سلام
اقای hasan motoriبه من یک سایت برای cer داده بودند
ولی کار نمی کنه
چرا؟
سلام
اقای hasan motoriبه من یک سایت برای cer داده بودند
ولی کار نمی کنه
چرا؟
سلام بیا شما این راه رو امتحان کن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید من یه تاپیک برای خرید گوشی توی انجمن مربوطه زدم. گفتن قیمت این گوشی رو از اینجا بگیرم. کسی میدونه قیمت این گوشی چنده؟ (با گارانتی، بی گارانتی، همه جوره)
در ضمن برنامه و بازی و تم به راحتی گوشی هایی مثل نوکیا میخوره یا اینکه بازم سامسونگ این مشکل رو داره؟
یه سوال دیگه. موقع خرید باید به چیز خاصی دقت کنم.
بعضی ها میگن باطریشون 1000mAh در صورتی که همه جا زده 1200mAh. ماجرا چیه؟
در ضمن این درسته که 16 گیگش خیلی کندتر از 8 گیگه؟
نصب برنامه روش دقیقاً مثل نوکیاست اگه نبود که من نمیرفتم بخرم... شما خیالت راحت باشه
باتری همشون 1200 میلی آمپریه فقط پشت خود گوشی نوشته 1000 که مهم نیست
این گوشی اصلاً کند نیست و مثل گوشیهای نوکیا هنگ نمیکنه 16 گیگشم وقتی خالی باشه که فرقی با 8 گیگ خالی نمیکنه یعنی اگه قرار باشه کند بشه باید یه چیزی بریزی روش نه اینکه چون 16 گیگه کنده ولی کلاً خیالت راحت باشه
از راهنماییتون خیلی ممنونم ولی من الان بیشتر از سه ماه که ایت گوشی رو خریدم مقصود از سوال چیز دیگه ای بود![]()
فکر می کنم توی این پست بیشتر جواب سوال من رو دادن. هر چند شما مقایسه با N95 8gig رو خواستین ولی با این حال نمی دونم چرا با N96 مقایسه کردن![]()
N95 8Gb از نظر LCD از N96 پایین تره و من الان دستمه و وقتی از N96 خیلی بهتره پس یعنی از N95 8Gb هم خیلی بهتره
در هر صورت گوشی توپیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)