نه دیگه هیچ اثری نداره چون این دوستمون هم میگه توی افت فریم تاثیرچندانی نداره
پس معلوم میشه که به سیستم ربطی نداره
موفق باشید![]()
نه دیگه هیچ اثری نداره چون این دوستمون هم میگه توی افت فریم تاثیرچندانی نداره
پس معلوم میشه که به سیستم ربطی نداره
موفق باشید![]()
یه سوال ،
کسی می دونه آیا امکان وارد کردن ماشین های جدید به این بازی هست یا نه ؟ و اگه هست چطوری میشه این کار رو کرد ؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید .
بله عزیز این امکان که بشه ماشین اضافه کرد هست که بهش میگن (مد)
ولی من خودم تا الان مد توی بازی نریختم برای همین هم متاسفانه نحوه ریختن مد توی بازی رو نمیدونم متاسفانه ولی شما توی Google یه سرچ بزنید اطلاعات کاملی برای اینکار هست![]()
توی مراحل فرعی هم میشه هنگام درگیری سوار ماشین پلیس شد و از پلیسها کمک گرفت
این پست شما سوالی بود یا نه؟
اگه سوالی بود باید بگم که فقط شما میتونید بیسیم بزنید تا پلیس ها به جایی که شما هستید بیان و اگه درگیری باشه توی درگیری دخالت میکنن ولی اگه شما هم تیر اندازی کنید یا توی درگیری شرکت کنید شما هم ستاره دار میشید و پلیس ها با شما هم درگیر میشن
موفق باشید![]()
سلام خسته نباشيد
مي تونيد راه نمايي كنيد كه كدوم قسمت از سيستمم را بايد ارتقا بدم تا مشكل حل بشه؟
يا يه سيستم معرفي كنيد كه تا چند سال بازي ها را ساپورت كنه؟
عزیز این دیگه کار ما نیست شما اینجا مطرح کن که همه دوستان استاد هستند در این زمینه
مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات
لینک تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته شما باید گرافیک رو ارتقاء بدید ولی اگه برای قطعات کلی میخواید همینجایی که گفتم مطرح کنید
سلام
واسه بازی 3 قسمت از سیستم مهم تره
کارت گرافیک سی پی یو و رم
بهتره بری با یه فروشنده ی منصف مشورت کنی
کسی که نخواد زود جنسشو قالب کنه
چون اگه بخوای هر 3 رو عوض کنی احتمالا باید مادربردتم عوض کنی که کلا خرجش می ره بالای 500 هزار تومان
گفتی کارت گرافیکت 9400 بود؟
فکر می کنم گرافیکت زیاد بد نباشه
اما واسه اینکه ببینی سی پی یوت چقدر کشش داره وسط بازی برو رو تسک منیجر ببین چند درصد از سی پی یوت درگیر شده
اگه چسبیده به بالا خب این نیاز به ارتقاء داره و اگه خوش شانس باشی که مادربردت سی پی یوهای جدید رو ساپورت کنه حدود 200 هزینه ی یه سی پی یو خوبه که تا چند سال جواب بده
به نظر من رم 2 گیگ خیلی کم نیست و بیشتر سی پی یو رو چک کن که اگه دیدی در حین بازی 100% نشده بدون کارت گرافیکت ضعیف شده
نه سوالی نبود اما توی نسخه نیکو بلیک اگه خودت هم درگیر میشدی پلیسا کاریت نداشتن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)