تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 334 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

صادرات خودروهای ایرانی ، زير قیمت داخلي

گروه خودرو- بنابر آخرین آمار اعلام شده از سوی گمرک کشور، در حالی خودروسازان کشور در بهار امسال مجموعا حدود پنج هزار و 600دستگاه انواع خودرو را صادر کرده‌اند که نگاهی به قیمت خودروهای صادر شده، از ارزان‌تر بودن آنها نسبت به مدل‌های مشابه داخل حکایت مي‌کند.
    </B>

به عبارت بهتر، خودرویی که شما به عنوان مشتری داخلی خریداری مي‌کنید، با قیمتی بسیار کمتر (حتی نصف) به دست مشتری خارجی مي‌رسد.
    آن طور که در آمار موردنظر آمده، «مگان» با قیمتي 29 هزار و 410 دلاری گران‌ترین خودرو صادراتی کشور به شمار مي‌رود و پراید نیز با قیمتی معادل چهار هزار و 200 هزار دلار، ارزان‌ترین آنهاست. البته این قیمت مربوط به یکی از مدل‌های پراید به نام «101» است و برخی دیگر از مدل‌های این خودرو با قیمت بیشتری صادر شده‌اند. طبق آمار، پراید در مدل‌های 141، 132 و 131 با قیمتی برابر با پنج هزار و 455 دلار صادر شده و نکته قابل توجه تر اینجاست که «تیبا» نیز دقیقا با همین قیمت قدم به مرزهای خارج از کشور گذاشته است. این قیمت‌ها در شرایطی است که هم اکنون پراید در بازار داخل، هشت میلیون و 700 هزار تومان (یعنی حدود سه میلیون تومان گران‌تر) به فروش مي‌رسد.
    تیبا نیز در حال حاضر حدود 5/11 میلیون تومان در بازار ایران به فروش مي‌رسد و این بدان معناست که مشتری داخلی باید این محصول را نزدیک به 8/5 میلیون تومان گران‌تر خریداری کند.
    علی جان پس خبر نداری !!!!
    سیتروئن سال در کشورهای حاشیمون حدود 12 میلیون قیمت داره.
    یعنی هم قیمت تیبا.
    توجه کن نگفتم زانتیای خودمون.... زانتیای ما محصول حدود 20 الی 30 سال پیش سیتروئنه و عملا از رده خارجه .
    ضمنا سمند هم داره با قیمتی همین حدود به تموم دنیا صادر میشه....
    یه سوال از خودت میپرسم.
    فرض کن الان مثلا توی یک کشور ازین جاهایی باشی که ماشینای ایرانم میاد.
    بازار خارجم هست.
    خودت میری 12 میلیون میدی تا ماشینی بخری که دیگه اسمش بسه و کیفیتش تو همون اسمش مشخصه چه برسه به خودش
    یا اینکه 12 میلیون میذی تا تیبا بخری یا پراید بخری 8 میلیون یا مثلا سمند بخری به فلان قیمت !؟
    خوب معلومه اگه بخوان به قیمتی که به ما میدن به خارج بدن سمند و پراید و کل محصولات ایران رو نمکی هاشونم نمیخرن!!!! با قیمت مشابه اون ماشینا.
    همه جا که ایران نیست که تعرفه 90 درصدی داشته باشه ورود ماشین و عملا بالای 100 درصدی...
    همه وسایل ماشین خارجیو هم باز کنن و ....
    در همه دنیا رقابت وجود داره.
    ما محکومیم به خرید از سایپا و ایرانخودرو حتی با قیمت 10 برابر
    چون اصلا رقیب ندارن.
    تعرفه رو نگاهی بنداز.
    اون وقت اصلا با خوندن این خبر تعجب نمیکنی

2. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی جان پس خبر نداری !!!!
    سیتروئن سال در کشورهای حاشیمون حدود 12 میلیون قیمت داره.
    یعنی هم قیمت تیبا.
    توجه کن نگفتم زانتیای خودمون.... زانتیای ما محصول حدود 20 الی 30 سال پیش سیتروئنه و عملا از رده خارجه .
    ضمنا سمند هم داره با قیمتی همین حدود به تموم دنیا صادر میشه....
    یه سوال از خودت میپرسم.
    فرض کن الان مثلا توی یک کشور ازین جاهایی باشی که ماشینای ایرانم میاد.
    بازار خارجم هست.
    خودت میری 12 میلیون میدی تا ماشینی بخری که دیگه اسمش بسه و کیفیتش تو همون اسمش مشخصه چه برسه به خودش
    یا اینکه 12 میلیون میذی تا تیبا بخری یا پراید بخری 8 میلیون یا مثلا سمند بخری به فلان قیمت !؟
    خوب معلومه اگه بخوان به قیمتی که به ما میدن به خارج بدن سمند و پراید و کل محصولات ایران رو نمکی هاشونم نمیخرن!!!! با قیمت مشابه اون ماشینا.
    همه جا که ایران نیست که تعرفه 90 درصدی داشته باشه ورود ماشین و عملا بالای 100 درصدی...
    همه وسایل ماشین خارجیو هم باز کنن و ....
    در همه دنیا رقابت وجود داره.
    ما محکومیم به خرید از سایپا و ایرانخودرو حتی با قیمت 10 برابر
    چون اصلا رقیب ندارن.
    تعرفه رو نگاهی بنداز.
    اون وقت اصلا با خوندن این خبر تعجب نمیکنی
    می دونم و از قیمتهای بیرون خبر دارم
    البته زیاد هم لازم نیست بیرون بری. بری کیش هم همینطوره
    من 3 ماه کیش زندگی کردم. اونجا هم بهترین ماشینها را می شد با 15تومن خرید
    در کل این خبر چون در مورد تیبا گفته بود من گذاشتم تا دوستان بخونند
    یه چیز دیگه اینکه مثلا فکر می کنی سمند سورن صادراتی همونیه که تو ایران می فروشند ؟
    من یکیشو تو قشم اصلا نفهمیدم سمنده. سپرها بدنه کیفیت رنگ و همه چیز تفاوت داشت
    البته اینم بگم که سیتروئن سال هم بیرون حدود 20 تومنه. یه کم جو گیر شدی

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

می دونم و از قیمتهای بیرون خبر دارم
    البته زیاد هم لازم نیست بیرون بری. بری کیش هم همینطوره
    من 3 ماه کیش زندگی کردم. اونجا هم بهترین ماشینها را می شد با 15تومن خرید
    در کل این خبر چون در مورد تیبا گفته بود من گذاشتم تا دوستان بخونند
    یه چیز دیگه اینکه مثلا فکر می کنی سمند سورن صادراتی همونیه که تو ایران می فروشند ؟
    من یکیشو تو قشم اصلا نفهمیدم سمنده. سپرها بدنه کیفیت رنگ و همه چیز تفاوت داشت
    البته اینم بگم که سیتروئن سال هم بیرون حدود 20 تومنه. یه کم جو گیر شدی

والا دوست من که دوبی رفته بود پارسال وقتی اومد گفت سیدروئن مدل 2010 رو میداده طرف 12500 تومن ایران !!!
    حالا دیگه ایشون اینجور میگفتن .اهل جوگیر شدن نیستم و به من هم سودی نمیرسه که بخوام قیمت سیدروئنی که دنیا به سرش قسم میخورن رو بیارم پایین و قیمت سمند رو ببرم بکنم 50 میلیون.
    ایشون اینجوری دیده بودن تو بازار دوبی.
    در مورد سمند هم مطمئنا بازم زمین تا اسمون فرق داره سمند سورن ما با از ما بهترون.
    کلا بهتره این بحثا رو نکنیم علی جان. وگرنه اخرش به این نتیجه میرسیم که خیلی خیلی خوشبختیم!!!!
    که ماشین رو عوض اینکه تو کشور خودمون تولید میشه ارزون تر بخریم داریم 2 برابر میخریم.
    حالا من اصلا الان با تعرفه کار ندارم .فرض که تعرفه 90 درصدی خیلی همخوب باشه.
    ما باید ماشین پرایدو گرون تر از خارجیا بخریم؟
    نکته اخرم اینه که پارسال یه کسی که تو دوبی کار خرید و فروش بزرگ ماشین داشت و ایرانی بود میگفت اگه تعرفه و چیزی که در نهایت ازم میگیرن تا حد قیمت خود خودرو باشه بازم برام میصرفه که تو بازار شما ماشین با کیفیت وارد کنم(یعنی به تعرفه 100 درصدی راضی بود و معتقد بود فروش داره بازم)
    یعنی میگفت مثلا اگه ماشین 2 تومن باشه 2 تومنم ازش بگیرن که وارد کنه بازم براش سود زیادی داره
    اما میگفت متاسفانه اون 90 درصد که میگن واقعی نیست
    در نهایت تا اینکه بفروشیش هزینش به مراتب از اون تعرفه بیشتر میشه.
    وگرنه اون راضی بود ماشینو بیاره اینجا و 2 برابر بفروشه.مطمئن بود با اون قیمت خوب میخرن اون ماشینا رو
    اما گفت در نهایت حدود 1.5 تا 1.8 برابر این تعرفه ای که میگن میشه یعنی حدود 160 تا 170 به جای 90.... چیزی که به دست خریدار میرسه و دیگه کم میخرن....
    Last edited by TIBA-NAVID; 26-07-2011 at 10:06.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

چه ربطی داشت. من نمیگم تیبا میتونه تو جاده EF7...ولی تو شتاب اولیه کاملا کم میاره. تا الان با تیبا رانندگی کردی.حالا فیلمو ببین بعد نظر بده.سمنده مدل 89 بود کاملا سالم راننده خیلی حرفه ای بود فقط مشکل از سمند بود هر کاری میکرد بهش نمرسید
    از این حرف های شما معلومه خیلی کم رانندگی کردی شایدم...یه بار خودت پشت فرمون تیبا بشین خودت حال با این شتابی که داره.
    اینم از فیلم اما زیاد به حرف های دوستام میزنند گوش نکنید.اهل اشنویه هستم.بچه کرد
    این فیلم خیلی طولانیه ولی به خاطر اینترنت...چند ثانیه ای گذاشتم ببینید. وگرنه خیلی ادامه میدم تا اخرش سمند نتونست تیبا رو بگیره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببین دوست عزیز بحث من جاده و .... اینا نیست!
    شما یه تستی انجام دادی که نمیشه ملاک قرارش داد!اصلا تا چه دنده ای پر کردین اصلا تا چه دنده ای جلو بودین و خیلی چیزایه دیگه...
    از این حرف های شما معلومه خیلی کم رانندگی کردی شایدم...
    دوست عزیز من نمیدونم از شما بزرگترم یا شما بزرگتری!
    اما یه نصیحت برادرانه دارم که امیدوارم یه یوقت به دل هم نگیرید!
    هیچوقت به این راحتی به کسی حرفی رو نبندید و تهمت نزنید! شما از کجا میدونی من رانندم یا نیستم؟!
    شما اگه راحتی بگو تیبا سمند ef7 رو حتی تو شتاب اولیه میگیره و کسی هم جلودارت نیست! من در همین حد تذکر بسنده میکنم!

خوش باشی!
    Last edited by total_overdose; 26-07-2011 at 10:26.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببین دوست عزیز بحث من جاده و .... اینا نیست!
    مطمعن باش تیبا تو هیچ حالتی برطری نداره نسبت به این ماشینی که شما میگی
    بله من تو عمرم پشت فرمون ننشستم و تو رویا سیر میکنم
    شما اگه راحتی بگو تیبا سمند ef7 رو میگیره کسی هم جلودارت نیست! من در همین حد تذکر بسنده میکنم!
    خوش باشی!
    سلام.
    منظور ایشون این نیست به نظرم که تیبا توی کورس میتونه رقیب سمند بشه.
    منظورشون فقط در شتاب اولیه هست.
    و احتمال این موضوع هست.
    مثلا ریو خودرویی هست که واقعا شتاب اولیش بسیار بالاست.
    یا حتی همین پراید هم شتاب اولیه خوبی داره به نسبت موتورش.اما در سرعت نمیتونه رقیب بشه بعدا.
    یعنی 2 بحث هست اینجا.
    شتاب ابتدایی ماشین در دنده 1 و 2 .
    و دوم کشش و سرعت و شتاب خودرو در ادامه ی حرکت که مسلما در این مورد سمند حرف های خودشو میزنه.
    من میگم حرف دوستمون آقای مسی احتمالش هست که این مساله در مورد تیبا درست باه در مورد شتاب اولیه.
    قبلا دیدم که ریو در شتاب اولیه ال 90 با موتور قوی تر و سمند و ماشین های قوی تر از خودش رو راحت در شتاب اول پشت سر گذاشته....
    شتاب اولیه علاوه بر موتور و گیربکس بخش هایی مثل فرمان و وزن و حتی شماره رینگ و لاستیک هم درش اثر دارن.
    مثلا توی اون پستی که در مورد تایر توضیح دادم نوشتم که مثلا 2 لاستیک مختلف برای همون رینگ 13 (13/185/70 13/185/65 ) در شتاب اولیه با هم تفاوت دارن.چه برسه یکی 14 15 باشه و یکی 13....
    پارامترهای زیادی روی اون شتاب اول و به اصطلاح کندن ماشین از حالت 0 اثر داره. و شاید در مجموع در ابتدای حرکت برآیند به نفع تیبا باشه.
    اما در نهایت در یک کورس این برتری نمیتونه پابرجا باشه.

...........
    برا جلوگیری از خیلی پخش شدن بحث همن جا اضافه میکنم:

البته اضافه کنم که قدرت ریو از ال 90 چیزی حدود 10 اسب کمتره.و تفاوت وزن آنچنان شدیدی هم ندارن با هم.
    با همین قیاس گفتم احتمال اینکه شتاب اولیه تیبا در 1 و 2 تا حدودی بهتر باشه هست.اما مطمئن باشیم این موضوع فقط در 1 و 2 ممکنه باشه و در نهایت در یک کورس طولانی سمند مذکور خودشو میرسونه.
    بازم میگم پارامترهایی مثل وزن.گیریبوکس.فرمان.قدرت موتور.گشتاور.و حتی شماره رینگ و لاستیک رو که در تیبا و سمند مذکور مقایسه میکنیم احتمال (منیگم احتمال) اینکه شتاب اولیه تیبا بیشتر باشه هست.فقط شتاب اولیه.
    و البته به دوستمون آقای مسی هم بگم که شما اگر عینا همین تست رو.با همون شرایط با یک ریو بذاری.اون ریو هست که شتاب اولیه بهتذی خواهد داشت یقینا.
    ممکنه به خاطر این پارامتر ها که دونه دونه ذکر کردم تیبا در استارت اولیه از سمند جلو بزنه.
    اما گمان نکنم این حرکتو در مقابل ریو بتونه اجرا کنه.تئوری که اینو میگه.
    چون سیستم فرمان و وزن و حتی رینگ و لاستیک مشابه دارن.
    به این مساله شتاب اولیه نمیشه یه بعدی نگاه کرد و گفت این چون سمند سورنه تمومه دیگه ....
    نه چند پارامتر همشون اثر دارن.
    اما در نهایت در مسیر طولانی تیبا نمیتونه با سمند مذکور همپا بمونه
    Last edited by TIBA-NAVID; 26-07-2011 at 10:43.

7. 2 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام علی جان.
    دیدم بلافاصله بعد از ثبتش یکی از دوستان یه جورایی خرده گرفت.گفتم من اگه رفتم چه ازین ماشین چه اون مورد قبلی عکس گرفتم و آپلود کردم برای این بوده شاید کسی بتونه راحت تر انتخاب کنه و کمکش باشه.
    اما حس کردم اینطور نبوده.
    براتون الان زیر این مطلب عینا اون مطلبو میذارم:
    مطلب حذف شده:

تصاویر تیبای نوک مدادی با رینگ 15 اسپورت: (خواستین در مورد این مورد هم با هم تبادل نظر میکنیم .در مورد اینکه لاستیک های خود تیبا که چند نقطه ضعف دارن شکی نیست.اما اینکه چه انتخابی میتونه بهترین باشه قبلا هم تا جایی که تونستم سعی کردم مطالب قابل استفاده براتون بذارم.اگر بازم کسی علاقمند بود میتونیم صحبت کنیم.وگرنه که نه)

سلام
    ممنون از اینکه زحمت کشیدی و عکسای این ماشینو برامون گذاشتی نوید جان.
    منم توضیحات شما رو کامل در رابطه با لاستیک تیبا کامل خوندم.
    به نظر من هم که قبلا ریو داشتم در مورد تیبا هم سایپا لاستیکای بدی گذاشته.
    ریو هم همین طور بود.لاستیکای خیلی بدی گذاشته بودن .
    الانم ثبت نامی تیبا هستم و به نظرم برا تیبا هم هم لاستیکای الانش نمود خوبی ندارن.هم سفتن و بی کیفیت.
    ممنون از توضیحات کاملتون.
    خیلی کمکم کرد

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام.
    منظور ایشون این نیست به نظرم که تیبا توی کورس میتونه رقیب سمند بشه.
    منظورشون فقط در شتاب اولیه هست.
    و احتمال این موضوع هست.
    مثلا ریو خودرویی هست که واقعا شتاب اولیش بسیار بالاست.
    یا حتی همین پراید هم شتاب اولیه خوبی داره به نسبت موتورش.اما در سرعت نمیتونه رقیب بشه بعدا.
    یعنی 2 بحث هست اینجا.
    شتاب ابتدایی ماشین در دنده 1 و 2 .
    و دوم کشش و سرعت و شتاب خودرو در ادامه ی حرکت که مسلما در این مورد سمند حرف های خودشو میزنه.
    من میگم حرف دوستمون آقای مسی احتمالش هست که این مساله در مورد تیبا درست باه در مورد شتاب اولیه.
    قبلا دیدم که ریو در شتاب اولیه ال 90 با موتور قوی تر و سمند و ماشین های قوی تر از خودش رو راحت در شتاب اول پشت سر گذاشته....
    شتاب اولیه علاوه بر موتور و گیربکس بخش هایی مثل فرمان و وزن و حتی شماره رینگ و لاستیک هم درش اثر دارن.
    مثلا توی اون پستی که در مورد تایر توضیح دادم نوشتم که مثلا 2 لاستیک مختلف برای همون رینگ 13 (13/185/70 13/185/65 ) در شتاب اولیه با هم تفاوت دارن.چه برسه یکی 14 15 باشه و یکی 13....
    پارامترهای زیادی روی اون شتاب اول و به اصطلاح کندن ماشین از حالت 0 اثر داره. و شاید در مجموع در ابتدای حرکت برآیند به نفع تیبا باشه.
    اما در نهایت در یک کورس این برتری نمیتونه پابرجا باشه.
    حرفهایه شما درسته و یه منطق هست!
    الیته ریو که شما بحث میکنی قدرتش با پارس و سمند معمولی یکی! وزنش از ال90 سبکتره! گیرباکس بهتری نسبت به پارس داره! پس میبینین تویه این حالت این موضوع قابل درک هست!
    اما تیبا یه خودرو 80 اسبی هست و وزن به مراتب سنگینتر نسبت به پراید!
    تیبا هرچقدر هم گیباکس خوبی داشته باشه نمیتونه حرفی برایه زدن داشته باشه! خیلی هم باشه فقط درهمون دنده یک و حتی میشه گفت در آخر دنده یک هم عقب میوفته!
    منم فکر نمیکنم تست ایشون فقط در مورد دنده یک باشه!چون اگه فقط دنده یک بوده که دیگه نمیشه گفت قیاس به این!
    بله اگه بیان توضیح بدن تا چه سرعتی رفتن ما هم بهتر روشن میشیم!
    البته اینم اضافه کنم خدایی نکرده من منظورم زدن تهمت دروغ گویی به اون دوست عزیزمون نبود!
    بلکه من تستشون رو ایراد دار دونستم
    Last edited by total_overdose; 26-07-2011 at 10:38.

10. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض در مورد سوخت تيبا

براي من اوايلش صدي 7.5 بود
    الان شده صدي10
    نمايندگي اين ecu رو چطوري عوض ميكنه؟؟
    چه دليلي بايد داشته باشه!!اگه همينطوري بگيم كه مصرف بالاست تعويض نميكنه!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

الان شده صدي10

بگبد دیاگ بزنه بالا سرش وایسید ببینید خطایی توش نیست؟

اگرم پاک شد سوییچ ییند دویاره باز کن بگو باز دستگاه بزنه
    معمولا خطاهایی که میمونه باعث میشه تمام پارامترها بهم بریزه

البته به نوع بنزین هم مربوطه! یا اگه باک هوا داشته باشه
    Last edited by captainpersian; 26-07-2011 at 11:07.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

الان شده صدي10
    اینجور که معلومه خوش شانسی هم توی این قطعه وکیفیت اون مهمه.
    توی تعویض اینجور موارد یه جورایی بند پ میتونه راه گشا باشه.
    وگرنه راحت عوض نمیکنن ....
    یه نفر یادم میاد که گریبکس پژوش مشکل داشت و با پارتی عوضش کرد و نوع با کیفیتی روش گذاشت.
    امیدوارم مشکل شما و دوست دیگمون حل بشه و مصرفتون درست بشه .

14. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •