سلام.بچه ها از راهنمایی هاتون ممنون ولی :
جناب rokefar من میدونم که fz28 دوربین خوبی هست ولی....
اگه شما در جریان باشد من موضوعی رو در مورد مقایسه فیلمبرداری fz28 با فوجی 2000 در پست های قبلی که باعث دلخوری دوستان شد.fz28 فیلمبرداریش لرزش داره(منظور لرزش دست کاربر یا لنز نیست).ولی فیلمبرداری فوجی 2000 عالی هست.
شما اگه فیلمبرداری فوجی 2000 رو دیده بودید به من حق میدادید که دچار تردید بشم ولی چون دوستان فیلم فوجی رو ندیدن متوجه حرف من نمیشن.و با فوجی میشه 110 دقیقه با کارت 8 گیگ فیلمبرداری داشت.
sx10 هم میدونم که خیلی خوبه ولی اون دیگه فیلمبرداری اچ دی رو نداره و خیلی گرون تموم میشه به این صورت که :
خود دوربین 430000 بعلاوه شارژر 25000 تومن بعلاوه رم 25000 تومن که حدود 470 تومن در میاد و دیگه من یکی دلم نماد این همه پول بدم.
فوجی هم در اصفهان نمایندگی نداره و مثل .... موندم چکار کنم و از کجا گیر بیارم.نمیدونم کجای اصفهان برم دنبالش.
چون وسیله هم ندارم و باید پیاده بگردم تو پاساژها و خیابون ها و معلوم نیست گیرم بیاد و تازه معلوم نیست چند بدن.
چون در اصفهان همه لوازم دیجیتالش 20 الی 40 تومن از تهران گرون تر میدن و سوئاستفاده میکنن بد جور.
اگه نمایندگی در اصفهان بود با سر میرفتم واسه خریدنش.سایت دیجی کالا هم که ماشاالله روزی 10 تومن میزاره رو دوربیناش و فوجی 2000 رو زده 305 تومن.در حالی که دو هفته قبل 260 بود و لوفا جان هم با این قیمت خریده بود.
یک سوال دارم از شما که خیلی خیی برام مهمه:
مگه عکسبرداری فوجی 2000 بده؟یعنی میگید عکساش خوب نیستن؟
چیزی که من از عکسهاش در اینترنت دیدم عکسهاش نسبت به کنون ها و فکر کنم همون fz28 سافت هستن و همین باعث فیلمبرداری بهترش هست.در فیلم fz28 پر از دونه هایی کهست که بازی بازی میکنن و فکر کنم به خاطر این باشه که جزئیات رو نشون میده ولی در فوجی 2000 سافت هست به همین علت فیلمش بهتره.
و تا جایی که من دیدم فوجی 2000 بهترین فیلمبرداری رو در بین همه دوربین ها و همه مارک ها تا 500 تومن داره(چون بالی 500 تومن رو خبر ندارم).
حالا به نظر شما عکس های فوجی 2000 بد هستن؟
لوفا جان خدایی عکس هاش چطوره؟من به امید شما هستم.عکسهاش خوبه یا نه؟
باز منتظرم که کمکم کنید.
من 3 بار عکسهای یادگاری عیدم از سفره هفت سین بگیر تا 13 به در توسط خود دوربین (دوربین آنالوگ)و توسط افرادی که فیلم ظاهر میکنن خراب شده و اگه کسی به یادگاریهاش اهمیت بده میدونه آدم چه حالی میشه.
من که با خاطراتم زندگی میکنم و برای یادگاری هام همه چیزم رو میدم.
لوفا منتظرم بگی عکس هاش چه طوره.از دوستان هر کسی مطلع هست کمکم کنه که عید شد.
با تشکر از همه دوستان.ببخشید پر حرفی کردم.