر اون دریافت کننده سیگنال مخابراتیش باشه
    مثلاً p990 یا گوشیای se یک روزم که بمونن 1 % شاید از باتریشون کم بشه ولی وقتی مثلاً از wifi استفاده میشه خیلی سریع شارژ کم میکنن ... 8510 اینجوری نیست تو استندبای خیلی خوب عمل نمیکنه ولی تو استفاده از wifi مثلاً خیلی خوبه
    حالا اینو که میگی تو استندبای خوبه تو wifi و این چیزاهم حتماً خوبه دیگه
    پس علی ریسر چی میگه همه از باتریش ناراضین ( من تاحالا فقط از خودش شنیدم باتریش ضعیفه ) احتمالاً داره با ان78 مقایسه میکنه که معلومه قابل مقایسه نیستن
    حالا اپرا مینی روش چجوریه ؟ سرعتشو اینارو میگم ... بعد تاچش خازنیه تو اپرا مینی راحته ؟

6. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببین گوشیای سامسونگ تو استندبای یکم مشکل دارن که فک کنم به خاطر اون دریافت کننده سیگنال مخابراتیش باشه
    مثلاً p990 یا گوشیای se یک روزم که بمونن 1 % شاید از باتریشون کم بشه ولی وقتی مثلاً از wifi استفاده میشه خیلی سریع شارژ کم میکنن ... 8510 اینجوری نیست تو استندبای خیلی خوب عمل نمیکنه ولی تو استفاده از wifi مثلاً خیلی خوبه
    حالا اینو که میگی تو استندبای خوبه تو wifi و این چیزاهم حتماً خوبه دیگه
    پس علی ریسر چی میگه همه از باتریش ناراضین ( من تاحالا فقط از خودش شنیدم باتریش ضعیفه ) احتمالاً داره با ان78 مقایسه میکنه که معلومه قابل مقایسه نیستن
    حالا اپرا مینی روش چجوریه ؟ سرعتشو اینارو میگم ... بعد تاچش خازنیه تو اپرا مینی راحته ؟
    در مورد باطری اینو بگم کلا گوشیهایی که ال سی دی بزرگ دارن با کار کردن باهاشون باطریشون نسبتا زود خالی میشه.
    من اینو امتحان کردم و خود n97 هم حتی اگه باهاش زیاد کار بکشی باید هر روز شارژش کنی.
    حتی touch pro2 هم باطریش با کار زیاد باید هر روز شارژ بشه.
    الان با توجه به اینکه i8910 هم ال سی دی بزرگ و هم cpu قوی داره مسلما مصرف باطریش بالا خواهد بود و هر چه کار بکشی هم طبیعتا مصرف باطریش بالا میره.
    ولی در مورد استند بای و تالک تایم من بشخصه انتظار نداشتم چنین جوابگویی عالی داشته باشه اون i8510 سرم یه بلایی اورد که فکر میکردم اینم مثل اون در میاد.
    به هر حال کار کردن با وای فای و gps و نگاه کردن به کوب فیلم و ... مصرف باطری رو بالا میبرن.
    ولی در مورد اینترنت:من راستشو بخوایی روش اپرا مینی رو نصب نکردم و کلا از بروزر و سرعت اینترنت تو سیمبین ناراضیم و اگه کار اینترنتی داشته باشم بیشتر با ایپاد تاچ و تاچ پرو2 کار میکنم.

8. 2 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام به همگی .

حسن جان این ارقام رو ول کن جیزی که من میگم گوش کن

ببین هرکی میگه باتری این گوشی مشکل داره یا واقعا گوشیش مشکل داره یا خودش مشکل داره !

با استفاده معمولی 3 روز رو راحت میزنه تو گوشش .

مخلصیم .
    امیر جدیدا خیلی شوخ شدی
    3 روز کجا بود ؟
    من که هروز دارم شارژ میکنم
    سنگ بترکه 1.5 روز و اگه باهاش کار نکنی تا 2روز بیشتر دوام نمیاره
    اون 3روز که گفتی حتما مال اینه اصلا دست به گوشی نزی بمونه خونه ی کسی جا

اینم شاهد از غیب پست نینجا
    در مورد باطری اینو بگم کلا گوشیهایی که ال سی دی بزرگ دارن با کار کردن باهاشون باطریشون نسبتا زود خالی میشه.
    من اینو امتحان کردم و خود n97 هم حتی اگه باهاش زیاد کار بکشی باید هر روز شارژش کنی.
    حتی touch pro2 هم باطریش با کار زیاد باید هر روز شارژ بشه.
    الان با توجه به اینکه i8910 هم ال سی دی بزرگ و هم cpu قوی داره مسلما مصرف باطریش بالا خواهد بود و هر چه کار بکشی هم طبیعتا مصرف باطریش بالا میره.
    ولی در مورد استند بای و تالک تایم من بشخصه انتظار نداشتم چنین جوابگویی عالی داشته باشه اون i8510 سرم یه بلایی اورد که فکر میکردم اینم مثل اون در میاد.
    به هر حال کار کردن با وای فای و gps و نگاه کردن به کوب فیلم و ... مصرف باطری رو بالا میبرن.
    ولی در مورد اینترنت:من راستشو بخوایی روش اپرا مینی رو نصب نکردم و کلا از بروزر و سرعت اینترنت تو سیمبین ناراضیم و اگه کار اینترنتی داشته باشم بیشتر با ایپاد تاچ و تاچ پرو2 کار میکنم.
    پس علی ریسر چی میگه همه از باتریش ناراضین
    من نگفتم ناراضی هستن
    گفتم اکثرا نه راضی اند نه ناراضی
    یعنی باتری عملکرد متوسطی داره
    اینجا 8 نفر اچ دی دارن بپرس ازشون ببین کدام نقاط قوت این گوشی(یعنی راضی بوودن ازش) رو باتری اش میدونن

ولی انتظار من از او ال ایی دی و باتری 1500 میلی آمپری و اون اعداد ساتند بای و تاک تایمی که منتشر شده بود

خیلی بیشتر از اینی بود که الان گوشی جواب میده !(اکثرا هم مثل من هستن)
    Last edited by ali racer; 14-10-2009 at 12:34.

10. 3 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

علی اقا تا حالا گوشی بالای 3.5 اینچی رو امتحان کردی؟ یک بار دیگه هم بهتون گفتم ولی جوابی نیومد .. در مقایسه با گوشی هایی که بالای 3.5 اینچ باتریش بده یا خوبه به عدد و ارقام نگاه نکن ... والا gsm که دیگه همیشه بر ضد سامی بوده gsm ایران رو عرض میکنم در اخرین ریویو که در صفحه قبل گذاشتم باتریشو نقطه قوتش دونست
    Last edited by pulp_152; 14-10-2009 at 13:37.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نقل از gsm ...

با استفاده از یکی از گوشیهای پیش از مرحله فروش ما توانستیم 5 ساعت و نیم به صورت مستمر با ماکزیمم روشنایی صفحه، ویدئو پخش کنیم. این میزان دوام باتری از دوام باتری اکثر لپ­تاپ­ها هم بیشتر است. جالب اینکه با خرید یک گوشی آماده فروش ما توانستیم 20 دقیقه از 5 ساعت و نیم قبلی بیشتر ویدئو Xvid پخش کنیم.

تا قبل از اینکه فریموری بیاد و همه از باتریش زیاد راضی نبودن میگه که 5:50 مین فیلم xvid دیده ...
    حالا با فریمور جدید احتمالا به 7 ساعت و 8 ساعت هم رسیده و میرسه ... اونم با چنین صفحه نمایشی ..

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

علی اقا تا حالا گوشی بالای 3.5 اینچی رو امتحان کردی؟ یک بار دیگه هم بهتون گفتم ولی جوابی نیومد .. در مقایسه با گوشی هایی که بالای 3.5 اینچ باتریش بده یا خوبه به عدد و ارقام نگاه نکن ... والا gsm که دیگه همیشه بر ضد سامی بوده gsm ایران رو عرض میکنم در اخرین ریویو که در صفحه قبل گذاشتم باتریشو نقطه قوشتش دونست
    بله
    ای8910 و تاچ اچ دی
    اچ دی نصف رو بیشتر دوام میاورد
    البته زیاد دستم نبود ولی مهدی اچ دی داشته امنیا اچ دی هم داشته
    نظر اون دقیق تره

ببینید منم بدم نمیاد گوشیم 3 روز شارژ نخواد !!
    ولی وقتی نیست بیخودی بگم خوبه و شارژ نگه میداره ؟

ولی مسئله اینه که با صفحه نمایشی که مصرفش نصف مدل های دیگه اس و باتری با یکی از بالاترین ظرفیت ها
    رو تو گوشی های موبایل داره
    باید خدمات دهی بیشتر به صاحبش داشته باشه

14. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما دارید به ظرفیت و صفحه نمایش نگاه میکنید ! الان کدوم شرکت amoled رو چنین صفحه نمایشی زده که باتریشو ضعف قلمداد میکنی؟ وقتی میان باتریو میسنجن به 1500 امپر یا صفحه نمایش amoled و tft کار ندارن و با مدلهای همردش مقایسه میکنن ... اگه واقعا تاچ اچ دی نصف بیشتر دوام میاورده که بنده بر عکسشو اطلاع دارم پس دمش گرم اچ دی اول بود به نظرم ! حالا دوم شد ..

16. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امیر جدیدا خیلی شوخ شدی
    3 روز کجا بود ؟
    من که هروز دارم شارژ میکنم
    سنگ بترکه 1.5 روز و اگه باهاش کار نکنی تا 2روز بیشتر دوام نمیاره
    اون 3روز که گفتی حتما مال اینه اصلا دست به گوشی نزی بمونه خونه ی کسی جا
    علی واست باید باتری هواپیما بذارن

ببین داداش من یه چیزی تو مایه های نینجا هستش و عشق گوشی هست . الان هم ساتیو و i8910 HD داره .

باتری ساتیو دقیقا شب تا شب باید شارژ بشه . حالا باور نمکینین بذار بخرن این دوستان سونی اریکسونی تا باورشون بشه . پشت گوشی هم ( محافظ لنز ) بدجور تو ذوق میزنه .

باتری i8910 HD با استفاده معمولی . تماس . SMS . آهنگ و ... حداقل 2 روز رو به راحتی دوام میاره .

توی فروم های خارجی مثل Mobile-Reivew یه سر بزن ببین اصلا یه نفر میگه باتری این گوشی مشکل داره .

مخلصیم .

18. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •