نمیدونم والا!
هر وقت با یه چیز مشکل داشتم
حالا گوشیمو ریست میکنم و دوباره همه کار ها رو انجام میدم!ببینم چی میشه!
سوال بعدیم باز هم در مورد پچه هاست!هر بار فقط یکی شون رو میشه نصب کرد؟یعنی واسه نصب دیگری باید قبلی رو پاک کرد؟چه جوری؟
نمیدونم والا!
هر وقت با یه چیز مشکل داشتم
حالا گوشیمو ریست میکنم و دوباره همه کار ها رو انجام میدم!ببینم چی میشه!
سوال بعدیم باز هم در مورد پچه هاست!هر بار فقط یکی شون رو میشه نصب کرد؟یعنی واسه نصب دیگری باید قبلی رو پاک کرد؟چه جوری؟
درایو c رو که شما تو گوشی میتونی ببینی .......... تو کامپیوتر رو نمیدونم چجوریه .....
ولی فک نکنم به هکر شدن مربوط باشه .......
چجوری ؟؟؟اینجوری دیگه احتیاج به صبر کردن نداریم تا بقیه هک کنن![]()
من چون این کلاینت رو ندارم بنابراین با پچش هم کار نکردم ....
احتمالا" هر وقت نصبش میکنی این 2 تا گزینه رو داره : Patch ts و Unpatch ts
هر وقت تیک patch ts رو بزنی علامت تریال برداشته میشه و نمیتونی بازی نصب کنی ......
هر وقت تیک unpatch ts رو بزنی ، علامت تریال میاد پیش اسم بازیها و میتونی بازی نصب کنی ......
یعنی می خوای بگی علت موفقیت BiNPDA توی اینه که درایو C رو رو کامپیوترش دستکاری میکنه؟![]()
نه . . .منظورم این نبودیعنی می خوای بگی علت موفقیت BiNPDA توی اینه که درایو C رو رو کامپیوترش دستکاری میکنه؟
یه ضرب المثل هست که میگه اگه اینوری نشد اونوری میریم
ببینید مابرای هک کردن باید install server رو بریزیم تو bin درسته ؟
ولی فایل های سیستمی رو از توی گوشی نمیشه دست کاری کرد ولی با کامپیوتر میشه (مموری گوشی رو با رم ریدر یا در حالت mass storage باز کنید می فهمید)
حالا اگه ما حافظه ی گوشی رو همین طوری مثل مموری باز کنیم می تونیم خیلی راحت فایل ها رو کپی کنیم
فکر کنم فهمیدی چه جوریچجوری ؟؟؟![]()
حالا مسئله اینجاست که جه طوری باید درایو c رو رو کامپیوتر دید
درسته هیچ ربطی به هکر شدن نداره همین طوری یه چیز گفتم![]()
Last edited by meitix; 21-12-2008 at 09:15.
بیخیال ........
( با عرض معذرت از دوستان ؛ بحث تاپیک رو منحرف نکنید ....... ممنون .....)
سلام دوستان
من وقتی میخوام بازی pro series GOLF رو بازی کنم تا چند دقیقه میشه بازی کرد ولی بعد از چند دقیقه میپره بیرون و یه ارور میده!دلیلش چیه؟
با سلام مجدد
آقا یه مشکل جدید منtrk رو داشتم پاک کردم دیگه نصب نمیشه میگه component is build in روی 6220 اینجوریه
من golf بازی نمیکنم ...... نمیدونم چه مشکلی داره ....... البته یه جایی شنیدم که به جای OK از دکمه 5 استفاده کنی ، درست میشه ......
trk میخوای چیکار ؟؟ secman با فرمت Sis دیگه به trk نیازی نداره .......
این Secman v1.1 با فرمت sis :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان مشکل من هم با فیفا 09 حل شد!از راهنمایی هاتون هم متشکرم!
(به خاطر استفاده از یک تم دلخواه بازی اجرا نمیشد.وقتی تم پیش فرض گوشی رو انتخاب کردم بازی اجرا شد)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)