تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 623 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    مسنجر 10 رو نصب کردم اما voice call &video call فعال نمیشه برای ادلیستام هم چک کردم میدونم که همین ورژن رو دارند و مشکلی باهاش ندارند درواقع ویس و ویدئو کالشون فعاله اما مسنجر من فعالش نمیکنه باید چیکار کنم درست شه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی مسنجرم رو باز می کنم ارورplug in میده اگه ممکنه راهنمایی کنید

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

سلام
    مسنجر 10 رو نصب کردم اما voice call &video call فعال نمیشه برای ادلیستام هم چک کردم میدونم که همین ورژن رو دارند و مشکلی باهاش ندارند درواقع ویس و ویدئو کالشون فعاله اما مسنجر من فعالش نمیکنه باید چیکار کنم درست شه؟؟
    یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی مسنجرم رو باز می کنم ارورplug in میده اگه ممکنه راهنمایی کنید
    voice & video رو فکر کنم بخاطر isp هست
    من تا 2 روز پیش هر دو رو داشتم اما انگار پورت ش رو فـیلتر کردن

پلاگین ها هم واسه منم باز نمیشه و ارور میده که یا واسه خاطر تحریم هست یا فیـلترینگ !

: دی

4. این کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من امروز موقع چت کردن با دوستم گاهی پیغامهایی وسط صفحه میاد که نه من اونا رو نوشتم نه دوستم ازشون اطلاعی داره این نوشته ها دایم ادرس وبلاگ میده مثل اموزش هک وب کم و...و میخواد باهاش اشنا بشیم اول اینکه بفرمایید این بدین معنیه که ایدی یکی از ما هک شده و دوم اینکه اون طرف میتونه صحبتهایی که دو طرف با هم رد و بدل میکنن ببینه و کلا غیر از تغییر ایدی کاری میشه انجام داد
    دوستان اگه زودتر جواب بدن خیلی ممنون میشوم
    Last edited by hamid1002; 24-01-2010 at 13:22.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

5

آقا ممنون میشم جواب من رو هم بدید .
    چطوری میتونم متوجه بشم که کسی که تو addlist دارم تو کدوم روم داره پرسه میزنه ؟؟؟؟
    اگه برنامه خاصی میخواد ممنون میشم برام بذارید .
    واقعا یه همچین برنامه ای نیست یا اصلا کسی حالشو نداره به سوال من جواب بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

واقعا یه همچین برنامه ای نیست یا اصلا کسی حالشو نداره به سوال من جواب بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    نه دیگه از خودش بپرس کجایی

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من امروز موقع چت کردن با دوستم گاهی پیغامهایی وسط صفحه میاد که نه من اونا رو نوشتم نه دوستم ازشون اطلاعی داره این نوشته ها دایم ادرس وبلاگ میده مثل اموزش هک وب کم و...و میخواد باهاش اشنا بشیم اول اینکه بفرمایید این بدین معنیه که ایدی یکی از ما هک شده و دوم اینکه اون طرف میتونه صحبتهایی که دو طرف با هم رد و بدل میکنن ببینه و کلا غیر از تغییر ایدی کاری میشه انجام داد
    از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

اگه به صداقت دوستتون شک ندارید ، چند احتمال وجود داره :

1- دوست شما از سرویس های چت به غیر از یاهو مسنجر ( مثلا میبو ) برای چت استفاده کرده است .
    2- برنامه ای به عمد یا غیر عمدی در سیستم یکی از شما نصب شده که این کار رو انجام میده .

هک رو بعید می دونم .

یک سوال :
    وقتی این نوع نوشته میاد به چه اسمی هست . به اسم شماست یا دوستتون ؟ یا اینکه کلا فرق می کنه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه به صداقت دوستتون شک ندارید ، چند احتمال وجود داره :

1- دوست شما از سرویس های چت به غیر از یاهو مسنجر ( مثلا میبو ) برای چت استفاده کرده است .
    2- برنامه ای به عمد یا غیر عمدی در سیستم یکی از شما نصب شده که این کار رو انجام میده .

هک رو بعید می دونم .

یک سوال :
    وقتی این نوع نوشته میاد به چه اسمی هست . به اسم شماست یا دوستتون ؟ یا اینکه کلا فرق می کنه ؟
    با تشکر ازشما دوست گرامی
    درمورد سوالتون باید بگم که بعداز اینکه دوستم پیغامشو میزاره اون نوشته ها میاد و به اسمه اون هستش در ضمن من مطمئنم که اون از یاهو مسنجر استفاده میکنه در ضمن پیغامهایی که میاد به نحوی میخواد که ما رو وادار کنه که روی لینکها کلیک کنیم مثلا اموزش هک رایگان یا وب و عکس و ... این رو هم بگم که دوستم ادعا میکنه این پیغامها رو نمیبینه فقط وقتی نوشته ها میان پنجره مسنجرش یه لرزشی داره
    Last edited by hamid1002; 24-01-2010 at 23:48.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

با تشکر ازشما دوست گرامی
    درمورد سوالتون باید بگم که بعداز اینکه دوستم پیغامشو میزاره اون نوشته ها میاد در ضمن من مطمئنم که اون از یاهو مسنجر استفاده میکنه در ضمن پیغامهایی که میاد به نحوی میخواد که ما رو وادار کنه که روی لینکها کلیک کنیم مثلا اموزش هک رایگان یا وب و عکس و ... این رو هم بگم که دوستم ادعا میکنه این پیغامها رو نمیبینه فقط وقتی نوشته ها میان پنجره مسنجرش یه لرزشی داره

می تونید یه تست رو انجام بدید ؟ تقریبا 90% مطمئنم کار یه برنامه مخرب رو سیستم دوستتونه .

از دوستتون بخواید از یه جای دیگه و از یه سیستم دیگه باهاتون چت کنه اگه باز هم تکرار شد این بار شما سیستمتون رو عوض کنید .
    یا اینکه از دوستتون بپرسید تو همه چتهاش این مشکل هست یا وقتی باشما چت می کنه ؟ شما چطور با همه این مشکل رو دارید یا فقط دوستتون ؟
    من قبلا همچین چیزی ندیدم . ببخشید که نمیتونم صریح راهنمایی کنم . آخه نمی دونم جریان چیه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •