تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 1045 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

چه جوري ميشه منابع رو با استفاده از امكان Citation و Bibliography تو ورد 2007 وارد كرد؟
    يكي يه راهنمايي اساسي بكنه و ما رو از شر وارد كردن منابع در متون راحت كنه...كه خير دنيا و آخرت در اين هست و بس !!
    سلام دوست عزيز

بسيار راحت‌تر از اوني كه فكرش رو بكني اينكار قابل انجام هست توي 2007

كافيه شما از تب reference دكمه insert citation را بزني و از اونجا گزينه add new source را انتخاب كني

سپس در كادر باز شده تمامي اطلاعات مورد نياز از قبيل نام نويسنده و نام كتاب و سال و نام انتشارات و ... را وارد مي كني و سپس اكي

حالا كافيه بعد انجام اينكار و وارد كردن همه اونا از گزينه Bibliography استفاده كني تا اتوماتيك توسط ورد اخر متن منابع وارد بشن

چه ميكنه اين ورد 2007 !!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من وقتی بین نوشته هام یه کلمه انگلیسی رو میخوام تایپ کنم اشکال ایجاد میشه و نوشته ها ترتیبشون رو به شکل زیر از دست میدن، چیکار باید بکنم؟
    سلام دوست عزيزم

به نظر مياد كه متن شما جهت درستي نداره يعني اينكه Right to left باشه left to right هستش بد نيست كه يه بار كل متن را انتخاب كني و كمنترل و شيفت راست رو بزني تا ببيني مشكل حل ميشه يا نه و البته يادت باشه و خودت هم ميدوني جتما كه براي وارد كردن يك كلمه انگليسي در متن نبايد از باي تغيير زبان از كنترل و شيفت استفاده كرد و بايد از آلت و شيفت استفاده كرد

موفق باشي دوست من

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

فونت یا سمبولهایی برای تایپ و وارد کردن علائم تلفظ لغات انگلیسی نیاز دارم. منظورم همانی علائم عحیب و غریبی است که وقتی یک دیکشنری انگلیسی را باز می کنید جلوی لغات نوشته شده که به آنها می گویند Pronounciation البته باید برای این کار سمبولهایی باشد چون که صفحه کلید برای این کار طراحی نشده است.

با سپاس فراوان
    بدرود
    Last edited by jedivssith; 02-05-2008 at 12:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اينو مي دونستم ولي هرچي گشتم تو اينترنت نتونستم پيدا كنم اگه مي شه لينك دانلودش رو يا آدرس دانلودش رو بزاريد ممنون مي شم .
    راستي بغير زرنگار برنامه ديگري هم سراغ داريد؟

داره خودمونی میشه امواج's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیزان و استادان گرامی
    باسلام و خسته نباشید
    مشکلی در ورد دارم که احتیاج به کمک فوری شما عزیزان دارم مشکل این است که نامه های قبلی من باز نمیشود و کادری میدهد به نام file conversion که تصویر آن را درلینک پایین قرار خواهم داد و تمامی قسمت های سمت راست آن را امتحان کردم ولی موفق به بازگرداندن نامه هایم نشدم حتی ویندوز و آفیس را عوض کردم و الان از آفیس 2003 استفاده میکنم ولی متأسفانه اکثر نامه های یک یا دو سه ماه من را باز نمیکند نمیدانم اشکال از چیست؟ ویروسی شد ویا ... لطفاً سریعتر کمک کنید امکان سرچ این همه صفحات نبود زیرا بسیار زمانبر است و احتیاج به این نامه های اداری دارم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اجرشما با حضرت حق

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

اينو مي دونستم ولي هرچي گشتم تو اينترنت نتونستم پيدا كنم اگه مي شه لينك دانلودش رو يا آدرس دانلودش رو بزاريد ممنون مي شم .
    راستي بغير زرنگار برنامه ديگري هم سراغ داريد؟
    سلام

توي انجمن درخواست نرم افزار يا معرفي نرم افزار جستجو كنيد

پروفشنال sepideh_248's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    SinCity

پيش فرض

سلام دوست عزيزم

به نظر مياد كه متن شما جهت درستي نداره يعني اينكه Right to left باشه left to right هستش بد نيست كه يه بار كل متن را انتخاب كني و كمنترل و شيفت راست رو بزني تا ببيني مشكل حل ميشه يا نه و البته يادت باشه و خودت هم ميدوني جتما كه براي وارد كردن يك كلمه انگليسي در متن نبايد از باي تغيير زبان از كنترل و شيفت استفاده كرد و بايد از آلت و شيفت استفاده كرد

موفق باشي دوست من
    سلام
    این کار رو انجام دادم ولی درست نشد
    بله همیشه از آلت و شیفت استفاده می کنم
    حالا چی کار کنم؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

wordist جان دستت درد نكنه ولي چند سوال ديگه در رابطه با شعر دارم يادت گفته بودم وقتي شعر رو دوستونش مي كنم مصراع هاي با هم مچ نيستند عكسشو ميخواستم بگذارم تا ببيني و نظر بدي
    بفرما:[IMG][/IMG]

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

اگر به طور عادی چند کلید Enter بزنم کرسر پایین می رود و با کلید Backspace می توانم به جای اول برگردم، اما اگر چیزی تایپ کنم و با کلید اینتر پایین بروم دیگر کلید Backspace کار نمی کند و بالا نمی آید و مجبور با موس کرسر را بعد از عبارت مورد نظرم ببرم. چرا این طور شده است؟

با سپاس فراوان
    بدرود

در آغاز فعالیت LFA@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

میشه راجع به ابزارcuworker توضیح بدهید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •