تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 905 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه Gth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    اول اینکه بخوام بخاری پرایدم گرمتر کنه باید ترموستات قوی تر بندازم؟
    دوم اینکه یه صدای ووره مانند تو ماشین میاد , احساس میکنم از بلبرینگ سمت راننده باشه ,البته ماشین راحت کار میکنه اما میخوام تا خرابتر نشده درستش کنم, چقد خرج بر میداره تعمیرش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا تورا خدا کمکم کنین یه مشکلی برا ماشینم پیش امده همه باطری سازی های اصفهان را رفتم فایده نداشته...
    من اگه 6_7 ساعت ماشینم خاموش باشه باطری ماشینم خالی میکنه و دیگه استارت نمیخوره. باطری عوض کردم همونطوری شد بازم همه میگن برق دزدی داره ولی وقتی تست میکنن میگن نه برق دزدی هم نداره!!
    میگن احتمالا وقتی ماشینت را خاموش میکنی برق یه جای ماشینت میچسبونه و مثل فن و... ولی من یه روز ماشین را گذاشتم تو حیاط چند ساعت تو حیاط بودم فن بکار نیافتاد.
    اخه از کجا میتونه باشه این مشکل؟؟؟ دارم دیوونه میشم....
    از سرباطری یا مغزی سویچ نمیتونه باشه؟؟؟
    راستی ماشینم پرشیاست مدل 87 دوگانه.
    تورا خدا کمکم کنین!!!!؟؟؟

3. این کاربر از n_78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر بخاري پرايد شما خوب گرم نميكنه، اول بايد مطمئن بشيد كه گردش آب در راديات بخاري بخوبي صورت ميگيره.
    در مرحله بعد از سالم بودن دريچه ها، بخصوص دريچه تغيير وضعيت هواي سرد به گرم مطمئن بشيد، چون اكثرا بخاطر مشكل فني ، سيم متصل به دريچه جدا شده و يا دريچه خوب حركت نميكنه.
    در مورد صدا بايد به مكانيك مراجعه كنين و هزينه تعمير رو بپرسيد، اما اگر منظور شما قيمت قطعات باشه، بايد ببينين چه قطعه اي ميخواد؟
    اگر بلبرينگ چرخ ماشين شما طرح جديد باشه( اصطلاحا يك تكه و يا پژويي) هربلبرينگ از اين نوع از حدود 20 هزار تومان به بالا قيمت داره، و اگر طرح قديم باشه( دوتايي) بطور نسبي هر كدام بين 12 تا 15 هزار تومان به بالا قيمت داره( با توجه به نوع مارك )
    اگر نياز به سگدست هم پيدا بكنين ممكنه براي يك سگدست تا 35 هزار تومان هم هزينه بشه.
    قيمت كاسه نمدها و گريس و چيزهاي ديگه هم ميتونه اضافه بشه.
    كلا اگر برق دزدي در يك ماشين وجود داشته باشه، موقعي كه سرباطري رو وصل ميكنين( مثلا مثبت) يه جرقه و اتصال كوتاه رو خواهيد ديد كه نشون ميده يه مصرف كننده ( و يا يك اتصال كوتاه در يه جايي از سيمكشي) وجود داره
    براي ماشينهاي جديد انجام تستهاي معمول چندان جواب نميده و بايد به كامپيوترهاي عيب ياب و يا دياك مراجعه كنين تا اونها بتونن محل نشت احتمال برق رو پيدا بكنن( اگر واقعا اتصالي وجود داشته باشه)
    اگر اتصال خيلي قوي باشه، ( مثلا اتصال مثبت به بدنه و منفي) اينجوري خيلي راحت پيدا ميشه چون فيوز اون ناحيه از سيم كشي مدام خواهد سوخت و حتي ممكنه خود سيمكشي هم آتش گرفته و بسوزه.
    مكانهايي كه احتمال وجود اتصالي هست رو با تست لامپ چك كنين، مثلا جعبه فيوز، جعبه كالسكه اي، رله هاي فن روي سيني جلو، موتورهاي بالابر تو دربها،پمپهاي قفل درب و اينجور چيزها.

5. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض با برداشتنِ سیم منفیِ باتری برق دزدی مشخص میشه

اقا تورا خدا کمکم کنین یه مشکلی برا ماشینم پیش امده همه باطری سازی های اصفهان را رفتم فایده نداشته...من اگه 6_7 ساعت ماشینم خاموش باشه باطری ماشینم خالی میکنه و دیگه استارت نمیخوره. باطری عوض کردم همونطوری شد بازم همه میگن برق دزدی داره ولی وقتی تست میکنن میگن نه برق دزدی هم نداره!!میگن احتمالا وقتی ماشینت را خاموش میکنی برق یه جای ماشینت میچسبونه و مثل فن و... ولی من یه روز ماشین را گذاشتم تو حیاط چند ساعت تو حیاط بودم فن بکار نیافتاد.اخه از کجا میتونه باشه این مشکل؟؟؟ دارم دیوونه میشم....از سرباطری یا مغزی سویچ نمیتونه باشه؟؟؟راستی ماشینم پرشیاست مدل 87 دوگانه.تورا خدا کمکم کنین!!!!؟؟؟
    سلام.
    اول این تست رو انجام بدین و نتیجه رو خبر بدین :
    وقتی شب میرید خونه یا جائی قراره توقف 7-8 ساعته داشته باشین - سیم منفی باتری رو باز کنید و بعد از اون 7-8 ساعت دوباره نصبش کنین ببینین باتری برق داره و ماشین رو روشن میکنه یا نه ؟

بهتره این آزمایش رو دو یا چند بار انجام بدین تا کاملا از نتیجه مطمئن بشین . اگر از برق دزدی باشه ,با برداشتن سیم منفی دیگه باید مشکل برطرف بشه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-12-2012 at 14:10.

7. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض روشی برایِ پیدا کردنِ برق دزدی با استفاده از مولتی متر

دوستان به نظرتون با استفاده از مولتی متر میشه برق دزدی رو پیدا کرد یا نه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

==============================

روش تست:
    تمام مدارهای ماشین بدونِ استثناء یک فیوز داره.
    1- سیم مثبتِ باتری رو بار میکنیم .
    2- مولتی رو روی میلی آمپر میذاریم و قرار میدیم بین قطبِ مثبتِ باتری و سیم مثبت (سیم مثبتِ باتری به سیم منفی مولتی متر و سیم قرمز مولتی متر به قطبِ مثبتِ باتری وصل میشه )
    3- ماشین خاموشه و سوئیچ رو هم برداشتیم .
    4- اگر برق دزدی نباشه به نظرم فقط دزدگیر برق مصرف میکنه که مقدارش بسیار کم هست .
    5- مقدار آمپر برق مصرفی رو یادداشت میکنیم .
    6- حالا فیوزهای ماشین رو یکی یکی برمیداریم . اگر برق دزدی در اون مدار باشه ,آمپر مولتی متر افت میکنه وگرنه تغییری نمیکنه .
    6- اما یادتون باشه اگر برق دزدی باشه و ماشین هم دزد گیر داشته باشه,ممکنه فیوز مدار دزدگیر رو بردارین و امپر افت کنه یا صفر بشه .
    اگر صفر شد پس شما فیوز مدار دزدگیر رو برداشته اید و در ماشین هم برق دردی وجود نداره یا اینکه در همون مدار هم برق دزدی هست .
    به هر حال با این روش میشه فهمید باتری در حال خالی شدن هست یا نه و از کدوم مدار .
    به نظرتون این کار عملی هست؟
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 05-12-2012 at 00:07.

9. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از نظر تئوري به نظر شدني هست. بايد عملا هم انجام بشه و نتيجه رو ديد.
    گاهي ممكنه يه وسيله يا مثل يه رله در حالت خاموش بودن ماشين هم مصرف جزئي داشته باشه( مثل رله هاي دوكاره) و يا به دليل سيمكشيهاي متعدد اتصال كمي وجود داشته باشه( اما نه در حدي كه باطري خالي بشه)

11. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.
    اول این تست رو انجام بدین و نتیجه رو خبر بدین :
    وقتی شب میرید خونه یا جائی قراره توقف 7-8 ساعته داشته باشین - سیم منفی باتری رو باز کنید و بعد از اون 7-8 ساعت دوباره نصبش کنین ببینین باتری برق داره و ماشین رو روشن میکنه یا نه ؟

بهتره این آزمایش رو دو یا چند بار انجام بدین تا کاملا از نتیجه مطمئن بشین . اگر از برق دزدی باشه ,با برداشتن سیم منفی دیگه باید مشکل برطرف بشه .
    داداشم این سیمی که با یه مهره باز و بسته میشه را امتحان کردم اگه شب بازش کنی صبح استارت میخوره!!!
    ولی این جالبه که همه باطری سازها که رفتم وقتی تست میکنن میگن برق دزدی نداره.... اونا با یه چراغ تست میکنن که دوتا سیم بهش وصله و..... با یه دستگاه دیجیتالی هم تست میکنن.
    از دینام نمیتونه باشه؟ چند وقت پیش اینه بغل ماشین را عوض کردم ای اینه جدیده که گرفتم گرمکن نداشت و این طرفی که برام عوضش کرد سیم گرم کن را همینطوری رها کرد چون اینه گرم کن نداشت از این نمیشه؟
    رادیات بخاری ماشینمم سوراخ شده بود چند روز پیش عوضش کردم البته فک نکنم ربطی به این داشته باشه.
    یه نکته دیگه اینکه ماشین چند روزی بود با ناله روشن میشد تا اینکه دیگه روشن نشد.
    دارم دیوونه میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا تورا خدا کمکم کنین یه مشکلی برا ماشینم پیش امده همه باطری سازی های اصفهان را رفتم فایده نداشته...
    من اگه 6_7 ساعت ماشینم خاموش باشه باطری ماشینم خالی میکنه و دیگه استارت نمیخوره. باطری عوض کردم همونطوری شد بازم همه میگن برق دزدی داره ولی وقتی تست میکنن میگن نه برق دزدی هم نداره!!
    میگن احتمالا وقتی ماشینت را خاموش میکنی برق یه جای ماشینت میچسبونه و مثل فن و... ولی من یه روز ماشین را گذاشتم تو حیاط چند ساعت تو حیاط بودم فن بکار نیافتاد.
    اخه از کجا میتونه باشه این مشکل؟؟؟ دارم دیوونه میشم....
    از سرباطری یا مغزی سویچ نمیتونه باشه؟؟؟
    راستی ماشینم پرشیاست مدل 87 دوگانه.
    تورا خدا کمکم کنین!!!!؟؟؟
    شما ماشینو پیش آغاسی بردی خیلی تجربه داره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض علائم خرابیِ دینام

داداشم این سیمی که با یه مهره باز و بسته میشه را امتحان کردم اگه شب بازش کنی صبح استارت میخوره!!!
    ولی این جالبه که همه باطری سازها که رفتم وقتی تست میکنن میگن برق دزدی نداره.... اونا با یه چراغ تست میکنن که دوتا سیم بهش وصله و..... با یه دستگاه دیجیتالی هم تست میکنن.
    از دینام نمیتونه باشه؟ چند وقت پیش اینه بغل ماشین را عوض کردم ای اینه جدیده که گرفتم گرمکن نداشت و این طرفی که برام عوضش کرد سیم گرم کن را همینطوری رها کرد چون اینه گرم کن نداشت از این نمیشه؟
    رادیات بخاری ماشینمم سوراخ شده بود چند روز پیش عوضش کردم البته فک نکنم ربطی به این داشته باشه.
    یه نکته دیگه اینکه ماشین چند روزی بود با ناله روشن میشد تا اینکه دیگه روشن نشد.
    دارم دیوونه میشم
    سلام .
    دینام اگر کار نکنه چند علامت داره
    1- ماشین رو روشن کنید و سیم منفی باتری رو بردارید . باید ماشین روشن بمونه .
    اگر خاموش شد ,دینام کار نمیکنه
    2- روشن شدن چراغ دینام .
    3- خالی شدنِ تدریجی باتری اثناءِ رانندگی و ضعیف شدن نور چراغها و بوق و برف پاک کن خصوصاً در شب چون دارند از باتری برق میگیرند و داره شارژش تموم میشه .
    در موردُ ارتباطِ تعویض رادیات به برق دزدی , بله میتونه ربط داشته باشه چون باید فن باز بشه , ممکنه موقع نصبش خطائی پیش اومده و باعث اتصالِ بسیار ضعیف یک سیم مثبت به منفی یا مثبت به بدنه شده .
    سیم آینه هم همینطور . اگر با برداشتن سیم منفیِ باتری,ماشین راحت روشن میشه پس مشکل نه از باتری هست نه از دینام .
    مشکل فقط برق دزدی هست .

روشی که خدمتتون عرض کردم پیداش میکنه اما احتیاج به یک مالتی متر دقیق و حوصله و دقت داره .

فقط یک چیز رو تصحیح میکنم :
    مالتی متر باید بین سیم مثبت و سر مثبت باتری قرار بگیره .
    چرا؟
    چون آمپرِ جریانی که از سیم مثبت عبور میکنه خیلی قوی تر از سیم منفی هست چون مقدار زیادی از این برق در اون وسیله ی برقی مصرف میشه و جریان ضعیفی به باتری برمیگرده وگرنه باتری اصلاً خالی نمیشد.
    پس مالتی متر باید حتماً بین سیم مثبت و سر مثبت باتری وصل بشه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-12-2012 at 23:42.

15. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    من یه پژو پارس مدل 86 دارم (موتور معمولی 8 سوپاپ)
    مشکلش اینه در حین حرکت وقتی به آرامی پدال گاز رو فشار میدی و دور موتور در محدوده 2000 تا 3000 قرار میگیره یه ذره صدای اضافی وارد موتور میشه (شک ندارم که صدای سوپاپ نیست چون فرق داره )و دور موتور که از 3000 گذشت کم میشه تا زمانی که پدال گاز رو ول کنم و دور موتور از 3000 پایینتر بیاد
    یه توضیح بدم قبلا این صدا (کمتر و نرم تر )رو داشت ولی محدوده دو موتور (2200 تا 2900 )بود،بعد سرسیلندر رو کامل عوض کردم و یه سر سیلندر دسته دوم روش گذاشتم که دیگه صداش بدتر شد
    یه جامکانیک نشون دادم میگفت ایراد نداره و از این حرفا
    خودم حدس میزنم مربوط به استکانی زیر میل بادامک و یا قطعات اون محدوده باشه !!!!!!
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •