مگی تو که این همه ادعا داری سرویس بهداشتی ایرانی درست کن(حمام،دستشویی و...)
![]()
مگی تو که این همه ادعا داری سرویس بهداشتی ایرانی درست کن(حمام،دستشویی و...)
![]()
خيلي خوب شده
در ضمن آقا سعيد اين با فوتوشاپ نيست كاملا مشخصه نصف صورت خود عكسه نصف ديگه بازي سيمزه همون كاري كه من كردم در واقع براي تشخيص شباهته
ولي اگه ممكنه عكس كليشو هم بزاريد تا راي گيري رو شروع كنيم![]()
خب من بازم سوال دارمممممم...
راشتی درمورد اون فیلم اضافه کردن یادتون باشه که نوع فیلمتون باید AVI باشه تا سیمز بتونه اجراش کنه...اگر FLV هستش با یک سری برنامه ها میتونین تبدیل کنین به AVI ولی بعضی هاشون بیشتر از 5 دقیقه ساپورت نمیکنه
ممکنه فیلم رو بزارین ولی صدا نداشته باشه...شما بیاین با همون برنامه ای که گفتم فایل FLV رو به AVI تبدیل میکنه از فیلمتون یک صدا MP3 بگیرین و بعد بزارین تو قسمت آهنگ ها باز دوباره بعدش اگر دیدین تو سیمز وقتی که ضبط رو روشن میکنین همون آهنگ رو پخش میکنه فیلمتون رو دوباره به AVI تبدیل کنین
خیلی پیچیده توضیح دادمشرمنده
خب بریم سر سوال خودم
مرضیه چه جوری میشه که مثلا ما توی سیمز Play SSX3 میزنیم حالا مثلا چیکار میشه کرد که خودمون بازی اضافه کنیم؟ مثلا بزنه Play Final Fantasy VII و بعد اون بازی رو بازی کنه ، البته با دمو های خود بازی که میچینم کنار هم
خوبه شانس اوردم یکی پیدا شد فتوشاپ بلد باشه در جواب اقا سعید باید بگم که دوست عزیز درست گفتین من وقتی وارد گفتگوها شدم گفتم که برای آموزش و اگر بخاطر داشته باشید گفتم کار اصلی من ساختن محیط سه بعدی 3d maxوmayaاست
پس اگر شما بتونید به من بگید چگونه میشه وسایل ولوازم رو در سیمس 2 ایمپرت کرد بعد من سعی میکنم آموزش رو برای دوستانم شروع کنم
اینم عکس اصلی
![]()
Last edited by sims232; 22-01-2008 at 01:24. دليل: تکراری بودن
منم موافقم![]()
ولی یکم فکر نمیکنین که سختشه؟
آخه دوباره بخواد درس بده...
من يه سري مو براي سيمز دانلود كردم..ولي سيمز اونا رو نشون نمي ده....مثلا به جاي چندتا از موهاي دانلودي ، فقط موهاي معمولي خود بازي رو نشون مي ده ....ازيكي پرسيدم ، گفت : سيمزت اورجينال نيست![]()
با سلام
این موضوع هیچ ارتباطی با اصل بودن سیمز نداره
این سوال رو یک نفر هم از مگی پرسیده بود
برای برطرف شدن این مشکل شما باید اول هسته ی اصلی و بعد رنگهای مختلف رو دانلود کنی.در واقع این مشکل به خاطر نبود فایل رنگهای مختلف است
من این اشتباه رو به خاطر این کردم که sims232 مثل شما با خط آنها را از هم جدا نکرده بود درضمن اشتباه هم نکردم این عکس با فوتوشاپ ویرایش شده البته منظورم از ویرایش دستکاری نیست اگرچه...
Last edited by saiiddz; 21-01-2008 at 10:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)