تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 804 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

داره خودمونی میشه bahar5358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

با شماره رایگان 140 تماس بگیر و مراحلی که میگه رو پیگیری کن تا تنظیماتش برات ارسال بشه

سلام من كه گفتم اول همون *140*3*6# رو گرفتم و خوب هي ميگه فعلا با اشكال مواجه هست بعد به 2225 مدل گوشي رو sms دادم گفت موجود نيست تو سايتش رفتم اين مدل گوشي نبود به 140 زنگ زدم گفت برو تو سايت توي سايت هم كه نيست و تنظيمات دستي ويندوز موبايل ها هست وتوي مدل لپ تاپهاي كارت خور سايت ايرانسل رفتم دستي مثل همونها تنظيم كردم بازم نمي تونم از اينترنت استفاداه كنم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 007saeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من كه گفتم اول همون *140*3*6# رو گرفتم و خوب هي ميگه فعلا با اشكال مواجه هست بعد به 2225 مدل گوشي رو sms دادم گفت موجود نيست تو سايتش رفتم اين مدل گوشي نبود به 140 زنگ زدم گفت برو تو سايت توي سايت هم كه نيست و تنظيمات دستي ويندوز موبايل ها هست وتوي مدل لپ تاپهاي كارت خور سايت ايرانسل رفتم دستي مثل همونها تنظيم كردم بازم نمي تونم از اينترنت استفاداه كنم!!
    140 نه #6*3*130 هستش،الان از 4شنبه تقریبا هی پیغام میده که شبکه با
    یه اشکالی مواجه هست و بعدا اقدام کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

140 نه #6*3*130 هستش،الان از 4شنبه تقریبا هی پیغام میده که شبکه با
    یه اشکالی مواجه هست و بعدا اقدام کنید.
    برای منم همین مشکلو داره که امروز حل شد

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

من همراه اول دارم رفتم تو سایت همراه اول تنظیمات رو ادامه دادم فایل برام امد و سیو کردم اما هر بار میخوام وصل شم eror میده و وقتی سیم کارت یکی دیگه رو میذارم با همون تنظیمات درجا وصل میشه مشکل چیه؟>؟؟

پروفشنال toliveistodie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.
    من یه اطلاعات کلی میخوام در مورد این گوشی.
    و کسایی که این گوشی رو دارن ازش راضی هستن ؟ مشکلی نداره ؟ کلا عیب و کم و کاستی گوشی و خوبی و مزیت گوشی چی هست ؟
    قیمتش ؟ ارزش خرییدن داره ؟ و .......
    چون صفحات تاپیک خیلی هست نمیشه همش رو خوند. ( به احتمال زیاد تو این صفحات میتونم به جواب هام برسم اما ... )
    ممنون.

داره خودمونی میشه mokhe_donia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    در اعماق گم شدن

4 5800 عالیه

سلام دوست من...خوب اگه اولین صفحه رو خونده باشی مشخصات کاملش رو میدیدی ولی من باز هم برات باز نویسشون میکنم..
    خوب از امکانات بارزش صفحه تمام لمسی هستش با کیفیت 16 میلیون رنگ خوب خودت دیگه کیفیت رو تشخیص بده....
    استفاده از شتابسنج و سنسور نوری.....
    مموری 8 گیگ و قابلیت ساپورت تا 16 گیگ.....
    دوربین 3.2....خوب کیفیت عکسش زیاد خوب نیست ولی فیلمبرداریش حرف نداره...
    صداش که خوبه و تویه قسمت موزیک امکانات خوبی بهت میده..
    سیستم عملش هم سیمبین سری60 ویرایش 5 هستش خوب که الان تویه همه سایتها برنامه و بازی هاشو میبینی
    این گوشی انگیج رو ساپورت نمیکنه پس زیاد واسه بازی بهت حال نمیده ...
    خروجی تلویزیون....
    .................................................. ...
    در کل گوشی خیلی خوبیه ..منم الان چند ماهی هست که دارمش اگه بخوای از امکاناتش بهتر استفاده کنی بهتره که نرم افزار گوشی رو آپدیت کنی.....

7. این کاربر از mokhe_donia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

میتونی جواب سوال بالای منو بدی بعد یه سوال دیگه من چطوری میتونم نرم افزار map گوشیمو که عکس یه قطب نما هست و کره زمین رو نشون میده به 3 یا بالا ترین ویرژنی که هست تبدیل کنم؟

داره خودمونی میشه baback656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان - خوزستان

پيش فرض

گوشی را در حالت PC Suite به کامپیوتر وصل کنید،بعد PC Suite را اجرا کنید،روی آیکون پاکت نامه (Messages) کلیک کنید تا برنامه Nokia Communication Centre که از زیر مجموعه های PC Suite است باز شود.
    آنجا میتوانید به همه نقاط Message هایتان، همانطور که در گوشی به آنها دسترسی دارید،دست پیدا کنید؛یعنی Inbox و Drafts و...
    با کلیک راست روی هر کدام از پیغامها مجموعه ای از اختیارات را مشاهده میکنید،چنانچه گزینه Copy رو انتخاب کنید و سپس در محلی دلخواه Paste کنید،یک فایل با فرمت VMG ذخیره کرده اید که با همین Communication Centre باز میشود.چنانچه در محیط همین نرم افزار روی پیغامتان Double Click کنید،امکان مشاهده پیغام و Copy کردن متن پیغام و Paste کردن آن در محیط یک نرم افزار متنی و در نتیجه ذخیره آن به صورت یک فایل متنی را خواهید داشت.
    مرسی اما من میخوام ببینم توی کدوم فولدر ازگوشیم هستند چون گوشیمو هک کردم و به همه فایلها دسترسی دارم.درضمن ورژن فزیم ویرم 20 هستش.
    و دیگه اینکه توی این ورژن نمیشه کاری کرد که اس ام اس ها بعد از خوانده شدن بصورت باز شده در بیان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.
    این 5800 چرا اینقدر دوربینش بده؟ اصلا در حد 3.2 نیست. آیا با بروزرسانی فریمور امکان بهبود کیفیتش هست یا نه دیگه کاریش نمیشه کرد؟ من تمام تنظیمات ممکن رو تست کردم اما هیچکدام راضی کننده نبود.
    ممنون.

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

موقع خریدن نباید دلتونو به دوربینش خوش کنین،با آپدیت Firmware هم کیفیتش تغییر نخواهد کرد،چون دوربینش از لحاظ سخت افزاری هم ضعیفه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •