بچه ها ماشین صفره وقتی تو سطح صاف دارم میرم یه صدای جیر جیر از سمت لاستیک شنیده میشه فکر می کنید واسه چیه و چیکار باید کنم البته این قالپاق پلاستیکیهای بدرد نخور رو انداختم رو لاستیک شاید واسه اون باشه![]()
بچه ها ماشین صفره وقتی تو سطح صاف دارم میرم یه صدای جیر جیر از سمت لاستیک شنیده میشه فکر می کنید واسه چیه و چیکار باید کنم البته این قالپاق پلاستیکیهای بدرد نخور رو انداختم رو لاستیک شاید واسه اون باشه![]()
احتمالا لاستیک های شما باید گلدستون باشه
لاستیک ها نو هستند و سنگ های ریز میره بین عاج لاستیک و هنگام حرکت کردن یک صدای جیر جیر مانند از لاستیک میاد
یک احتمال دیگه هم میشه داد بلبرینگ چرخ ها دچار مشکل شده باشن
ممنون
میدونی صداش گاهی زیاد هست گاهی اصلا نمی یاد مثلا تو سرازیر و سربالا خیلی کمه ولی تو سطح صاف صداش زیاد میشه
من تجربه ای رو که داشتم گفتم و دو حالت رو میدونتم که اینگونه صداها شنیده میشه
اگر به سیستم چرخ ها تا حدودی آشنایی داری لاستیک ها رو باز کن و بررسی بکن ببین از داخل مشکلی نباشه (لنت ، سنگ ریزه درون عاج های لاستیک ، بلبرینگ چرخ ها و ...) و اگر هم آشنایی نداری بدی یکی برات بازدید کنه دیگه خیات تخت میشه
البته ماشین شما گارانتی داره ببری نمایندگی مطح کنی خودشون چرخ ها رو باز میکنن و رسیدگی میکنن
اره ممنون میبرم فردا نمایندگی یه نگاهی بندازن بهش![]()
دوستان وقتی لاستیک عقب ماشین(پراید هاچ بک) از یک طرف خیلی بیشتر ساییده میشه،دلیلش چی میتونه باشه؟
باد کم
وزن بالا
نوع جنس لاستیک
کجل شدن اکسل عقب
یه چیز دیگه هم هست
اگه ماشین بیشتر خالی حرکت داده بشه(فقط راننده داشته باشه) به علت بار کم و پرانتزی بودن سیستم اکسل عقب قسمت خارجی لاستیک های عقب بیشتر از جاهای دیگه اش ساییده میشه
سلام
روغن موتور پراید هر چند تا بایستی عوض شه؟
روغن توتال فلزی ( می دونم کار درستی نیست که برای پراید همچین روغنی ریختم) و رانندگیم هم معمولی هستش.
منظورم از فلزی،محفظه نگهداری روغن بود. توتال دو نوع بود: قوطی فلزی و قوطی پلاستیکی.
Last edited by mansour 64; 09-05-2011 at 12:55.
والا این روغنی که شما ریختی من تا حالا نریختم و باید دوستانی که از این روغن مصرف کردند نظر بدند
من تکتاز میریزم و یا پیشتاز
با تکتاز 6 هزار و با پیشتاز 8 هزار تا میرم
الانم که روغن ها گرون شدن ، دو هفته پیش پیشتاز رو خریدم 11500 تومن در صورتی که قبل از عید 10 تومن بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)