دوستان الان که میخوام نورتون رو اپدیت کنم 88 مگابایت اپدیت اومده ایا برای شما هم همینجور بوده؟
ترافیکم خیلی کمه برا اپدیتش بخاطر همین میپرسم
دوستان الان که میخوام نورتون رو اپدیت کنم 88 مگابایت اپدیت اومده ایا برای شما هم همینجور بوده؟
ترافیکم خیلی کمه برا اپدیتش بخاطر همین میپرسم
نورتون ازین مشکلا پیدا میکنه
برا من وسایر دوستان هم چند بار پیش اومده
ضد حال بزرگیه
ممنون محسن جان گفتم شاید اپدیتش مال تولبار برا فایرفکس 4 باشه
به هرحال
یا شرکت سایمنتک یا هیچ کس دیگه![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by AlexanderMahone; 19-04-2011 at 11:13.
تولبار سازگار با FF 4.0 که حجمش زیر 3 مگه که اونم فکر نکنم فعلا روی LiveUpdate اومده باشه!
من الان NAV رو آپدیت کردم 2 مگ بیشتر نبود.
شما تریال ریست نزدید؟شاید به خاطر تریال ریست باشه!
امکان نداره بی جهت 80MB آپدیت بزنه.
Top 10 Paid Antivirus Programs for 2011
From PCWorld
Norton Antivirus 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Norton 2012
What's New
سلام.
با هم چند ویژگی جدید و مهم را که در نسخه 2012 عرضه شده مرور میکنیم :
SONAR 4.0
ورژن جدید سونار همونطور که انتظار میرفت در محصولات 2012 گنجانده شده.
سونار 4 دو قابلیت جدید و مهم رو با خودش همراه کرده:
1- آنالیز دقیق برنامه ها : در این حالت علاوه بر بررسی رفتار یک فرایند،مشخصات ارتباطی اون هم ردیابی میشه.
تصور کنید برنامه ای فاقد رابط کاربری اجرا شده و به فایلها و پوشه های سیستمی دسترسی پیدا کرده و سعی میکنه با مبدا ارتباط برقرار کنه.
مدتی بعد این برنامه تعدادی فایل دانلود میکنه.
هر کدام از این اعمال به تنهایی خطرناک نیستن اما وقتی کنار هم قرار میگیرن مجموعه ای رو بوجود میارن که ما رو نسبت به اونها بدگمان میکنه.
حاصل این آنالیزها باعث میشه تا از اجرای برنامه مربوطه جلوگیری به عمل بیاد.
2-مخربهایی که به فرایندهای سیستمی متصل میشن: در این حالت یک مخرب به خودیِ خود دارای فرایند فعال(Active Process) نیست.اما خودش رو به فرایندهای سیستمی و حساس متصل میکنه - Process Injection
Google Chrome Toolbar
Performance
کاهش حجم آنتی ویروس.
startup و shutdown سریعتر
بهبود سرعت اسکنر ، کپی فایلها، اجرای برنامه ها
پنجره اصلی
پنجره اصلی ساده تعبیه شده و گزینه advanced امکان مشاهده جزئیات بیشتر رو فراهم میکنه.
Download Insight 2.0
در Download Insight 2.0 ویژگی Stability Ratings اضافه شده که به ما نشون میده برنامه مورد نظر پایداری لازم رو پس از اجرا خواهد داشت یا خیر.
![]()
Last edited by *Batman*; 25-04-2011 at 15:54. دليل: اطلاعات تکمیلی اضافه شد
دوست عزیز الان 4 ماه هست که با سریال هایی که محسن خان قرار میده فعال کردم تا الان زیر دومگابایت اپدیت داشتم اما الان دو روزه اینجور شده ضمنا نورتون اینترنت سیکیوریتی 2011 رو نصب دارم اینم عکس میتونید تاریخ رو هم ببینید الان اپدیتش تموم شده مثل اینکه 5 قسمت از نرمافزار اپدیت شده میتونید ببینید :
![]()
key nis 2011 120 day
4.21.2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزان... مدتیه که نورتون سکیوریتی را نصب و آپدیت کردم.. در گذشته با اوست کار کردم منتها نیاز به فایروال هم داشت.. الان که نورتونو ریختم از چه فایروالی در کنارش استفاده کنم که هم قوی باشه هم سازگار.. مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)