نه این دوست ما میخواد از رو هارد پخش کنه. منم از این کارا کردم ولی رفتم همون اول یه پلیری گرفتم که حتما ntfs بهش بخوره چون دیگه دوره ی محدودیت 4 گیگی گذشته.![]()
نه این دوست ما میخواد از رو هارد پخش کنه. منم از این کارا کردم ولی رفتم همون اول یه پلیری گرفتم که حتما ntfs بهش بخوره چون دیگه دوره ی محدودیت 4 گیگی گذشته.![]()
سلام دوستان من میخواستم بدونم بهترین کانورتور چی هست ؟
در ضمن سرعت کانورت کردن فیلم های با حجم زیادش هم می خواستم خوب باشه چون با total video convrter که می خوام تبدیل کنم تقریبا برابر با اندازه فیلم ( 1ساعت 2 ساعت ) طول میکشه
Video Convert Master رو هم دانلود کردم فقط نمیدونم پسوورد اون فایل زیپش چی هست ؟
مر30
قبل از زدن این طور پست ها ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ملاحظه کنیـد.
با تشکر
سلام
من نرم افزار winavi رو دارم ولی یه کلیپ که تبدیل میکنه وسطش که حجم به 1.046.566 میرسه از وسط فیلم قطع میکنه و یه کلیپ دیگه میسازه هیچ جا هم تنظیمات ندراه از دوستان کسی نرم افزار حرفه ای تر سراغ نداره؟
alock کانورتر رو دانلود کردم میشه یکی بگه چطوری میتونم فیلم کانورت کنم!؟!!!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟! !؟
یکم سختهههههههههههههه!
ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووون![]()
این پلیری هست که خوده نماینده اصلی میده قیمتش هم 400 تومان است.
با دستگاه هایwdخیلی فرق میکنه.
با تشکر.
هادی
کدوم فایل زیپش ؟ از چه لینکی دانلود کردی ؟ معمولا سایتای فارسی اسم سایتوشن رو به عنوان پسورد میذارن.
برای کم تر کردن حجم من از Staxrip استفاده میکنم که سرعت تبدیل با اینکدر x264 بالاترین مقدار ممکنه. از Xvid به مراتب سریعتره. ولی با سی پی یوی دو هسته ای Core 2 که کلاکش 3 گیگه به اندازه ی 70 درصد زمانی فیلم دی وی دی طول میکشه تبدیل کنه. البته آپشنای سرعتی تر هم داره و در نهایت میشه تو نصف زمان فیلم تبدیل کرد ولی من ترجیح میدم فیلم رو خوب ریپ کنم و آرشیوش کنم. حجم رو هم دوست ندارم زیادی کمش کنم که کیفیت بر باد بره.
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
اونجایی که قبلا پست دادی جواب دادم. برای ریپ کردن Staxrip و برای رایت دی وی دی Nero به نظرم خوبه. Ashampoo Burning Studio هم خوبه. خودشون موقع رایت دی وی دی تکه تکه میکنن و به طورت استاندارد منو و زیرنویس و این چیزا رو رایت میکنن.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
اسم نرم افزار رو درست نوشتین ؟ allok نبوده ؟ من باهاش کار نکردم. معمولا فایل رو اضافه میکنی و پروفایل خروجی رو انتخاب میکنی و استارت کانورت رو میزنی. باید باز ببینم چه برنامه ای هست ... شاید نحوه ی کارش فرق داشته باشه.![]()
من میخوام فیلم یکپارچه باشه وتیکه نشه
دوست عزیز همین فایلی که تو پست اول هست رو میگم ( اسم سایتش رو زده بودم نشد )
با سلام خدمت تمامی دوستان
من دنبال یه نرم افزار میگردم که بتونم صدا رو از تصویر جدا کنم
همچنین یه نرم افزار دیگه که بتونم صدای جدا شده رو تکه تکه کنم تا قسمتی که مد نظرم هست رو داشته باشم
تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)