تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 211 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه قسمت نیست من این بازی فوق العاده رو بازی کنم هر نسخه ای خریدم یه مشکل داشتهدوستان من مشکلم رو قبلا گفتم و الان دوباره کامل میخوام توضیح میدم:
    نسخه ای که من دارم روی اون نوشته که دارای آپدیت 1.1.0.35 هست و اونو خودش همزمان با بازی نصب میکنه.من هر جا رفتم حتی سایتهای خارجی نوشته بودن که این آپدیت بسیار از مشکلات بازیو حل میکنه ولی بر عکس برای من مشکل درست کرده!!! وقتی بازیو نصب کردم و توی بازی رفتم اول بازی بعد از که بازی شروع شد و اون جا که دکتر میاد تا اون جا که جنسیت شخصیت بازیو انتخاب می کنیم مشکلی نداره بعدش اون دکتر مرد که هست مثل مجسمه همون جا میمونه و تکون نمی خوره و تا یه ساعت صبر کنی نمیره!!! این مثل اینکه یه باگ بزرگ هستش. هر کاری کردم درست نشد حتی بازی رو هم چند بار دوباره ریختم.
    یکی از دوستان گفتش که سیو بازیو به من میده ولی چون بازی سبکش نقش آفرینی هست باید حتما خودم مثلا ویژگی های شخصیت بازیو تعیین کنم و کلا با این قضیه مشکل حل نمیشه. به نظرتون چی کار کنم؟ اگر ورژن دیگه ای از بازی دانلود کنم مشکل حل میشه؟

داره خودمونی میشه sh940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من این بازی رونصب کردم ولی اصلا بهم حال نداد چون بعد از اینکه بازی اصلی (بعد از بزرگ شدن )شروع شد مدام با افرادی برخورد می کنی که ازت سوال می پرسن و باید پیغامها رو بخونی و یکی رو انتخاب کنی .آیا جواب این سوالها توی روند بازی تاثیر داره یا نه .؟ یکی بهم بگه کلا" بازیهای نقش آفرینی رو چطوری باید بازی کرد ؟ لطفا دو تا سوالم رو جواب بدید .

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

بله تاثير داره
    تاثيرش اينه كه پدرتو زود تر پيدا ككني
    نقش آفرني يه سبكي كه از يه آدم معمولي يه سوپر استار بسازي (تقريبا)

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

مثل اینکه قسمت نیست من این بازی فوق العاده رو بازی کنم هر نسخه ای خریدم یه مشکل داشتهدوستان من مشکلم رو قبلا گفتم و الان دوباره کامل میخوام توضیح میدم:
    نسخه ای که من دارم روی اون نوشته که دارای آپدیت 1.1.0.35 هست و اونو خودش همزمان با بازی نصب میکنه.من هر جا رفتم حتی سایتهای خارجی نوشته بودن که این آپدیت بسیار از مشکلات بازیو حل میکنه ولی بر عکس برای من مشکل درست کرده!!! وقتی بازیو نصب کردم و توی بازی رفتم اول بازی بعد از که بازی شروع شد و اون جا که دکتر میاد تا اون جا که جنسیت شخصیت بازیو انتخاب می کنیم مشکلی نداره بعدش اون دکتر مرد که هست مثل مجسمه همون جا میمونه و تکون نمی خوره و تا یه ساعت صبر کنی نمیره!!! این مثل اینکه یه باگ بزرگ هستش. هر کاری کردم درست نشد حتی بازی رو هم چند بار دوباره ریختم.
    یکی از دوستان گفتش که سیو بازیو به من میده ولی چون بازی سبکش نقش آفرینی هست باید حتما خودم مثلا ویژگی های شخصیت بازیو تعیین کنم و کلا با این قضیه مشکل حل نمیشه. به نظرتون چی کار کنم؟ اگر ورژن دیگه ای از بازی دانلود کنم مشکل حل میشه؟
    سلام وحید جان....این همه نا امیدی؟؟؟؟
    من فکر میکنم مشکلی ÷یش نمیاد....چراش رو توی بازی میفهمی...نمیگم که حال بده بهت...
    من یه ذره رفتم جلو...اسم طرف رو با اجازه ات گذاشتم وحید...male هم انتخاب کردم قیافه ای هم که فکر می کردم از همه خوشتیپتره رو گذاشتم...
    این بازی یه ذره با mass effect فرق داره...بازم تو بازی می فهمی...
    هرجا مشکل خوردی بگو...من معمولا زیاد سر میزنم...سعی میکنم تا جایی که یادمه جواب بدم....
    الان هیچی نمیگم...اولش حسابی سردرگم میشی واسه نقشه خونی و ... اگه اینجوری شد بگو تا راهنماییهای اول رو بکنم....
    فقط حتما کلا بازی های قبلی مخصوصا ME رو از سرت بیرون کن...
    این بازی اینقدر جای گشتنی و ...داره و بزرگه که سردرد می گیری...
    این راهنمایی رو هم کنم که از همین الان تصمیم بگیر که خوب باشی یا بد...نمیگم کدومش بهتره که ...
    این خدمت شما...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sh940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لطفا بگید روند باز ی رو چطوری دنیال کنیم ؟ مثلا با همه حرف بزنیم و ماموریت بگیریم ؟ یا یک ماموریت که گرفتیم دیگه سراغ کسی نریم و فقط نقشه رو دنبال کنیم ؟ لطفا یکی راهنمایی کنه و یه جوری بگه که من بفهمم توی بازی باید چکار کنم .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

لطفا بگید روند باز ی رو چطوری دنیال کنیم ؟ مثلا با همه حرف بزنیم و ماموریت بگیریم ؟ یا یک ماموریت که گرفتیم دیگه سراغ کسی نریم و فقط نقشه رو دنبال کنیم ؟ لطفا یکی راهنمایی کنه و یه جوری بگه که من بفهمم توی بازی باید چکار کنم .
    به نظر من که با همه صحبت کن...
    بعد برو توی pipboy و یه ماموریت رو انتخاب کن...وقتی انجام دادی بعدب رو برو....تا موقعی که برمیگردی که به طرف بگی انجام دادی بتونی به همه بگی....اینجوری باحال تره...
    راستی سعی کن بتونی ماموریتهای اصلی رو از جانبی ها تشخیص بدی...
    یه ذره که بری جلو میفهمی کدوما اصلین و کدوما فرعی...ولی همه رو برو که لولت بره بالا...
    تشکر...

8. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اين بازي رو براي چندمين بار تموم كردم.بايد بگم بهترين چيزي كه توي بازي بود سگم بود!خيلي دوستش داشتم!خيلي هم با وفا بود!توي dlc ها هم broken steel‌از همه به نظر من بهتر بود.از تفنگ ها هم اون تفنگ فضايي ها برام جالب بود با يه تفنگه كه توي The Republic of Dave يود.اسمش درست يادم نيست اما Hanting rifle ّود كه سريع تر تير ميزد و قوي تر بود.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام وحید جان....این همه نا امیدی؟؟؟؟
    من فکر میکنم مشکلی ÷یش نمیاد....چراش رو توی بازی میفهمی...نمیگم که حال بده بهت...
    من یه ذره رفتم جلو...اسم طرف رو با اجازه ات گذاشتم وحید...male هم انتخاب کردم قیافه ای هم که فکر می کردم از همه خوشتیپتره رو گذاشتم...
    این بازی یه ذره با mass effect فرق داره...بازم تو بازی می فهمی...
    هرجا مشکل خوردی بگو...من معمولا زیاد سر میزنم...سعی میکنم تا جایی که یادمه جواب بدم....
    الان هیچی نمیگم...اولش حسابی سردرگم میشی واسه نقشه خونی و ... اگه اینجوری شد بگو تا راهنماییهای اول رو بکنم....
    فقط حتما کلا بازی های قبلی مخصوصا ME رو از سرت بیرون کن...
    این بازی اینقدر جای گشتنی و ...داره و بزرگه که سردرد می گیری...
    این راهنمایی رو هم کنم که از همین الان تصمیم بگیر که خوب باشی یا بد...نمیگم کدومش بهتره که ...
    این خدمت شما...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با هزار امید رفتم اینو گرفتم ولی اصلا این سیو رو نمیاره چون ورژن بازی من فرق داره. من که میگم این بازی برای من طلسم شده باید حدود یه سال پیش اونو بازی می کردم ولی به خاطر همین مشکلات نتونستم و بی خیالش شدم. حالا بد بختی الان آن قدر بازی روی سرم ریخته که نمیدونم چه جوری این همه بازی به اضافه این بازی عظیم و طولانی رو بازی کنم.
    دوستان همون طور که پست قبلی گفتم بازی که من دارم ورژن1.1.0.35 هستش. اگر یه ورژن دیگه دانلود کنم بازی ممکنه هست درست بشه؟ اگر اینجوری هست یه ورژنی که میدونید سالمه بذارید تا اونو دانلود کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

با هزار امید رفتم اینو گرفتم ولی اصلا این سیو رو نمیاره چون ورژن بازی من فرق داره. من که میگم این بازی برای من طلسم شده باید حدود یه سال پیش اونو بازی می کردم ولی به خاطر همین مشکلات نتونستم و بی خیالش شدم. حالا بد بختی الان آن قدر بازی روی سرم ریخته که نمیدونم چه جوری این همه بازی به اضافه این بازی عظیم و طولانی رو بازی کنم.
    دوستان همون طور که پست قبلی گفتم بازی که من دارم ورژن1.1.0.35 هستش. اگر یه ورژن دیگه دانلود کنم بازی ممکنه هست درست بشه؟ اگر اینجوری هست یه ورژنی که میدونید سالمه بذارید تا اونو دانلود کنم
    سلام وحيد جان...
    من بعد يه مدت برگشتم...
    نميدونم چرا اينجوري شده واسه تو...
    حالا چندتا پيشنهاد و سوال...

1.ور‍ن بازي رو از كجا نگاه ميكني؟؟؟
    2.شما كه ميريد تو فرومهاي خارجي...ببين ميشه ور‍ژن بازي رو تغيير داد؟؟؟يعني پچي چيزي؟؟؟
    3.اگه ميشه بگو تا باهم ديگه ور‍ژن بازي رو ببريم بالا...
    من خودم احتياج به ور‍ژن 1.7.0.3 دارم...اگه بشه دانلود كنيم شايد مشكل شما هم حل شه...اگرم نشد كه من واست ميبرم جلو و بهت سيو بدم...

12. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان سلام!
    من جدیدن DLC Broken Steel رو نصب کردم.
    ولی نمیدونم که چرا موجوداتشو مانند «فرال غول ریآور» و «آلبینو راد اسکورپیون» و کلن موجودات جدید رو اصلن نشون نمیده.
    یعنی به جای نشون دادن اون ها یه علامت مربع خطر به رنگ قرمز میزاره.
    ضمنن قابل هدف گیری در قسمت v.a.t.s هم نیستند. ولی همین جوری شلیک کنیم بهشون تیر میخوره.
    پچ 1.4 و 1.6 و 1.7 رو هم ریختم، نمیدونم چرا درست نشده.
    تو اینترنتم چیزی نیافتم. بی زحمت کمکم کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •