تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 303 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

عزیزم ما برای اینکه بتونیم فیلمای بلوری رو روی هارد اکسترنال fat32 بریزیم فیلم رو با winrar به شکل چند پارت در میاریم و میریزیمش روی هارد. بعد که ریختیمش روی مکان مقصد (مثلا هارد کامپیوتر که ntfs هست)، با winrar دوباره فایل اولیه رو تولید میکنیم...
    مگر اینکه هارد کامپیوتری که باهاش می بینید fat32 باشه که چاره همون چند تکه کردن mkv هست...
    نه این دوست ما میخواد از رو هارد پخش کنه. منم از این کارا کردم ولی رفتم همون اول یه پلیری گرفتم که حتما ntfs بهش بخوره چون دیگه دوره ی محدودیت 4 گیگی گذشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - یزد

پيش فرض

سلام دوستان من میخواستم بدونم بهترین کانورتور چی هست ؟
    در ضمن سرعت کانورت کردن فیلم های با حجم زیادش هم می خواستم خوب باشه چون با total video convrter که می خوام تبدیل کنم تقریبا برابر با اندازه فیلم ( 1ساعت 2 ساعت ) طول میکشه
    Video Convert Master رو هم دانلود کردم فقط نمیدونم پسوورد اون فایل زیپش چی هست ؟
    مر30

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

در ضمن سرعت کانورت کردن فیلم های با حجم زیادش هم می خواستم خوب باشه چون با total video convrter که می خوام تبدیل کنم تقریبا برابر با اندازه فیلم ( 1ساعت 2 ساعت ) طول میکشه
    Video Convert Master رو هم دانلود کردم فقط نمیدونم پسوورد اون فایل زیپش چی هست ؟
    مر30
    قبل از زدن این طور پست ها ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ملاحظه کنیـد.

با تشکر

4. 2 کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

من نرم افزار winavi رو دارم ولی یه کلیپ که تبدیل میکنه وسطش که حجم به 1.046.566 میرسه از وسط فیلم قطع میکنه و یه کلیپ دیگه میسازه هیچ جا هم تنظیمات ندراه از دوستان کسی نرم افزار حرفه ای تر سراغ نداره؟

داره خودمونی میشه Nima King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ایوره چلغوز آباد!

پيش فرض

alock کانورتر رو دانلود کردم میشه یکی بگه چطوری میتونم فیلم کانورت کنم!؟!!!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟! !؟
    یکم سختهههههههههههههه!
    ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه این دوست ما میخواد از رو هارد پخش کنه. منم از این کارا کردم ولی رفتم همون اول یه پلیری گرفتم که حتما ntfs بهش بخوره چون دیگه دوره ی محدودیت 4 گیگی گذشته.
    این پلیری هست که خوده نماینده اصلی میده قیمتش هم 400 تومان است.
    با دستگاه هایwdخیلی فرق میکنه.
    با تشکر.
    هادی

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مر30
    کدوم فایل زیپش ؟ از چه لینکی دانلود کردی ؟ معمولا سایتای فارسی اسم سایتوشن رو به عنوان پسورد میذارن.

برای کم تر کردن حجم من از Staxrip استفاده میکنم که سرعت تبدیل با اینکدر x264 بالاترین مقدار ممکنه. از Xvid به مراتب سریعتره. ولی با سی پی یوی دو هسته ای Core 2 که کلاکش 3 گیگه به اندازه ی 70 درصد زمانی فیلم دی وی دی طول میکشه تبدیل کنه. البته آپشنای سرعتی تر هم داره و در نهایت میشه تو نصف زمان فیلم تبدیل کرد ولی من ترجیح میدم فیلم رو خوب ریپ کنم و آرشیوش کنم. حجم رو هم دوست ندارم زیادی کمش کنم که کیفیت بر باد بره.

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

سلام

من نرم افزار winavi رو دارم ولی یه کلیپ که تبدیل میکنه وسطش که حجم به 1.046.566 میرسه از وسط فیلم قطع میکنه و یه کلیپ دیگه میسازه هیچ جا هم تنظیمات ندراه از دوستان کسی نرم افزار حرفه ای تر سراغ نداره؟

اونجایی که قبلا پست دادی جواب دادم. برای ریپ کردن Staxrip و برای رایت دی وی دی Nero به نظرم خوبه. Ashampoo Burning Studio هم خوبه. خودشون موقع رایت دی وی دی تکه تکه میکنن و به طورت استاندارد منو و زیرنویس و این چیزا رو رایت میکنن.

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

alock کانورتر رو دانلود کردم میشه یکی بگه چطوری میتونم فیلم کانورت کنم!؟!!!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟! !؟
    یکم سختهههههههههههههه!
    ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووون

اسم نرم افزار رو درست نوشتین ؟ allok نبوده ؟ من باهاش کار نکردم. معمولا فایل رو اضافه میکنی و پروفایل خروجی رو انتخاب میکنی و استارت کانورت رو میزنی. باید باز ببینم چه برنامه ای هست ... شاید نحوه ی کارش فرق داشته باشه.

9. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کدوم فایل زیپش ؟ از چه لینکی دانلود کردی ؟ معمولا سایتای فارسی اسم سایتوشن رو به عنوان پسورد میذارن.

برای کم تر کردن حجم من از Staxrip استفاده میکنم که سرعت تبدیل با اینکدر x264 بالاترین مقدار ممکنه. از Xvid به مراتب سریعتره. ولی با سی پی یوی دو هسته ای Core 2 که کلاکش 3 گیگه به اندازه ی 70 درصد زمانی فیلم دی وی دی طول میکشه تبدیل کنه. البته آپشنای سرعتی تر هم داره و در نهایت میشه تو نصف زمان فیلم تبدیل کرد ولی من ترجیح میدم فیلم رو خوب ریپ کنم و آرشیوش کنم. حجم رو هم دوست ندارم زیادی کمش کنم که کیفیت بر باد بره.

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

اونجایی که قبلا پست دادی جواب دادم. برای ریپ کردن Staxrip و برای رایت دی وی دی Nero به نظرم خوبه. Ashampoo Burning Studio هم خوبه. خودشون موقع رایت دی وی دی تکه تکه میکنن و به طورت استاندارد منو و زیرنویس و این چیزا رو رایت میکنن.

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

اسم نرم افزار رو درست نوشتین ؟ allok نبوده ؟ من باهاش کار نکردم. معمولا فایل رو اضافه میکنی و پروفایل خروجی رو انتخاب میکنی و استارت کانورت رو میزنی. باید باز ببینم چه برنامه ای هست ... شاید نحوه ی کارش فرق داشته باشه.

من میخوام فیلم یکپارچه باشه وتیکه نشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - یزد

پيش فرض

برای کم تر کردن حجم من از Staxrip استفاده میکنم که سرعت تبدیل با اینکدر x264 بالاترین مقدار ممکنه. از Xvid به مراتب سریعتره. ولی با سی پی یوی دو هسته ای Core 2 که کلاکش 3 گیگه به اندازه ی 70 درصد زمانی فیلم دی وی دی طول میکشه تبدیل کنه. البته آپشنای سرعتی تر هم داره و در نهایت میشه تو نصف زمان فیلم تبدیل کرد ولی من ترجیح میدم فیلم رو خوب ریپ کنم و آرشیوش کنم. حجم رو هم دوست ندارم زیادی کمش کنم که کیفیت بر باد بره.[COLOR="Silver"]

دوست عزیز همین فایلی که تو پست اول هست رو میگم ( اسم سایتش رو زده بودم نشد )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    من دنبال یه نرم افزار میگردم که بتونم صدا رو از تصویر جدا کنم
    همچنین یه نرم افزار دیگه که بتونم صدای جدا شده رو تکه تکه کنم تا قسمتی که مد نظرم هست رو داشته باشم
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •