هیچ امکانی وجود نداره که با IPOD همیشه و در همجا بشه به وب دسترسی داشت ؟![]()
هیچ امکانی وجود نداره که با IPOD همیشه و در همجا بشه به وب دسترسی داشت ؟![]()
سلام
بعضی آلبومها (فایلهای MP3) هست که هر کاری میکنم به برنامه آیتونز وارد نمیشه...
چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید...
راستي تو همدان كسي ايپاد تاج ديده؟(فقط نگيد بيا پايتخت كه امكانش برام نيست)
Last edited by fery_lion; 19-01-2010 at 22:08.
Salam be hame.fellan Farsi nadaram.bebakhshid
man ba iPod be wifi vasl misham vali bade 5 min hich ja nemire
ertebatesh ba markaz vasle wifi ham vasle kollan hame chi vasle vali hich ja ra baz nemikone
chera?
Mamnun.
Last edited by Vamp!r3; 19-01-2010 at 22:07.
معمولا وقتی جواب منفی هست بچه ها جواب نمیدهند تا شاید یکی راه حلی داشته باشد که کسی دیگر بداند. آیپاد تاچ فقط از طریق وای فای میتونه وصل بشه.
دستگاهی به تازگی در آمریکا تولید شده است که شبکه 3G را به امواج وای فای تبدیل می کنه تا دارندگان لپتاپ بتونند در همه جا از اینترنت استفاده کنند. با توجه به این که این دستگاه از آیپاد تاچ هم گرونتره و تو ایران هم 3G نداریم پس همچنان جواب خیر هست.
من کسانی را دیدم که به فروشگاه کنج سفارش داده بودند و برایشون فرستاده بود.
دو راه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۱-اگر ADSL داری یک مودم بیسیم یا acces point بخری حدود قیمت 75 هزار تومان. بعد از خرید، اینترنتت بیسیم میشه.
۲- اگر لپتاپت وای فای داره با استفاده از اون وای فای یک شبکه بسازی و بعد اینترنت را با این شبکه شیر ( Share) یا بریج(Bridge) کنی. هزینه مجانی.ولی لپ تاپت باید روشن باشه. البته میشه برای دسکتاپ هم کارت بیسیم خرید همین کار را کرد. اطلاعات بیشتر:راه اول شدیدا توصیه می شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اینجا:استفاده کنید. همین نوشته شما تبدیل می شود بهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز تو ستینگ ایپادت چک کن ببین ای پی آیپاد چنده. اگر 169.254 هست کاریش نمیشه کرد وصل نمیشه. باید بجای شیر کردن بریج کنی. برای من هم دقیقا همین جور بود.سلام به همه.فلان فارسی ندارم.ببخشید
من با آیپاد به wifi وصل میشم ولی بده ۵ مین شه هیچ جا نمیره
ارتباطش با marla وصله wifi هم وصله کلا همه چی وصله ولی هیچ جا را باز نمیکنه
چرا؟
ممنون.
دوستان چی شد کسی جواب نداره
دوست خوب، باید منتظر بمونی که یه نفر از دوستان تبریزی کمکت کنه ... یا اینکه همونطور که رفیقمون گفت، سفارش بدی از تهران، یا آشنایی-دوستی رو بگی از تهران واسه ات بخره و بفرسته ... خرید پلیر در ایران این محدودیت ها رو هم داره بهرحال ..
نه دوست خوبم ... بجز اینکه مثلاً بری امریکا زندگی کنی، راه دیگه ای نیست! (شوخی) ... بدبختانه، شما دست گذاشتی روی یکی از مهمترین بحث های پلیرهایی مثل تاچ .. که بسیاری از قابلیت هاش بدرد ما ایرانی ها نمی خوره یا نفعی که می بریم محدوده ... و اصولاً هدف گیری چنین محصولاتی برای اروپا و امریکای شمالیه ..
ضمن اینکه در مورد دیر شدن پاسخ پست ها .. اولاً که شرمنده .. ثانیاً:
(البته می دونم شما قصد بدی ندارید و طبیعیه که دوست دارید زودتر جوابتون رو بگیرید؛ صرفاً چون این قضیه این چند هفته زیاد پیش اومده، نقل قول کردم) .. بازم شرمنده.توجه کن که من یا دوستان خوب دیگه ای که اینجا سوالات رو جواب میدیم که پولی نمی گیریم بابت این کار .. صرفاً بخاطر علاقه مندی مون این کار رو می کنیم .. من خودم امروز که جمعه باشه تا همین یکساعت پیش سرکار بودم ... کلاً هم در روز فقط یک بار فرصت می کنم به اینجا سر بزنم ... اینا رو در نظر بگیر. ممنونم..
یعنی این مشکل رو قبلاً نداشتی و یه دفعه پیش اومده ؟ ..
ویژگی مشترک اون آهنگ ها چیه ؟ .. یا اینکه بی ربطه ؟ ... مثلاً همه شون مال یا خواننده یا مال یه آلبوم هستن؟ ...
سعی کردی به نرم افزارهای رایگانی که ساده میشه از طریق وب دانلود کرد، convert شون کنی و بعد چک کنی که itunes باهاشون مشکلی داره یا نه؟ .. این راه رو حتماً چک کن ... نرم افزار mp3 convertor تا دلت بخواد روی وب گیر میاد ..
seymourجان ببخشید که سوال زیاد میکنم
مرسی از پاسخت
سلام
هممم...قبل از خرید آی پاد ، تگهای کل آلبومها رو مرتب کرده بودم...تا موقع اضافه کردن فایلها به iTunes library مشکلی نداشته باشم...
اکثر آلبومها add میشه ولی بعضیها نه...
حتی تگ ها رو مجددا تنظیم کردم ...ولی متاسفانه مشکل همچنان پا برجاست
به طور مثال در مورد دیسکوگرافی " میوز"...
منبع دانلود همه آلبومها یکسانه...و بیت ریت اکثر فایلها 320
همه آلبومها اضافه میشه... ولی آلبوم The Resistance رو نمیتونم اضافه کنم...
یا مثلا درمورد گروه The Velvet Underground یکی از آلبومها به itunes وارد نمیشه...
البته به غیر ازآلبومها یه سری تک اهنگ هم هست که همین مشکل رو دارند
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم ...
mp3 convertor ؟...خب زیاد با این نرم افزارها آشنا نیستم
ولی با نرم افزارAgree Free MP3 to M4A (نسخه free البته)
امتحان کردم... این ارور میاد
Files reading error! please Check Your Files![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)