کسی علت اینکه adobe برای uiq3 پلیر نساخته رو می دونه؟
کسی علت اینکه adobe برای uiq3 پلیر نساخته رو می دونه؟
شرمند.برای واکمن 2 هستش.تو توضیحاتش اضافه کردم.
پسوند sisx و sis برای نصب فرقی نداره باهم.حتا اگه پسوندش چیز دیگه هم باشه بازم خود نصب میشه.دلیلش هم اینه که سیستم عامل سیمبین بر خلاف ویندوز به پسوند فایل نگاه نمیکنه بلکه محتویاتش رو چک میکنه.حتی اگه پسوندش هم Jpg باشه بازهم نصب میشه.البته اگه برنامه نصبی باشه.
در ضمن نصب کردن واکمن 3 کلا 20 ثانیه وقت میبره!
P1 و P990 برای پخش فلش فرقی با هم ندارن.
خود مرورگر گوشی Opera هستش.
يه نكته مهم: (قابل توجه اونا كه ميگن چرا رو گوشيمون كار نمي كنه)
من يه برنامه اونم سفارشي كردن كليد شرتكات يا همون كليد @ سخت افزاري روي گوشي p1 كه گفتم كار نميكنه رو فهميدم علتش چي بود !!!
اونم اينكه زبان گوشيم فارسي بود و وقتي بر گردوندم به انگليسي برنامه كار كرد. دوباره وقتي فارسيش ميكنم از كار مي افته
من بالاخره تصمیم گرفتم گوشیمو هک کنم و فلش پلیر رو روش کار بندازم حالا اومدم هک کنم می بینم نوشته باید اول ساین رو بردارین رفتم ساین رو بردارم دیدم نوشته باید گوشیت update شده باشه وگرنه دیگه روش نمیشه برنامه نصب کرد حالا از کجا بفهمم گوشیم update شده؟؟
حالا اگر نصب کردم و دیگه نشد برنامه روش نصب کنم گفته بودین باید هک رو برداشت چجوری میشه هک رو برداشت؟که به حالت اول برگرده؟
Last edited by benyamin_pc; 06-09-2008 at 00:23.
ممنون از راهنمایی تون دستت درد نکنه
Last edited by ehsannet9003; 06-09-2008 at 02:48.
بازم سلام من بعدض این که این فایل mmmgmtserver.exe راکپی کردم تو درایو 'C:\sys\bin\دیگه موبایلم روشن نمیشه صفحه اول را میاره و بعد خاموش روشن میشه
کمکم کنید؟؟؟؟؟؟
گوشی من p990i است؟؟؟>>><<<<
کمک کمک کمک><><><><><><>؟؟
Last edited by ehsannet9003; 06-09-2008 at 03:02.
اگه راهی نداره نحوی عابدیت را بهم بگیددددددددددد
ِنحوی ی آپدیت توو این فایل pdf هست . من قبلا از یکی از بچه ها گرفته بودم ، الان نتونستم پیداش کنم بنابراین دوباره آپ کردم واستاگه راهی نداره نحوی عابدیت را بهم بگیددددددددددد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط باید فایلهایی که موقع هک ریختی رو پاک کنی تا هک برداشته بشهچجوری میشه هک رو برداشت؟که به حالت اول برگرده؟
مگه بعضی از فایل های سیستم در هنگام کپی فایل هک جایگذین نمیشن؟اونوقت اون قبلیه که پاک شده رو از کجا بیارم؟تا هک برداشته شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)