میشه بگید چطوری ال90 باید خرید؟؟؟کمک فوری
میشه بگید چطوری ال90 باید خرید؟؟؟کمک فوری
شما نميتونيد ال 90 بخريد
با گشتن چیزی پیدا نمیشه باید خودت نشون کنی بری پیش اوراقی ازش بخری البته یه نمایشگاه دست دوم فروشی هم تو کرج هست به اسم قلقلک ولی متاسفانه من ادرسشو بلد نیستم
اگه صفر کیلومتر میخوای میری در نمایشگاه یکی انتخاب میکنی قولنامه و پول و ....
اگه کارکرده میخوای بعد از انتخاب موقت یه دور میزنی میبری پیش یه تعمیر کار حسابی تا ببینه و بعد هم قولنامه و پول و ....
![]()
آقا يكي من ديدم روشنش كرده بود به نظر نرم كار مي كرد. ولي خب اكثرا به يه ريبلد ساده نياز دارند
اگه تهراني ماشين هاي آزادي رو سوار ميشي - تاكسي - از يه چيز پل مانند رد ميشه بعد ميپيچه - اسمش مكانش رو نمي دونم ولي تابلوئه - يه كامارو آبي رنگ خوشمل اونجا اوفتاده.
تو سيمتري اول در خيابان هنگام هم 2 تايي هست
برو tuningtalk بيشتر جواب مي گيري
با مراجعه به فروشگاه ال 90 فروشی. آخه مرده مومن, اینم شد سوال؟!
شاید منظورشون خرید یا ثبت نام از نمایندگی بوده باید بگم فعلا تو همون ثبت نامیه سریه اولش موندن و بیشترشو ندادن . اگر میخوای بگیری باید از بازار بخری با همون قیمت های عجیب .
Last edited by milky way; 25-08-2008 at 00:42.
همون پرشیا نگه دار هر ماشین دیگه تو این رنج بخری مطئمن باش بعد خرید متوجه میشی ارزش هزینه اضافی رو نداشته . دیگه واقعا پرشیا رو انقدر کوچیک نکنید درسته قدیمیه ولی از 206 تیپ 2 و ریو (حتی به نظر من تندر) که خدایی بهتره .
از بازار آزاد میتونی بخری. اگه میخوای ثبت نام کنی که فکر نکنم بشه. چون پارس خودرو داره تموم میکنه ولی تموم که کرد میخواد آزاد بفروشه. ایران خودرو هم شتاب گرفته یه ماهه اولویت 4 رو تموم کرده رفته تو 5. حواله هم میتونی بخری. بعضی دوستان تو وبلاگ tondar90.blogfa.com فروشنده هستند.
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)