تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 1126 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سفید شهر

پيش فرض

سلام من یه هارد 160 ساتا دارم 2 روز پیش ترکید و برد روش سوخت منم برداشتم بردشو با یه هارد 160 ساتا دیگه عوض کردم ولی وقتی وصل میکنم موتور هارد کا نمیکنه میخواستم ببینم میشه این برد ها را به هم وصل کرد یعنی کاری که من کردم درست بوده بعدشم میشه اگه موتوره هاردم سوخته دیسک اونا با یه هارد دیگه عوض کنم تا اطلاعات بر گرده ؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

سلام من یه هارد 160 ساتا دارم 2 روز پیش ترکید و برد روش سوخت منم برداشتم بردشو با یه هارد 160 ساتا دیگه عوض کردم ولی وقتی وصل میکنم موتور هارد کا نمیکنه میخواستم ببینم میشه این برد ها را به هم وصل کرد یعنی کاری که من کردم درست بوده بعدشم میشه اگه موتوره هاردم سوخته دیسک اونا با یه هارد دیگه عوض کنم تا اطلاعات بر گرده ؟
    کارتون درست بوده و مشکلی نداشت. البته این نکته رو هم بایستی توجه داشته باشید که مدل هاردتون بایستی یکی باشه تا بتونید از این مورداستفاده کنید.

در مورد تعویض صفحات مغناطیسی هارد بایستی بگم که این کار شدنی نیست. البته در جاهایی که کارشون تخصصی هست میشه این کار رو انجام داد اما هزینه بالایی داره.

به یه متخصص در این زمینه نشونش بدید شاید بتونه کمکتون کنه.

شاد باشید

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد HITACHI دارم و یه سری فولدر به صورت پیش فرض توش هست برای فرمت کردن و BACK UP گرفتن ولی الان پاک شدن اگه می شه یکی لینک دانلودش رو بزاره.
    با تشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    من یه هارد 500 ساتا سیگیت گرفتم ، مادربوردم قدیمیه GA-8IK1100 ولی ساتا داره، بعد اینکه نصبش کردم تو سایت خود گیگا یه help داشت که می گفت یه فلاپی بوت ابیل درست کنم و cd ویندوز بزارم و بعد f6 بزنم و از این حرفا برا پارتیشن بندیش! ولی خوب من که نه سر در آوردم نه اصلا فلاپی خون داشتم از desk managment ویندوز هاردم و پارتیشن بندی کردم ولی مشکلی که الان دارم اینه که Hard
    Drive Inspector که از قبل رو سیستمم نصب بود بهم هشدار می ده می گه هاردت خرابه از اطلاعاتت back up بردار! می خوام ببینم واقعا خرابش کردم؟ جایی اشتباه کردم؟؟ قبل پارتیشن بندی هیچ اروری نمی داد البته اون موقع اصلا هاردم رو ویندوز نشون نمی داد ولی تو device manager بود.. ..

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    يه هارد 500 سيگيت دارم در ابتداي ورود به ويندوز 7 تا حدود 8 دقيقه هارد همينطور حالت مشغول است و نرم افزارها در اين 8 دقيقه خيلي دير اجرا ميشن و بعد از اون خيلي راحت اجرا ميشن با توجه به اينکه سيستم هم قوي است
    هيچ پروسه مشکوکي هم در task manager مشاهده نشده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام ،
    من نزدیک به دو ساله یک هارد سامسونگ ساتا 160GB دارم خیلی هم ازش راضی بودم تا اینکه یک ماه پیش کل سیستم رو آپگرید کردم و(همه قطعات به جز این هارد تعویض شدند حتی کیس) و الان همون هارد رو با یک هارد سامسونگ دیگه اما 250gb دارم اما مدتی اگه سکوت تو محیط باشه یه صدای شبیه زوزه به صورت نوسانی یعنی به فاصله 0.5 تا 1 ثانیه ای (تقریبا با فرکانس چراغ راهنما ماشین) ولی (خیلی ضعیف به حدی که باید کاملا به این صدا توجه کنی مگرنه ممکنه متوجه هم نشید) از سیستم میاد ، اول فکر کردم از فن هاست ولی متاسفانه از هارد اوله چون وقتی با دست کنار هارد رو لمس می کنم با همون تایمینگ صدا یه احساس لرزش هم تو هارد می کنم و با قطع هارد از سیستم صدا از بین میره.
    البته ممکنه این صدا از کیس باشه که با لرزش هارد در اون ایجاد میشه چون مثلا وقتی دست رو قاب کیس میگذازم یه مقدار کنترل میشه.
    هیچ افت سرعت یا مشکل دیگه ای با این هارد ندارم. آ یا خطری آنرا تهدید می کنه ؟ آیا تست خاصی باید روش انجام بدم؟ یا در همین مرحله باید به فکر جایگزین کردنش باشم؟ از طرفی موندم اگه ببرم گارانتی چی بگم؟ بگم یکم لرزش داره؟!

ممنوم از راهنمائیتون
    منهم هارد سامسونگ SpinPoint F3 HD502HJ رو به تازگی گرفتم و دقیقا همین لرزش رو بطور نوسانی داره، درست مثل ویبره موبایل. البته خیلی خفیف و نامحسوس هست و صدایی هم نداره.
    میخواستم ببینم طبیعی هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این اخطار به چه معناست؟

در آغاز فعالیت Hooman-2K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـــــهـــــران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    من هفته ی پیش کامپیوترم رو که روشن کردم دیدیم ویندوز بالا نمیاد
    آخرش به این نتیجه رسیدم که هارد 500 رو نمیخونه و اگه وصل باشه سیستم کار نمیکنه
    جالب اینجاس که تو تنظیم بایوس هارد رو میشناسه ولی تو ویندوز نه
    اینم اطلاعاتیه که تو تنظیمات بایوس نوشته

Decive: Hard Disk
    Vendor : 3S - MAXTOR STM3500230AS
    Size : 500.1 GB
    LBA Mode : Supported
    Block Mode : 16 Sectors
    PIO Mode : 4
    Async DMA : Multiword DMA - 2
    Ultra DMA : Ultra DMA - 5
    Smart Monitoring : Suported

این پیفام رو هم وقتی سیستم رو روشن میکنم از هاردم میده که در آخر باید کلید F1 رو زد
    Maxtor STM 35003200AS
    MX1A
    Ultra DMA - 5
    S.M.A.R.T. Capale and Status BAD

در آغاز فعالیت Hooman-2K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـــــهـــــران

پيش فرض

عزیزان کسی نبود به من کمک کنه ؟

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پاورتون؟
    کی هارد رو خریدید؟
    ساتا هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •