تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 193 از 1635 اولاول ... 931431831891901911921931941951961972032432936931193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.بچه ها از راهنمایی هاتون ممنون ولی :
    جناب rokefar من میدونم که fz28 دوربین خوبی هست ولی....
    اگه شما در جریان باشد من موضوعی رو در مورد مقایسه فیلمبرداری fz28 با فوجی 2000 در پست های قبلی که باعث دلخوری دوستان شد.fz28 فیلمبرداریش لرزش داره(منظور لرزش دست کاربر یا لنز نیست).ولی فیلمبرداری فوجی 2000 عالی هست.
    شما اگه فیلمبرداری فوجی 2000 رو دیده بودید به من حق میدادید که دچار تردید بشم ولی چون دوستان فیلم فوجی رو ندیدن متوجه حرف من نمیشن.و با فوجی میشه 110 دقیقه با کارت 8 گیگ فیلمبرداری داشت.
    sx10 هم میدونم که خیلی خوبه ولی اون دیگه فیلمبرداری اچ دی رو نداره و خیلی گرون تموم میشه به این صورت که :
    خود دوربین 430000 بعلاوه شارژر 25000 تومن بعلاوه رم 25000 تومن که حدود 470 تومن در میاد و دیگه من یکی دلم نماد این همه پول بدم.
    فوجی هم در اصفهان نمایندگی نداره و مثل .... موندم چکار کنم و از کجا گیر بیارم.نمیدونم کجای اصفهان برم دنبالش.
    چون وسیله هم ندارم و باید پیاده بگردم تو پاساژها و خیابون ها و معلوم نیست گیرم بیاد و تازه معلوم نیست چند بدن.
    چون در اصفهان همه لوازم دیجیتالش 20 الی 40 تومن از تهران گرون تر میدن و سوئاستفاده میکنن بد جور.
    اگه نمایندگی در اصفهان بود با سر میرفتم واسه خریدنش.سایت دیجی کالا هم که ماشاالله روزی 10 تومن میزاره رو دوربیناش و فوجی 2000 رو زده 305 تومن.در حالی که دو هفته قبل 260 بود و لوفا جان هم با این قیمت خریده بود.

یک سوال دارم از شما که خیلی خیی برام مهمه:
    مگه عکسبرداری فوجی 2000 بده؟یعنی میگید عکساش خوب نیستن؟
    چیزی که من از عکسهاش در اینترنت دیدم عکسهاش نسبت به کنون ها و فکر کنم همون fz28 سافت هستن و همین باعث فیلمبرداری بهترش هست.در فیلم fz28 پر از دونه هایی کهست که بازی بازی میکنن و فکر کنم به خاطر این باشه که جزئیات رو نشون میده ولی در فوجی 2000 سافت هست به همین علت فیلمش بهتره.
    و تا جایی که من دیدم فوجی 2000 بهترین فیلمبرداری رو در بین همه دوربین ها و همه مارک ها تا 500 تومن داره(چون بالی 500 تومن رو خبر ندارم).
    حالا به نظر شما عکس های فوجی 2000 بد هستن؟
    لوفا جان خدایی عکس هاش چطوره؟من به امید شما هستم.عکسهاش خوبه یا نه؟
    باز منتظرم که کمکم کنید.
    من 3 بار عکسهای یادگاری عیدم از سفره هفت سین بگیر تا 13 به در توسط خود دوربین (دوربین آنالوگ)و توسط افرادی که فیلم ظاهر میکنن خراب شده و اگه کسی به یادگاریهاش اهمیت بده میدونه آدم چه حالی میشه.
    من که با خاطراتم زندگی میکنم و برای یادگاری هام همه چیزم رو میدم.
    لوفا منتظرم بگی عکس هاش چه طوره.از دوستان هر کسی مطلع هست کمکم کنه که عید شد.
    با تشکر از همه دوستان.ببخشید پر حرفی کردم.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم sx10 رو پيشنهاد ميدم fz28 هم دوربين خيلي خوبي هست ولي اولا احتمالا از نظر باطري مشكل پيش بياد يعني شارژش زود يا بي موقع تموم بشه يعني مثلا وسط فيلم برداري . در حالي كه از همه جا مي تونيد سريع باطري قلمي تهيه كنيد . در ضمن باطري هاي قلمي انواع مختلفي دارند كه با انواع قوي تر مي تونيد مدت زمان فيلم برداري و تعداد عكس ها رو افزايش بديد . در مورد hd هم من نگاه كردم با يه مموري 2 گيگ حدود 10 دقيقه شايد بشه فيلم گرفت با مموري 8 گيگ هم احتمالا نيم ساعت . ولي با همين مموري مي تونيد 1.5 ساعت با sx10 فيلم بگيريد .
    شما درست می فرمایید دوست عزیزم ولی فیلم برداری hd با یه مموری 16 گیگ خیلی لذت بخش باید باشه

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

جناب 741852
    هر چقدر بیشتر طولش بدین گیج تر میشین. من خودم شاید اول میگفتم پاناسونیک ولی الان میبینم کنان عکس هاش یه ذره بهتره.
    در مورد کیفیت عکس من به dpreview بیشتر از چشمام اعتماد دارم. خودتون حتما تا الان مقایسه ی سوپر زوم ها رو دیدین. به نظر من ملاک خوبیه برای انتخاب. نقاط قوت و ضعف هر دوربین رو گفته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من کمتر پیش میاد یک کالایی رو به کسی پیشنهاد کنم، اما با احترام به سایر دوستان به خصوص لوفا جان، من به شما fz28 رو پیشنهاد میکنم، مطمئن باشید از خرید این دوربین پشیمون نمیشید.
    دوست عزيز چرا ناراحت بشم من روي هيچ برندي تعصب ندارم يقينا Fz28 دوربين بسيار عالي است
    چون در اصفهان همه لوازم دیجیتالش 20 الی 40 تومن از تهران گرون تر میدن و سوئاستفاده میکنن بد جور.
    اگه نمایندگی در اصفهان بود با سر میرفتم واسه خریدنش.سایت دیجی کالا هم که ماشاالله روزی 10 تومن میزاره رو دوربیناش و فوجی 2000 رو زده 305 تومن.در حالی که دو هفته قبل 260 بود و لوفا جان هم با این قیمت خریده بود.

لوفا جان خدایی عکس هاش چطوره؟من به امید شما هستم.عکسهاش خوبه یا نه؟
    باز منتظرم که کمکم کنید.
    من 3 بار عکسهای یادگاری عیدم از سفره هفت سین بگیر تا 13 به در توسط خود دوربین (دوربین آنالوگ)و توسط افرادی که فیلم ظاهر میکنن خراب شده و اگه کسی به یادگاریهاش اهمیت بده میدونه آدم چه حالی میشه.
    من که با خاطراتم زندگی میکنم و برای یادگاری هام همه چیزم رو میدم.
    لوفا منتظرم بگی عکس هاش چه طوره.از دوستان هر کسی مطلع هست کمکم کنه که عید شد.
    با تشکر از همه دوستان.ببخشید پر حرفی کردم.
    جناب 741852
    2شما اگه وقت داشته باشيد كار يه روزه از اصفهان بيايد تهران هم فال هم تماشا چون تفاوت قيمت خيلي بيشتر از كرايه ماشينه.
    قيمت آهونگار هنوزم 260 تومنه شما به نظرم يا از نمايندگيش (تهران فوكا) يا از آهونگار بگيريد به نفع تره

دوست عزيز من چند نمونه عكس در حالت ماكرو و تاريكي مطلق از اين دوربين قرار دادم چند نمونه ديگر هم قرارمي دم (درپست بعد)قضاوت با شما
    جناب 741852
    هر چقدر بیشتر طولش بدین گیج تر میشین. من خودم شاید اول میگفتم پاناسونیک ولی الان میبینم کنان عکس هاش یه ذره بهتره.
    در مورد کیفیت عکس من به dpreview بیشتر از چشمام اعتماد دارم. خودتون حتما تا الان مقایسه ی سوپر زوم ها رو دیدین. به نظر من ملاک خوبیه برای انتخاب. نقاط قوت و ضعف هر دوربین رو گفته.

راستش من هم قبلا فكر ميكردم خيلي قابل اعتمادند اما حالا مي گم (نه چندان)
    Last edited by lofa; 08-03-2009 at 10:33.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض نمونه عكس s2000hd

اينم بگم من از عكاسي زياد سر در نميارم اينارو هم چون عجله داشتم با مود اتوماتيك گرفتم
    عكس اول

عكس دوم

عكس سوم

عكس چهارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    این عکسو چند روز پیش که سفری به کرمان داشتم گرفتم

گنبد جبلیه در کرمان

شرح کامل در اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by unforgiven2009; 08-03-2009 at 11:04.

7. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام جناب LOFA
    بنده با اجازتون یک کراپ از یکی از عکس ها گرفتم.چیزی که ذهن بنده را مشغول کرده تداخل رنگها می باشد به عکس زیر توجه کنید:

به نظر رنگ قرمز یا صورتی با رنگ های دیگر تداخل دارد. می خواستم بدانم شما عکس ها را با نر افزار خاصی ادیت می کنید یا این خروجی اصلی دوربین است؟
    بنظرتان یکم غیر عادی به نظر نمی رسه؟
    امکان دارد یکی از همین عکس ها را با سایز اصلی آپلود کنید تا دقیق تر بتوان برسی کرد؟
    با کمال احترام و تشکر
    Last edited by unforgiven2009; 08-03-2009 at 12:13.

9. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام جناب lofa
    بنده با اجازتون یک کراپ از یکی از عکس ها گرفتم.چیزی که ذهن بنده را مشغول کرده تداخل رنگها می باشد به عکس زیر توجه کنید:

به نظر رنگ قرمز یا صورتی با رنگ های دیگر تداخل دارد. می خواستم بدانم شما عکس ها را با نر افزار خاصی ادیت می کنید یا این خروجی اصلی دوربین است؟
    امکان دارد یکی از همین عکس ها را با سایز اصلی آپلود کنید تا دقیق تر بتوان برسی کرد؟
    با کمال احترام و تشکر
    دوست عزيز ممنون از محبت حضرتعالي
    من عكسهارو با فتوشاپ كم حجم مي كنم و تمامي عكسها رو با كيفيت صفر ذخيره مي كنم دليل قاطي شدن رنگها هم همين مطلبه
    اون دوقسمت رو من در عكسهاي اصلي ديدم و لي قاطي شدن رنگ نداشتن
    چون حجم عكسههام خيلي زياده با اين سرعت اينترنت نشدنيه
    ممنون مي شم راهي به من بگيد تا كيفيت عكسا پايين نياد
    با سپاس

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

البته جناب unforgiven شما خیلی زیاد زوم کردی رو عکس (بیشتر از حد). خب کراپ هایی که توش خود پیکسل ها معلوم باشند تازه اونم در حالتی که عکس کیفیتش اومده پایین باید همچین حالتی داشته باشه.

12. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام جناب LOFA
    با کمال احترام و تشکر
    اين قسمت از عكس اصلي را كات كردم
    اينم يه چك بكنيد ببينيد چه طور هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •