[/COLOR]دوستان من creative موزاییک گیرم نیومد..
همونجا دو مدل Iriver دیدم خیلی قشنگ بود نظرتون چیه روش؟ یکی Iriver E30 و یکی E150 ..
اینا کدوم بهتره؟
ارزش داره بگیرم یکیشو یا باز دنبال موزاییک باشم؟
ممنون..
[/COLOR]دوستان من creative موزاییک گیرم نیومد..
همونجا دو مدل Iriver دیدم خیلی قشنگ بود نظرتون چیه روش؟ یکی Iriver E30 و یکی E150 ..
اینا کدوم بهتره؟
ارزش داره بگیرم یکیشو یا باز دنبال موزاییک باشم؟
ممنون..
خوب ببین قطعا این قضیه انکار ناپذیره که کارای کریتیو کیفیت صدایی یه پله بالاتر از ای ریور داره ...
ولی این امکان هم هست شما صدای ای ریور رو گوش کنی و بگی من صدای ای ریور رو به کووان ترجیح میدم و خیلی بهتر از کووان هست ...
اینجاست که مشکل میشه و زیاد پیش اومده یارو صدای موبایل ان فلان رو بهتر از کووان یا سونی و یا ... دونسته ...
اگه من بودم بودجمو میرسوندم به یکی از کارای کووان ... اگه نمیشد بین کریتیو و سونی یکی رو با توجه به سلیقه موسیقاییم انتخاب میکردم...
سونی: بیشتر به درد کسایی میخوره که سمت موزیکای غربی فی مثال راک و متال و ...
کریتیو: بیشتر کسایی رو راضی تر میکنه که سلیقشون به سمت موزیکای ایرانی و پاپ و موزیکایی که بیس توشون نقش مهمی ایفا میکنه
و در کل تا جایی که واسم امکان داشت سمت برندهای درجه 2 بازا نمیرفتم( ترنسند و ای ریور و ..)
در راستای حرف دوستمون من IREVER رو به کریتیو خیلی ترجیه میدم و بیشترین مدلی هم که دوست دارم مدل های خیلی قدیمی H3XX هستولی این امکان هم هست شما صدای ای ریور رو گوش کنی و بگی من صدای ای ریور رو به کووان ترجیح میدم و خیلی بهتر از کووان هست ...
اینجاست که مشکل میشه و زیاد پیش اومده یارو صدای موبایل ان فلان رو بهتر از کووان یا سونی و یا ... دونسته ...
ا
ای بابا پس من چیکار کنم؟
مزیت یا ضعف اصلیشون چیه نسبت به هم؟
من الان واقعا نمیدونم چکار کنم..
از چه نظر برند درجه 2 هست؟
به نظر من E150 به قیمتش می ارزه و ارزش خریدن رو داره.
سلام دوستان
من یه mp3 player که بتونه صدا رو از فاصله 4-5 متری با کیفیت خوب ضبط کنه و فرمت ضبط mp3 هم داشته باشه و باطری هم خوب نگه داره و صد البته کیفیت پخش خوبی هم داشته باشه میخوام بخرم ولی در بازار تنوع محصول زیاده وهر کس یه چیزی رو تبلیغ میکنه مارکهایی رو که پیشنهاد میدن sansa clip و iriver , creative ,coby, leono,sony هست لطف کنید برای بودجه دوروبر 60-70 تومن برام پیشنهاد بدید البته بی زحمت مارکش رو همراه مدلش بگید خیلی از لطفتون ممنون
mp3 ارزون با کیفیت ضبط صدا عالی سراغ ندارین ؟ راستی سلام به همگی![]()
من اگه جای تو بودم یه سانسا بر میداشتم ...
یا کلیپ یا فیوز ....
فیوز که خودم گوش دادم حرف نداره .... در حدی که من صداشو بیشتر از کریتیو دوس دارم
بابا تو رو خدا یکی بمن راهنمایی کنه خداییش لنگ مونم
برای کار ظبط صدا تو مایه های 200 تومن چی پیشنهاد می دید؟
Last edited by m-mahdavi; 07-11-2010 at 23:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)