تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 211 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز اگر به پست من دقت کرده باشی من گفتم اسطوره هایی که تو بارسا توپ زدن هیچ حرفی از محصولات نزدم. فقط خواستم جواب اون دوستی رو بدم که گفت یه قهرمانی بدست آوردن خوشحال شدن انگار داره در مورد یه تیم تازه به دوران رسیده حرف میزنه.در حالیکه بارسا تیمی بوده که جایگاه بازیکنهای برتر تاریخ فوتبال بوده.... تیمی که توش یوهان کرایف توپ زده...
    نه من خودم قبول دارم بزرگ ترین بازیکنای جهان تو بارسا بودن از مارادونا و استوییچکوف و یوهان کرایف بگیر تا آخریاش یعنی مسی و رونالدینیو و ریوالدو و ...
    البته فکر کنم بازیکنای بارسا بیشترین توپ طلا بدست آوردن و از این نظر تو بین باشگاه های دنیا رکورد داره و منچستر امسال تازه اولیش توسط رونالدو گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولی خب تو بازیکن سازی مخصوصا از دهه 90 به بعد فکر کنم منچستر موفق تر بوده تیمی که 99 قهرمان اروپا شد بیش تر شاگردای تیم جوانان منچستر بودن و تو همین تیم هم کلی بازیکن وجود داشت که فرگوسن مطرح کرد

ولی در کل فکر کنم این 2تا باشگاه متعصب ترین بازیکنا دارن که همیشه به تیمشون وفادار میمونن تو همین تیم امسال بارسا از پویول و ؤاویگرفته تا گواردیولا مربی
    منچستر هم که کاملا وضعش مشخصه گیگز با بیش از 800 بازی اسکولز بیش از 600 بازی و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه wildhunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من چند روز نبودم ولی حالا باخت منچستر رو به همه عاشقان این تیم تسلیت میگم ولی منچستر هیچ وقت تمام شدنی نیست و سال دیگه و سالهای دیگه هم مدعی قهرمانی هست و نه فرگوسن و نه بازیکنهای منچستر تمومی ندارن.ما برخلاف بارسا و یا هر تیم دیگه که یه سال قوی یه سال ضعیف نیستیم شیاطین سرخ همیشه قوی هستن و برای هر تیمی خطرناک

طرفدارهای بارسا هم زیاد شاخ نشن تازه تعداد قهرمان هاتون با منچستر برابر شده

فقط شیاطین سرخ

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی خبر نداره توز چی میشه ، می مونده یا نه؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

کسی خبر نداره توز چی میشه ، می مونده یا نه؟
    توز قراردادش قرضی بود . طرف خساب منچستر هم باشگاهی نبود . شرکت بود !
    این شرکته هم پول زیادی میخاد .
    30 تا 35 میلیون اگه اشتباه نکنم . فرگوسن هم آدمی نیست که این همه پول بده واسه کسی !
    اگه 20 سالش بود شاید میخریدش ولی ...
    نمیدونم .
    مهاجم 6 دونگ هم الان کمه تو اروپا .

راستی هم منچستر و هم بارسا امسال 3 تا جام گرفتن .
    لیگ برتر - اتحادیه - باشگاهای جهان.

دعوا نداره که.

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جیل قبل از بازی با بارسا گفت بعد از فینال با کیا مذاکره می کنیم. مثل اینکه می خواستند ببینند عملکردش چطوره و اینکه اگر یک گل مهم دیگه می زد اونوقت توپ تو زمین یونایتد می افتاد. طبق گفته جیل 25-20 میلیون پوند هزینه اضافی است که باید یونایتد بده (علاوه بر اون 10 میلیون که برای قرض گرفتنش دادند).
    الان توی صفحه شایعات بی بی سی نوشته توز با سیتی قرارداد بسته

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با یه باخت کار هیچ مربی ای تموم شده نیست، چه برسه که سر الکس فرگوسن باشه، اما مشکل اینجاست که منچستر اونقدر خوبه که خیلیها عادت و تحمل اینو ندارن که باختشو ببینن.
    همونطور که گفتم امیدوارم اشتباه کرده باشم و پیر مرد اسکاتلندی تموم نشده باشه اما نمیدونم فینال 99 یادت هست یا نه؟ من اون موقع سن زیادی نداشتم اما یه چیزی خوب یادم مونده اونم قیافه سر الکس که اصلا به یک مربی شکست خورده شباهت نداشت اما تو فینال امسال نمیدونم به چهره رنگ پریده سر الکس دقت کردی یا نه؟ دوست عزیز ، خیلی سخت بود که تمام یک فصل رو روی تیم محبوبم با برادرم که یک بارسایی دو آتیشه هست شرط بستم که بهترینه اما دقیقا جایی که باید نشون میداد بهترینه افتضاح بازی کرد . من و برادرم زمانی یک بحث طولانی داشتیم راجع به اینکه کی فوتبال رو اختراع کرده که در نهایت بهش گفتم اگر 6 خرداد روی نیمکت منچستر نگاه کنی متوجه میشی که کی فوتبال رو اختراع کرده ( با وام گرفتن از همشهری جوان این جواب رو بهش دادم ) اما خیلی سخت بود کسی که خیلی وقته عکسش روی والپیپر گوشیمه جلوی کسی شکست بخوره که 1/35 سابقه ی مربیگری اونو نداره ، شاید باورت نشه اما تحمل اینکه منچستر از اینتر 4 تا بخوره یا از پورتو 10 تا بخوره و حذف بشه برای من یکی خیلی راحت تر بود تا از تیم و مربی ببازه که با تمام وجود ازشون متنفرم .
    ولی به قول گاس هیدینک کبیر <بیاید زیاد احساساتی نشیم> . امیدوارم فصل بعد بهتر باشه.
    Last edited by Ezel; 01-06-2009 at 08:56.

داره خودمونی میشه aref_907's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درسته.
    به گفته فرگوسن که پارسال گفت تیمش 2 سال دیگه به نقطه اوج میرسه همین طور هم خواه شد و دوباره مدعی جام
    اروپا خواهد بود و مطمئنا یک سر فینال خواهد بود.

اگر اینتر سال دیگه به منچستر نخوره احتمال فینال اومدنش هست.امسال که دیدید منچستر چه بر سرش آورد.
    خلاصه با برد بارسا مقابل منچستر پیش خودتون نگید بارسا عجب تیمیه.
    منچستر تو اون بازی اصلا خوب بازی نکرد.و باخت هم به سراغش اومد.

اگر قرار بود منچستر درست بازی کنه الان قهرمان بود.

ولی این اشتباه رو منچستر دیگه تکرار نخواهد کرد.
    و سال دیگه باز هم فرگوسن بارسا رو رقیب میطلبه.و با دست پر بر میگرده.

ایول به هر چی منچستریه.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

نه دیگه سال دیگه تو برنابئو منتظرتون هستیم ! : دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه دیگه سال دیگه تو برنابئو منتظرتون هستیم ! : دی
    منظورت تو مرحله مقدماتی هستش دیگه
    چون با این وضع رئال بعید میدونم بتونه از گروهش تو اروپا بالا بیاد

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

منظورت تو مرحله مقدماتی هستش دیگه
    چون با این وضع رئال بعید میدونم بتونه از گروهش تو اروپا بالا بیاد
    توهین کردی سعید ؟! : دی
    پرز اومده ! عمو پرز : دی !

و خرید های جادویی : دی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •