دیروز آخرای بنزینم بود رفتم جایی که سری قبلی رفتم سوپر بزنم متاسفانه جایگاهش بسته بود فکر کنم چون جمعه بود منم آخرای شب رفتم بسته بوده.
حالا بگم براتون بعد اونجا سه تا پمپ بنزین رفتم هیچکدوم سوپر نداشت مجبور شدم بین این سه تا یکیش رو انتخاب کنم
رفتم پمپ بنزین سر وصال شیرازی تقاطع خیابون انقلاب....
آقا چشمتون روز بد نبینه
اول اینکه کلی ایکی بودم که مجبورم معمولی بزنم
دوم اینکه این طرفی که مسئول بود اصلا شیلنگ رو دست ما نمی داد! و حتما باید خودش می زد.
و سوم اینکه وقتی برای هر کسی باکش رو پر می کرد دیگه عدد رو صفر نمی کرد و هم اینکه بعد بنزین ریختن کلی هم رو ماشین بنزین می ریخت.
وقتی هم تازه وارد پمپ بنزین شدم دیدم یه موتوری داره دعوا می کنه می گه آقا من گفتم 6 لیتر بریز شما 1 لیتر ریختی
مسئولش هم زیر بار نمی رفت.
خلاصه کنم
رفتم بنزین بزنم گفتم معمولی دارم میزنم بذار 20 بیتر بیشتر نزنم
طرف شیلنگ رو گرفت کرد تو باک 1 دقیقه بعد گفت 20 لیتر زدم
منم که باورم نشد بود هر چی اعداد رو چک می کردم دیدم نه بابا هنوز 10 لیتر هم نشده به طرف اعتراض کردم گفت نه اشتباه می کنی.
منم با این فکر که شاید دارم اشتباه می کنم رفتم سوئیچ رو زدم دیدم eeee یه خط بیشتر نیومد بالا.
یعنی اگه 5 لیتر تو ماشین بوده این جمعا 7 یا 8 لیتر بیشتر نزده.
شاکی پیاده شده جالا دستم هم به جایی بند نبود طر ف هم می گفت همینه دیگه.
بعد با یکی از بچه ها صحبت کردم گفت بدترین پمپ بنزین سمت مرکز همین پمپ بنزین وصال شیرازیه.
شب ها دزدی هاشون شروع میشه
گفت دقیقا سر یه ساعتی کارشون تموم میشه بعد نیم ساعت دزد هاشون میان شروع بکار می کنن.
برای من هم همینطور بود طرف هر چی مشتری می دید کلی خوحال می شد انگار داره پول میره تو جیب این.
این بود ماجرا بنزین زدن دیشب ما
===================
حالا بگم براتون از بنزین معمولی بدون مکمل
شتاب ماشین وحشتناک افت کرده دیگه اصلا دنده 2 جون نداره
صد درصد پیشنهاد می کنم هر طور شده فقط سوپر بزنید.
به اختلاف 100 تومنی می ارزه.