CDE-w203E فکر میکنم موجود نباشه
CDE-103EBT هم که فکر میکنم باید 305 باشه
CDE-102E هم که 215 تومن هست
-----------------------------------------
به آدرس زیر مراجعه شود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CDE-w203E فکر میکنم موجود نباشه
CDE-103EBT هم که فکر میکنم باید 305 باشه
CDE-102E هم که 215 تومن هست
-----------------------------------------
به آدرس زیر مراجعه شود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون از جوابتون
ولی هنوز موفق به خریدن این آمپهایی که قبلا معرفی کردین نشدم چون تو ورامین گیر نمیاد هر فروشنده ای هم میگه گیر نمیاد وازاین حرفها .(آمپ ندارم)
راستی ممنون از auxولی کارش چیه ؟
ولي اين دوستمون گفت من در كل تا 400 دارم اونوقت شما يه ظبط معرفي كرديد 430 تومن![]()
سلام
شاید سوالم تکراری باشه ولی والا بحث هارو مطالعه کردم و گیج شدم نتونستم انتخاب کنم
من یه ضبط pioneer میخوام که قراره رو پراید نصب بشه
میخوام usb هم داشته باشه و بشه فلش هم بهش وصل کرد
قیمت هم 100 الی 150 تومن ..
میشه پیدا کرد ؟
قیمت 4150sd و 5150ub چنده ؟
و اگه مارک دیگه ای میشناسید که در حد pioneer باشه و همین قیمت و امکانات باشه ممنون میشم معرفی کنید
منتظرم ...
کوچیک همه شما : Vahid_203![]()
Last edited by vahid_203; 25-01-2010 at 18:24.
سلام
داش وحید به نظر من شما4150 پایونیر به قیمت 140 تومن بگیر که بسیار بسیار هم عالیه و هم USB میخوره
این عکسش
![]()
ممنون رضا جان
راستی 5150 به نظرت چطوره ؟ و چقدر تفاوت قیمت داره ؟![]()
شرمنده من فکر کردم واسه هد یونیت میخواد 400 بده...منم میخواستم پایونیر بگیرم ولی وقتی اینو دیدم اگه پایونیر بگیرم دیگه باهاش حال نمیکنم...
دوستان یکی فرق سری های مختلف باند های لاپاین رو میگه .مثل سری R - E - G و ... قیمتشون فرق داره اما تو صدا نمیدونم...شاید به جای 937 الپاین بردارم.سری G یا R ...بستگی به راهنمایی شما اساتید داره
استاد امیر...یه سوال...این هد یونیت های که روشو نوشته 4تا 50 وات میده 4تا 50 وات پیک هست یا rms?
مثلآ یه باند 55 وات rms رو بدون امپ میشه بهش وصل کرد؟
قیمت 4150sd الان دقیقا142هزار تومن هست
و قیمت 5150ub الان دقیقا172 هزار تومن هست (نظر شخصی من می ارزه20 / 30تومن رو پولت بزاری این 5150 رو برداری خدایش خیلی پخش باکیفیتی هست)![]()
آقا مطمئنی قیمتش 407 هزار تومنه ؟؟اما من تو سایت دیدم نوشته بود حدودا370 هزار تومن.چه جوریاست؟ممکنه اصلی و غیر اصل داشته باشند؟؟؟؟من احتمالا از بین گزینه ها یه پخش با قیمت 250 از آلپاین می گیرم.فقط می مونه مابقی ماجرا که بازم کمک می خوام.مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)