سلام داداش امشب هستی؟
من تو تو نتورکهای زیر هستم به نام MaFiA~IR اومدی پیغام بده بازی کنیم
bulent-umut pass:zh
Generals TR PASS:TR
سلام داداش امشب هستی؟
من تو تو نتورکهای زیر هستم به نام MaFiA~IR اومدی پیغام بده بازی کنیم
bulent-umut pass:zh
Generals TR PASS:TR
Last edited by M|A|F|I|A; 26-06-2009 at 00:28.
میگم شما فقط ژنرال بازی میکنید ؟ من دارم میرم رد آلرت 3 رو بازی کنم میشه آنلاین بازی کرد/
سلام
بله که میشه c&c red alert 3 رو آنلاین بازی کرد فقط شما باید برنامه ی hamachi رو داشته باشید و هم چنین نتورک هایی که این بازی رو می کنن یعنی شما می تونید به این نتورک ها join بشید و این بازی رو آنلاین توسط هاماچی بازی کنید
موفق باشید
سلام
چرا کسی به این تاپیک توجه نمی کنه
تابستان های پیش که اینجا خیلی شلوغ بود و همه با هم بازی می کردند و همیشه این تاپیک در سدر تاپیک های آنلاین قرار داشت
به هر حال امیدوارم که این تاپیک به همون حال اول خودش برگرده
راستی من اکثر موقع ها هستم مخصوصا شبا هر کی خواست بازی های C&C 3 TW و C&C 3 KW و C&C RA3 رو بکنه به من یک پیام خصوصی بده تا من راهنماییش کنم
با تشکر
سلام
من اکثر موقع ها هستم مخصوصا شبا هر کی خواست هر کدوم از بازی های سری c&c رو بازی کنه به من یک پیام خصوصی بده تا من راهنماییش کنم که چه روز و چه موقع بیاد تا با هم بازی کنیم
با تشکر
دوست عزیز camry از پیام خصوص شما ممنون
من با رمز شما به هماچی وصل شدم اما تو C&c kane wrath در قسمت network چیزی نیامد که لیست بشه و من به اون وصل بشم
راستی من تحت ویندوز Vista هستم و نوع شبکه رو چه نوعی بزارم؟ public و یا private
من در شبکه معمولی به یک سیستم دیگه که داریم راحت بازی می کنم
دوست عزیز شما ویندوز دیگه ای هم دارید یا نه اگر ندارید نوع شبکه رو روی public قرار بدید
هم چنین ممنون از اینکه به نتورک من وصل شدید اما شما اول بگید که چه موقع و چه روزی هایی هستید و به نتورک من وصل می شوید تا بتونیم از طریق هاماچی با هم صحبت کنیم و هم چنین یه دست بازی هم بزنیم
موفق باشید
درست شد
امروز برای ساعت 4 بعد از ظهر خوبه؟
اکثر روز ها بعد از ظهر ها هستم
یعنی شما شبا نیستید و فقط بعد ظهرا هستید؟
اگه میشه دقیق تر بگید مثلا بگید من از ساعت 4 تا 8 شب هستم و یا ....
با تشکر
سلام
اینجا کسی اهل آنلاین بازی کردن نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)