بستگی داره ولی در کل بله مثلا فیزیک 1 جلد سواله یک جلد درسنامه و پاسخ تست ها.
بستگی داره ولی در کل بله مثلا فیزیک 1 جلد سواله یک جلد درسنامه و پاسخ تست ها.
من امسال میرم سوم رشته ریاضی بهتره که از کدوم کتاب ها استفاده کنم تا به دردم بخورند
ولی اول تست میزنی
بعدش که بری جوابشو ببینی تهش درسنامه داره
گاج یک و 2شو من دارم![]()
من این کتابرو داشتم٬ کتاب بسیار خوبی هست٬ روده درازی هم نکرده.ادبیات کلک (مدرسه کنکور) پیش رو میخوام بگیرم.نظرتون چیه؟؟
همون کلک رو بگیر (جلدش آبیه)؛ البته قبل از اینکه بگیری یه نگاهی بهش بنداز.درضمن یه کتاب تست خیلی عالی برای ادبیات که تستای ادبیات 2 3 و پیش رو داشه باشه و بدرد بخور باشه
یه کتاب هم دکتر هامون سبطی داره٬ که فکرکنم مالِ انتشارات اندیشه فائقِ. خودم نداشتم ولی تعریفشو شنیدم.ب) زبان فارسی (5 تست)
کتابی هست که به صورت مشترک کانون و همگامان نوشتن
نشر الگو (زیر مجموعهی انتشارات انرژی اتمی) هم یه کتاب داره از علیرضا عبدالمحمدی٬ کتاب خوبیه.ث) قرابت معنایی (9 تست)
کتاب تناسب مفهومی و قرابت معنایی دکتر سبطی را تهیه کن
سلام.یه کتاب تست خوب برای زبان فارسی2 و یه کتاب اموزش و تست برای امار معرفی کنید.در ضمن از امار چند سوال تو کنکور می یاد؟
شرمنده بچه ها 3 تا سوال داشتم:
1.من از عربی رمزینه+فن ترجمه ی نشر الگو استفاده می کنم نظرتون چیه به نظرتون عربی رمزینه ارزش وقت گذاشتن رو داره؟
2.این کتاب ریاضی کوله پشتی که میگن به درد تجربی هم میخوره؟شما ها خوندین؟در چه سطحیه؟و در اخر چند جلده؟
3.از یه کسی که رتبه ی خوبی اورده بود شنیدم که کتاب های شب کنکور تخته سیاه خیلی خوبن.شما شب کنکور های تخته سیاه رو خوندین؟
ببخشید همش سوال میکنم.
سلام .کتاب گسسته ی همگامان چه جوریه؟
راستش پشتیبانم آورده بودش منم یه نگاه کردم دیدم خیلی خوب نوشته .یعنی مطالب پایه رو (مرتبط) گفته 1400 تا تستم داره و آمورشش خیلی خوبه.
درضمن اینکه اگه یه تستو نتونی بزنی بهت میگه کجای درسو نمیدونی و اشکالتو رفع میکنه
حالا میخوام بدونم که با اینکه من رمزینه (کتاب کلاس) رو دارم آیا میصرفه که اینم بگیرم؟؟؟(رمزینه رو فقط یکمی خوندم و هنوز با هاش اشنا نیستم.
نظر شما؟؟؟
یه سوال دیگه اگه کتاب هندسه ابوالقاسمی رو بگیرم میتونم خوب بفهمم یا نه؟؟؟(ارزش داره)؟؟؟
سلام.یه کتاب تست خوب برای زبان فارسی2 و یه کتاب اموزش همراه تست برای امار مرفی کنید.در ضمن از امار چند سوال تو کنکور می یاد؟
نظرتون درباره ی انتشارات نوبل (ایران باستان) چیه؟ کسی تا حالا خوندتش ؟
جلد 1ش (ریاضی2+آمار+مباحث موازی حسابان و دیفرانسیل پیش1) 1700 تا تست
جلد 2ش (مباحث موازی حسابان و دیفرنسیل پیش2 : مشتق و کاربرد مشتق - انتگرال) 2000 تست
برای تست ریاضی پایه اینو بگیرم بهتره یا جلد3 رمزینه ؟؟؟ چون معلمم بهم گفته نوبل بگیر، موندم چیکار کنم !
نظرتون درباره ادبیات کتاب سبز چیه
کلک معلمو دارم به نظر شما کافیه یا اینم بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)