مرسی .
فقط چطوری رم رو با استفاده از یو اس بی می شه افزایش داد؟لطفا اموزش افزایشش رو بگید
مرسی .
فقط چطوری رم رو با استفاده از یو اس بی می شه افزایش داد؟لطفا اموزش افزایشش رو بگید
اول یک کلیک راست روی یو اس بی می کنی بعدپروپرتیس یعد تبReady Boostاین جا باید یه تیک داره بزنی بعدApplyدرست میشه
فرمت یو اس بی روNtfsبزار که بتونی ازتموم فضای یو اس بی استفاده کنی برای رم
راستی یو اس بی باید حداقل اندازه رم کامپیوتر باشه مثلا رم چهار داری باید8گیگ بزاری رم8گیگ داری باید16بزاری
موفق باشی
دوست عزیز این کار تاثیر محسوسی بر عملکرد سیستم نداره. سرعت رم کامپیوتر حدود ۸ گیگابایت در ثانیه هست در حالی که سرعت یک فلش مموری حدود ۸ مگابایت بر ثانیه هست! یعنی ۱۰۰۰ برابر کمتر! پس اثری نداره
دوست عزیز این کار تاثیر محسوسی بر عملکرد سیستم نداره. سرعت رم کامپیوتر حدود ۸ گیگابایت در ثانیه هست در حالی که سرعت یک فلش مموری حدود ۸ مگابایت بر ثانیه هست! یعنی ۱۰۰۰ برابر کمتر! پس اثری نداره
بله همینطوره
پس اخر سر چی؟
افزایش پیدا میکنه ، نمیکنه
خوبه اینکارو بکنم ، خوب نیست؟؟؟
بعدشم روی یو اس بی راست کلیک کنم منظورت کجاست؟ مای کامپیوتر هس؟
2- یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه :نحوه افزایش وی رم کامپیوتر( پی سی) برای اجرای بعضی بازی ها
مثل پی اس 2015 چگونه است؟
با یو اس بی میشه ولی سرعت یو اس بی خیلی پایینه واسه همین خاطر شاید تغیر رو اصلا حس نکنی
باید یک ماژول بخری و رم رو افزایش بدی
به رم ماژول هم می گن
برا رمم زده ok
فقط هنگام بازی ارور gpu :vram 512mb رو نشون میده
بعد از اینکه ایگنور میکنم میتونم بازی کنم ولی کیفیت تصویر میاد پایین
فک کنم ویرم مربوط به گرافیک باشه؟
وی رم یعنی حافظه ی گرافیک و قابل اضافه کردن نیست. اگر گرافیک شما بیشتر از مقداری هست که این ارور میگه، در اجرای برنامه (یا بازی) مشکلی هست
مقدار وی رم رو از کجا باید ببینم که چقدر هس واسه گرافیک من؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)