تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 380 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اون سرعت اولیه Fake هست و اونی که ثابت میشه سرعت اصلی هست
    شما دیسکانکت کنید و هی کانکت کنید به امید اینکه اول دانلود سرعتتون بالاست هیچ فایده نداره
    اون عدد 100 که اول دانلود میزنه الکیه و اونی که ثابت میشه سرعت واقعی شماست
    پس کانکت کردن و دیسکانکت کردن چیزی جز اتلاف وقت برای شما نداره
    وقتي يه فايل 2مگ رو تو 20 ثانيه دان ميكنه نشون دهنده اينه كه سرعت واقعيه كلا فايل هاي زير 2 مگ در عرض چند ثانيه دان ميشن حتي سرعت به 200 هم ميرسه بعد از دانلود 2 مگ سرعت مياد رو 10

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

وقتي يه فايل 2مگ رو تو 20 ثانيه دان ميكنه نشون دهنده اينه كه سرعت واقعيه كلا فايل هاي زير 2 مگ در عرض چند ثانيه دان ميشن حتي سرعت به 200 هم ميرسه بعد از دانلود 2 مگ سرعت مياد رو 10
    من متوجه حرف شما میشم اما سرعت 200 کیلوبایت در ثانیه فایل 2 مگ رو در عرض 10 ثانیه دانلود میکنه البته
    سرعت اولیه دانلود هیچوقت پایدار نیست مثل این میمونه که با idm سرعت رو limit کنی و بعد از 20 ثانیه از حالت limit در بیاری سرعت تا 900 کیلوبایت در ثانیه هم میرسه ولی fake هست و پایدار نیست
    کانکت و دیسکانکت کردن هم مجدد پشت سر هم باعث تداخل میشه که در برخی از مواقع ممکنه چند دقیقه هم دیگه کانکت نشه اینترنت

3. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    ship storm درست میگن برای همه همینطوری هست، مثل شلنگ آب میمونه دقیقا اگه دستت رو جلوش بگیری آب با فشار میاد میاد بیرون ، دلیل سرعت اولش هم اینه
    البته شما تعداد connection ها رو باید به عدد 16 افزایش بدی ، مهمترین عامل برای افت سرعت همین هست
    چون تا موقعی که یک فایل کم حجم رو با تعداد 8 کانکشن میگیرین براش کافیه ولی بیشتر از یک مقداری دیگه 8 تا کم هست و باید بیشتر باشه که IDM بیشترینش 16 هست

May you do well

5. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این فایل رو هرکاری کردم دانلود نشد. حتی با برنامه های مخصوص دانلود کردم فایل دانلودی کار نمیکنه. چیکارش کنم؟

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14

سلام . نسخه ی IDM من build 8 هست و میخواستم به 15 ارتقا بدم اما چون توش لیستی از لینک ها و دانلود ها هستش میترسم که با پاک کردن برنامه اونا هم از بین بره و توی ورژن جدید خبری از آدرسهای دانلود نباشه .
    حالا سوالم این هست که اگه با uninstall خودش برنامه رو پاک کنم و ورژن جدید رو نصب کنم اون ادرس ها سر جاشون هست یا نه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این فایل رو هرکاری کردم دانلود نشد. حتی با برنامه های مخصوص دانلود کردم فایل دانلودی کار نمیکنه. چیکارش کنم؟
    میتونین با برنامه هایی مثل save flash یا flash capture هر فایل فلشی که در سایتهای مختلف میبینید رو دانلود کنید .

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام . نسخه ی IDM من build 8 هست و میخواستم به 15 ارتقا بدم اما چون توش لیستی از لینک ها و دانلود ها هستش میترسم که با پاک کردن برنامه اونا هم از بین بره و توی ورژن جدید خبری از آدرسهای دانلود نباشه .
    حالا سوالم این هست که اگه با uninstall خودش برنامه رو پاک کنم و ورژن جدید رو نصب کنم اون ادرس ها سر جاشون هست یا نه ؟

میتونین با برنامه هایی مثل save flash یا flash capture هر فایل فلشی که در سایتهای مختلف میبینید رو دانلود کنید .
    نه پاک نمیشه دوست من همه چیز سرجای خودش باقی میمونه
    شما از همون منوی help گزینه ی check for update رو بزنی دیگه بقیه کارها رو به خودش واگزار کن
    وقتی این گزینه رو میزنی اول ورژن جدید رو دانلود میکنه و بعد بلافاصله خودش نصب میکنه و تنها کاری که باید بکنی کرک مجدد هست که اون هم توی این تاپیک کمی قبلتر لینکش هست

Take Care

9. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    آقا من یه مشکلی دارم وقتی با idm یه فایلی رو دانلود می کنم وقتی دانلود به آخر فایل می رسه مثلا 99%
    سرعت دانلود به شدت افت می کنه و نصف همان زمانی که فایی تا 99% طول کشیده زمان می بره تا تا 1% بقیه فایل دانلود شه
    لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

با سلام
    آقا من یه مشکلی دارم وقتی با idm یه فایلی رو دانلود می کنم وقتی دانلود به آخر فایل می رسه مثلا 99%
    سرعت دانلود به شدت افت می کنه و نصف همان زمانی که فایی تا 99% طول کشیده زمان می بره تا تا 1% بقیه فایل دانلود شه
    لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    به نظرم برنامه شما فایلهای دانلود رو فقط به 8 تیکه تقسیم میکنه
    شما باید از Setting برنامه تعداد Connection ها رو به 16 افزایش بدین، بی تاثیر نیست
    ولی کلا برای همه اینطوری هست ، برای اینکه وقتی که میرسه به آخرش ، بیشتر کانکشن ها تیکه ی مربوطه خودشون از کل فایل رو گرفتن و چون کل پهنای باند دیگه به آخرین تیکه هایی که در حال کپی هستن اختصاص پیدا نمیکنه طبیعتا سرعت هم کم میشه

با نرم افزار TCP optimizer هم حتما تنظیمات اینترنت رو بهینه سازی کنین ، خیلی تاثیر داره
    با نرم افزار CCleaner هم هر سری که از مرورگر خارج میشین یکبار کل Cache و Cookie ها رو پاک کنین که جلوی سرعت رو میگیرن

Take Care

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض خطا داد

همین کار رو کردم درست نشد.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

با سلام
    لطفا راهنمایی کنید
    واسه همه فایل ها؟ بعضی سرور ها معمولا از این مشکلات دارن واسه منم پیش میاد که راحل حل درستی ندیدم تا حالا...

حتی یک بار یه فایل رو دوباره از همون سرور دان کردم باز به مشل خورد رفتم از جای دیگه گرفتم بی هیچ مشکلی...

---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:22 AM ----------

تو idm چطوری باید کاری کرد دانلود ها اتوماتیک به queue اضافه نشن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •