نه اصلا دست آموزشگاه هم نیست
چون ترتیبی تو این کار نیست
همه پرونده های ارسال میشه برای اونا
و به مرور ازمان انجام میدن
مثلا خود من 1 ماه طول کشید
یکی از دوستام 3 ماه طول کشید
نه اصلا دست آموزشگاه هم نیست
چون ترتیبی تو این کار نیست
همه پرونده های ارسال میشه برای اونا
و به مرور ازمان انجام میدن
مثلا خود من 1 ماه طول کشید
یکی از دوستام 3 ماه طول کشید
تبانی بیمه و راهنمایی رانندگیه ! سعی میکنن دیرتر بفرستن و برگه موقت هم نمیدن که شما توی این فاصله وسوسه بشی بدون گواهینامه توی خیابون بچرخی تصادف های اولیه خودتو بکنی و بیمه هم چیزی بهت نده و بعد گواهینامه رو برات میفرستن که دستت روان شده باشه و احتمال تصادف کمتر!
مگه برگه موقت اعتباری هم داره؟ یعنی اگر اموزشگاهی برگه هه رو بده میشه باهاش رانندگی کرد؟ و اینکه اگر مشکلی پیش بیاد مثلا تصادفی چیزی اون برگه هه میتونه مثل گواهینامه عمل کنه که مثلا بیمه پولش رو بده یا نگیرن ماشینو بخوابونن و...؟ اگر اینظور باشه که باز خوبه بد نیست
راستی شنیدم محدودیت های گواهی 1 ساله حذف شده درسته؟ محدودیت ساعت رانندگی شب و بیرون از شهر و این ها
برگه موقت رو کی میدن؟این چقدر طول میکشه؟ واسه من که اومدن اصل گواهی میفته اونور عید احتمالا به شلوغی هم میخوره و...
ولی همین که یه چیزی به عنوان گواهی داشته باشم فعلا کافیه! خودم که بدون مدرک و گواهی به هیچ وجه پشت ماشین نمیشینم
دوست من
برگه موقت نمیدن اصلا
از زمانی که شخص تو آزمون قبول میشه و مدارکش ارسال میشه برای صدور گواهینامه تا روزی که اصل گواهینامه بیاد درب منزل اجازه رانندگی کردن نمیدن.
برگه موقت برای زمانی بود که گواهینامه هارو میرفتن تعویض یا تمدید میکردن که توی اون برگه شماره گواهینامه و مشخصات اون فرد ذکر شده و از دفاتر پلیس +10 میگیرن.
یه سوال مهم دارم... فوری
من 11 دی امتحان عملی رو قبول شدم و گفتن برو راحت خونه تا گواهینامه ات رو بفرستیم منزلت.
منم چون صبح ها سر کار میرم خونه نیستم و تا الان اگرم اومده باشه من متوجه نشدم!
الان از کجا باید پیگیری کنم؟؟ کجا باید برم چون یک ماه و چند روز هم گذشته.
مرسی
اصلا نگران نباش دوست من
اگر مامور پست بیاد و شما خونه نباشید براتون یه رسید میزاره و میره
و شما باید اون رسید رو ببرید دفتر پست منطقه ای خونتون و بسته رو تحویل بگیری
اگر بازم میخوای مطمئن بشی دیگه خودت باید بری اداره پست منطقه ای و پیگیری کنی
سلام و درود خدمت دوستان
آقا این گواهینامه ی من امروز اومد و هیچ محدودیتی ننوشته روش ولی من چند وقت پیش شنیده بودم که اون محدودیتی که تا یکسال نمیشه تو جاده ها رانندگی کرد رو حذف کردن میخواستم ببینم درسته
الآن محدودیت هایی که با گواهینامه جدید تا یکسال داریم چیه؟
راستی 10 ساله هست گواهینامم
ممنون و موفق باشید
گواهینامه های جدید هیچ محدودیتی ندارن دوست من
عزیز من به بار تخلف کردم و 50 تومن جریمه شدم و به خاطر عبور ممنوع رفتن 4 نمره ی منفی گرفتم الآن یعنی مشکلی پیش نمیاد برام
یعنی الآن من میتونم برم تو جاده!؟
نه مشکلی پیش نمیاد
تخلفات تا 30 نمره منفی جا داره
شما سعی کن قوانین رو رعایت کن تا جریمه نشید و نمره منفی نگیرید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)