[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اگه ممکنه خودتون چند تا آمپ خوب معرفی کنید
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اگه ممکنه خودتون چند تا آمپ خوب معرفی کنید
ممنون
این جا جواب دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مبارکت باشه
نرم افزار ریدر pdf برای j3 فعلا موجود نیست.یه راه حلی که میتونم بدم تبدیل فایل های pdf هست که خب میتونید به انواع و اقسام اونو تبدیل کنید.
زیرنویس هم با srt و sub هیچ مشکلی نداره.srt با بعضی فونتا مثل فونت های موجود تو زبان فارسی مشکل داره.(متاسفانه)
-----..........
دوستان باتری j3 هیچ مشکلی نداره و بابت این موضوع حساسیت زیادی به خرج ندید.بسته به فاکتورای زیادی هست که میتونم به ترتیب از میزان روشنایی،ریت اهنگ،میزان صدا و نوع هدفون به عنوان مهمترین عوامل تاثیز گذارش بگم.
همونطور که به جا گفته شد،میزان نگهداری باتری این محصول تحت شرایط خاص و ویژه خود کمپانی بوده و دوم این که صرفا تبلیغات کمپانی میتونه باشه.از نطر من حد 40-42 کفایت میکنه.
خیلی ممنون 2 روز بود منتظر جواب بودم .
در مورد باتریشم برای من تا 40-42 ساعت کار میده
دوستان میبینم بحث j3 داغه این لینک آخرین ورزن فرمویرش هست خیلی بهتره اگه آپدبت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود سایت cowon v2.26 اومده یا اینکه این که شما میگید 1چیز دیگست گیج شدم![]()
این ورژن کره ایی هست اونی که تو سایت هست جهانیه فرقشون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول کره ایی میاد بیرون بعد جهانی از روی اون آداپته میشه. برای همین ورژن کره ایی همیشه یه قدم از جهانی همیشه جلوتره
.
Last edited by peaceful1; 03-01-2012 at 16:38.
منم خواستم همینو بگم که peaceful1 جان گفتن
یعنی کره ای بهتر؟ یا صبر کنیم تا جهانیش بیاد
من همیشه کره ایی استفاده میکنم اون لینک رو دادم تا تفاوتشون رو تو اون تاپیک نوشته بخونید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)