تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 506 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

راستی lcd نوع b بسته به میزان بنزین درون باک و مصرف متوسط طول مسیر قابل پیمایش با بنزین باقی مانده رو به شما میده که اگه درجه بنزین درست کار نکنه این امکان که به نظر من فوق العاده مهمه بی استفاده میمونه! _________
    خیر
    دقیقا منم منظورم همینه دیگه میخوام بگم با این وضع شناور این دو امکان LCD از بین میره همین میزان بنزین داخل باک و مسیری که میشه طی کرد با بنزین درون باک بلاخره ECU هم پارامتر هاش از هوا که نمیاد از طریق شناور میفهمه چقدر بنزین تو باک هست و رو LCD نشون میده !!!!!!! اصل استفاده LCD type b همین هست که مخابره کنه چقدر بنزین تو باک و چه مسافتی رو میشه باش طی کرد!!!
    این جوری که LCD رو باید بوسید و گذاشت کنار
    خیر دوست عزیز ! بالا هم توضیح دادم
    lcd نوع b از رویه پارامترهای ecu مصرف رو مینویسه! ببین مهمترین کارهای این ال سی دی نشون دادن مصرف لحظه ای و متوسط هست.
    درضمن مقدار بنزین باقی مونده رو نمینویسه!مسافت رو مینویسه!
    حالا اون مسافت باقی مونده خیلی پرکاربد نیست میدونی چرا؟
    چون در صورت درست بودن درجه مثلا میگه با 30 لیتر باقی مونده میوتونی 300 کیلومتر بری! خالا تو اگه پرشتابتر بری این مقدار کمتر میشه و چیزی کمتر از اون مقدار گفته شده!
    در کل ایشالله که درست باشه نبود هم خیالت راحت قابل رفع هست
    حالا در مورد اینکه مسافت باقی مونده رو از رویه درجه باک نشون بده خودمم شک دارم و مطمعن نیستم .میپرسم بهتون میگم که خیالت راخت بشه
    Last edited by total_overdose; 11-06-2011 at 14:11.

2. 4 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

خیر
    lcd نوع b از رویه پارامترهای ecu مصرف رو مینویسه! ببین مهمترین کارهای این ال سی دی نشون دادن مصرف لحظه ای و متوسط هست.
    چون در صورت درست بودن درجه مثلا میگه با 30 لیتر باقی مونده میوتونی 300 کیلومتر بری! خالا تو اگه پرشتابتر بری این مقدار کمتر میشه و چیزی کمتر از اون مقدار گفته شده!

دوست عزیز!کامپیوتر سفر میزان مسافت قابل پیمایش رو بر حسب بنزین موجود در باک و مصرف متوسط تخمین میزنه!مثلا با مصرف متوسط 9 و باک نصفه هیچ موقع به شما نمیگه میتونی 500کیلومتر بری!
    ولی با باک پر و مصرف معمولی بهتون میگه حدودا 580 کیلونتر میتونید برید!
    تو تمام ماشین هایی که کامپیوتر سفز دارن اینطوریه!

4. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خیر

اشکال اصلی رو شما میدونی کجاست ؟ شناور یا چیز دیگه ؟ که تا الان برا این دوستمون که این همه عوض کرده ولی هنور مشکل داره ؟

پس این طور که شما میگی تو مصرف لحظه ای سوخت یا متوسط میاد از طریق ECU زاویه باز بودن دریچه گاز و سرعت میسنجه نه از شناور یا باک !
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

اشکال اصلی رو شما میدونی کجاست ؟ شناور یا چیز دیگه ؟ که تا الان برا این دوستمون که این همه عوض کرده ولی هنور مشکل داره ؟

پس این طور که شما میگی تو مصرف لحظه ای سوخت یا متوسط میاد از طریق ECU زاویه باز بودن دریچه گاز و سرعت میسنجه نه از شناور یا باک !
    ممنون
    والا دوست عزیز قبلا هم کامل توضیح دادم برای شما هم میگم
    ببین پمپ بنزین و شناور تویه باک بنزین یک مجموعه 2 قسمتی هست که از دو قسمت مجزا شناور و درجش و پمپ مکش بنزین و فیلترهاش!
    الان اینترنتن ایراد داره بعد برات عکس میزارم!
    این پمپ هایی که ایرانی شده جنس بدنه یا همون شاسی که این قطعات روش سوار میشه ایرانی شده + قسمت شناور و درجش و قسمت پمپ مکش که مهمترین جاشه هنوز آلمانیه!
    خوب حالا این قسمت درجه مثل یه پتانسیو متر عمل میکنه.رویه دسته شناور که متغیر جریان وجود داره و این جریان به هر پایه درجه که برسه جریان رو اتصال میکنه البته با مقدار متفاوت و همین مقدار کمتر شدن یا بیشتر شدن بنزین رو نشون میده! حالا این درجه ها کیفیت مطلوبی نداره! و البته دلیل مهمترش کیفیت بنزین هم خیلی آشغاله بعد مدتی رسوب میکنه رو این درجه ها و باعث میشه درست نشون نده! همین

7. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

والا دوست عزیز قبلا هم کامل توضیح دادم برای شما هم میگم
    ببین پمپ بنزین و شناور تویه باک بنزین یک مجموعه 2 قسمتی هست که از دو قسمت مجزا شناور و درجش و پمپ مکش بنزین و فیلترهاش!
    الان اینترنتن ایراد داره بعد برات عکس میزارم!
    این پمپ هایی که ایرانی شده جنس بدنه یا همون شاسی که این قطعات روش سوار میشه ایرانی شده + قسمت شناور و درجش و قسمت پمپ مکش که مهمترین جاشه هنوز آلمانیه!
    خوب حالا این قسمت درجه مثل یه پتانسیو متر عمل میکنه.رویه دسته شناور که متغیر جریان وجود داره و این جریان به هر پایه درجه که برسه جریان رو اتصال میکنه البته با مقدار متفاوت و همین مقدار کمتر شدن یا بیشتر شدن بنزین رو نشون میده! حالا این درجه ها کیفیت مطلوبی نداره! و البته دلیل مهمترش کیفیت بنزین هم خیلی آشغاله بعد مدتی رسوب میکنه رو این درجه ها و باعث میشه درست نشون نده! همین

من که هرچند بار عوض کردم درست نشد!!!!
    طوری شده بود که دیگه تشک صندلی عقب رو نمینداختم.تشک رو گذاشته بودم خونه هر روز تعمیرکار بودم...!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

اینم عکس که قول دادم
    اولی پمپ بنزین آلمانی اصلی که درجش هم مشخصه
    عکس دوم هم همین آلمانیه هست مارک vdo برای کسایی که میخوان بخرن!
    این تیکه پلاستیم سبز رنگ نشونشه و اگر پلاستیک سبز رو بردارن زیرش نوشته ساخته آلمان

این هم نمونه ایرانی و درجش هم که مشخصه

من که هرچند بار عوض کردم درست نشد!!!!
    طوری شده بود که دیگه تشک صندلی عقب رو نمینداختم.تشک رو گذاشته بودم خونه هر روز تعمیرکار بودم..
    والا قبلا هم گفتم بهتون!
    حالا یا جنس اصلی ندادن بهتون یا یه دلیل دیگه!
    در کل برای اولین بار میبینم چه تویه اینترنت و چه مشاهدات خودم کسی عوض کرده بازم مشکل داشته!
    البته یک نفر تویه اینترنت بود تویه فروم دیگه که بار اول که عوض کرد نشد و چون پمپ ایراد داشت بار دوم دیگه جواب گرفت
    Last edited by total_overdose; 11-06-2011 at 14:38.

10. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

ا
    در کل برای اولین بار میبینم چه تویه اینترنت و چه مشاهدات خودم کسی عوض کرده بازم مشکل داشته!
    البته یک نفر تویه اینترنت بود تویه فروم دیگه که بار اول که عوض کرد نشد و چون پمپ ایراد داشت بار دوم دیگه جواب گرفت

پس بهتره به یکی از نمایندگی های ایران خودرو مراجعه کنید تا ببینید مثل من کم نیست!
    من تا حالا 7 تا نمایندگی رفتم همشون از این مراجعات خرابی نشانگر داشتن!

12. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دیروز آخرای بنزینم بود رفتم جایی که سری قبلی رفتم سوپر بزنم متاسفانه جایگاهش بسته بود فکر کنم چون جمعه بود منم آخرای شب رفتم بسته بوده.

حالا بگم براتون بعد اونجا سه تا پمپ بنزین رفتم هیچکدوم سوپر نداشت مجبور شدم بین این سه تا یکیش رو انتخاب کنم
    رفتم پمپ بنزین سر وصال شیرازی تقاطع خیابون انقلاب....
    آقا چشمتون روز بد نبینه
    اول اینکه کلی ایکی بودم که مجبورم معمولی بزنم
    دوم اینکه این طرفی که مسئول بود اصلا شیلنگ رو دست ما نمی داد! و حتما باید خودش می زد.
    و سوم اینکه وقتی برای هر کسی باکش رو پر می کرد دیگه عدد رو صفر نمی کرد و هم اینکه بعد بنزین ریختن کلی هم رو ماشین بنزین می ریخت.
    وقتی هم تازه وارد پمپ بنزین شدم دیدم یه موتوری داره دعوا می کنه می گه آقا من گفتم 6 لیتر بریز شما 1 لیتر ریختی
    مسئولش هم زیر بار نمی رفت.

خلاصه کنم
    رفتم بنزین بزنم گفتم معمولی دارم میزنم بذار 20 بیتر بیشتر نزنم
    طرف شیلنگ رو گرفت کرد تو باک 1 دقیقه بعد گفت 20 لیتر زدم
    منم که باورم نشد بود هر چی اعداد رو چک می کردم دیدم نه بابا هنوز 10 لیتر هم نشده به طرف اعتراض کردم گفت نه اشتباه می کنی.
    منم با این فکر که شاید دارم اشتباه می کنم رفتم سوئیچ رو زدم دیدم eeee یه خط بیشتر نیومد بالا.
    یعنی اگه 5 لیتر تو ماشین بوده این جمعا 7 یا 8 لیتر بیشتر نزده.
    شاکی پیاده شده جالا دستم هم به جایی بند نبود طر ف هم می گفت همینه دیگه.

بعد با یکی از بچه ها صحبت کردم گفت بدترین پمپ بنزین سمت مرکز همین پمپ بنزین وصال شیرازیه.
    شب ها دزدی هاشون شروع میشه
    گفت دقیقا سر یه ساعتی کارشون تموم میشه بعد نیم ساعت دزد هاشون میان شروع بکار می کنن.
    برای من هم همینطور بود طرف هر چی مشتری می دید کلی خوحال می شد انگار داره پول میره تو جیب این.
    این بود ماجرا بنزین زدن دیشب ما
    ===================
    حالا بگم براتون از بنزین معمولی بدون مکمل
    شتاب ماشین وحشتناک افت کرده دیگه اصلا دنده 2 جون نداره
    صد درصد پیشنهاد می کنم هر طور شده فقط سوپر بزنید.
    به اختلاف 100 تومنی می ارزه.
    حواست نبود به اینکه چقدر زد ؟؟؟
    حقش بود من جات بودم اونوقت یک دعوای حسابی راه مینداختم اخرش هم فکر کنم کله مرده رو با دستگاه خورد می کردم.
    نارنجی : داداش مگه خودش اتوماتیک قطع نمی کنه ؟؟ اینجا خودش قطع می کنه وقتی باک 5 لیتر می خواد به پر شدن...دستگاهاشون فهمیده هستند
    ............
    حالا یک سوال دیگه : وقتی عقربه اشتباه نشون میده حتما اشکال باید از پمپ بنزینش باشه ؟؟ یعنی چیز دیگه ای نداره که دخیل باشه تو کار ؟؟

14. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونی که قطع می کنه سنسورشه
    من منظورم اون دستگاه اصلیشه که شیلنگ بهش وصله و اعداد و ارقام روش نوشته شده
    وقتی می خواست شیلنگ رو به باک من وصل کنه عددش روی 90 خورده ای بود تقریبا و صفر هم نکرد و از همون 90 خورده ای شروع کرد ...یعنی کلا طرف تند کار می کرد...
    باک یه ماشین رو که زد همینطوری شیلنگ رو در میاورد می زد به اون یکی ماشین بدون اینکه چیزی رو صفر کنه.
    حالا من می گم جهنم اون 14 تومن که دادم فدای سرم ولی می خوام دفعه دیگه از این کارا نکنن ،
    میخوام یه شماره ای چیزی گیر بیارم که بهشون بگم این جایگاه به چه صورتی بنزین توزیع می کنه
    صد درصد افرادی هم هستن که مثل من این اتفاق براشون افتاده تو اون جایگاه و تماس گرفتن
    اگر ببینن چند نفری تماس می گیرن حتما یه اقدامی می کنن.

16. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تيونينگ حرفه اي موتورخودرو به زودي در آپكو اجرايي مي‌شود

تيونينگ حرفه اي موتورخودرو به زودي و براي نخستين بار در ايران از سوي شركت خودروهاي سفارشي ايران خودرو(آپكو) اجرايي خواهد شد.

به گزارش ایکو پرس ، این پروژه كه حاصل همكاري آپكو و تيونر معروف آلماني SKN است به گونه اي استاندارد، كاهش مصرف سوخت خودرو را در پي خواهد داشت.

اهميت موضوع كاهش مصرف سوخت در حالي مطرح است كه هم اكنون روش‌هاي مقطعي و غير استانداردي به مردم معرفي شده كه تبعات زيادي براي مشتريان به همراه خواهد داشت.

دراین گزارش آمده است ، آپكو در مقطع فعلي به روش Chip Tuning(تيونينگ موتور بدون تغيير در قطعات آن) تيونينگ حرفه اي در ايران را آغاز مي‌كند، این روش به صورت کاملا علمی و مبتنی بر روش های مهندسی و توسعه و با همکاری شرکت SKN آلمان از حدود یک سال پیش به صورت جدی در شرکت آپکو مدنظر قرار گرفت. پس از امضاي قرارداد، تجهیزات مورد نیاز تهیه و در انتهای سال 89 آموزش های لازم انجام و گواهینامه‌های افراد متخصص نیز توسطاین شرکت صادر شد.

براساس این گزارش ، براي حصول اطمينان از نتايج طرح در خصوص كاهش مصرف سوخت دو دستگاه خودرو سمند و پژو 206 به آلمان ارسال شد تا تست های نهایی و Fine Tune در محل تيونر آلماني و با استفاده از تجهیزات آنها انجام شود. در حال حاضر تست‌ها به اتمام رسیده و نتایج رضایتبخش آن که به تایید TUV آلمان نیز رسیده حکایت از کاهش حدود 15 درصد مصرف سوخت در سمند و 12 درصد در پژو 206 بدون كاهش توان موتور را دارد.

شایان ذکر است شرکت SKN آلمان يكي از بزرگترین تیونرهاي حرفه ای اروپایی در زمینه Chip Tuning است که آپکو موفق به اخذ نمایندگی انحصاری شرکت مذکور در ایران شده است.

18. 4 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •