سلام
مسنجر 10 رو نصب کردم اما voice call &video call فعال نمیشه برای ادلیستام هم چک کردم میدونم که همین ورژن رو دارند و مشکلی باهاش ندارند درواقع ویس و ویدئو کالشون فعاله اما مسنجر من فعالش نمیکنه باید چیکار کنم درست شه؟؟
سلام
مسنجر 10 رو نصب کردم اما voice call &video call فعال نمیشه برای ادلیستام هم چک کردم میدونم که همین ورژن رو دارند و مشکلی باهاش ندارند درواقع ویس و ویدئو کالشون فعاله اما مسنجر من فعالش نمیکنه باید چیکار کنم درست شه؟؟
یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی مسنجرم رو باز می کنم ارورplug in میده اگه ممکنه راهنمایی کنید
voice & video رو فکر کنم بخاطر isp هست
من تا 2 روز پیش هر دو رو داشتم اما انگار پورت ش رو فـیلتر کردن
پلاگین ها هم واسه منم باز نمیشه و ارور میده که یا واسه خاطر تحریم هست یا فیـلترینگ !
: دی
دوستان من امروز موقع چت کردن با دوستم گاهی پیغامهایی وسط صفحه میاد که نه من اونا رو نوشتم نه دوستم ازشون اطلاعی داره این نوشته ها دایم ادرس وبلاگ میده مثل اموزش هک وب کم و...و میخواد باهاش اشنا بشیم اول اینکه بفرمایید این بدین معنیه که ایدی یکی از ما هک شده و دوم اینکه اون طرف میتونه صحبتهایی که دو طرف با هم رد و بدل میکنن ببینه و کلا غیر از تغییر ایدی کاری میشه انجام داد
دوستان اگه زودتر جواب بدن خیلی ممنون میشوم
Last edited by hamid1002; 24-01-2010 at 13:22.
واقعا یه همچین برنامه ای نیست یا اصلا کسی حالشو نداره به سوال من جواب بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه دیگه از خودش بپرس کجایی![]()
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه
اگه به صداقت دوستتون شک ندارید ، چند احتمال وجود داره :
1- دوست شما از سرویس های چت به غیر از یاهو مسنجر ( مثلا میبو ) برای چت استفاده کرده است .
2- برنامه ای به عمد یا غیر عمدی در سیستم یکی از شما نصب شده که این کار رو انجام میده .
هک رو بعید می دونم .
یک سوال :
وقتی این نوع نوشته میاد به چه اسمی هست . به اسم شماست یا دوستتون ؟ یا اینکه کلا فرق می کنه ؟
با تشکر ازشما دوست گرامی
درمورد سوالتون باید بگم که بعداز اینکه دوستم پیغامشو میزاره اون نوشته ها میاد و به اسمه اون هستش در ضمن من مطمئنم که اون از یاهو مسنجر استفاده میکنه در ضمن پیغامهایی که میاد به نحوی میخواد که ما رو وادار کنه که روی لینکها کلیک کنیم مثلا اموزش هک رایگان یا وب و عکس و ... این رو هم بگم که دوستم ادعا میکنه این پیغامها رو نمیبینه فقط وقتی نوشته ها میان پنجره مسنجرش یه لرزشی داره
Last edited by hamid1002; 24-01-2010 at 23:48.
می تونید یه تست رو انجام بدید ؟ تقریبا 90% مطمئنم کار یه برنامه مخرب رو سیستم دوستتونه .
از دوستتون بخواید از یه جای دیگه و از یه سیستم دیگه باهاتون چت کنه اگه باز هم تکرار شد این بار شما سیستمتون رو عوض کنید .
یا اینکه از دوستتون بپرسید تو همه چتهاش این مشکل هست یا وقتی باشما چت می کنه ؟ شما چطور با همه این مشکل رو دارید یا فقط دوستتون ؟
من قبلا همچین چیزی ندیدم . ببخشید که نمیتونم صریح راهنمایی کنم . آخه نمی دونم جریان چیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)