تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 291 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یوشیتو اوکوبو ،مهاجم ژاپنی به ولفزبورگ می پیوندد

هورا اسپرت : مهاجم 26 ساله تیم ویسل کوب ژاپن با بستن قراردادی دو و نیم ساله به هموطن خود ماکوتو هاسه در تیم ولفزبورگ ملحق می شود.

اوکوبو ملی پوش ژاپنی با تحویل گرفتن پیراهن شماره 8 تیم ولفزبورگ گفت: خیلی خوشحالم که قرار است در این تیم بازی کنم.افتخار می کنم که پس از مدت طولانی در نظر گرفته شدن بالاخره پذیرفته شدم.تمام سعی ام را می کنم تا انتظارات همه را بر آورده کنم.
    فیلیکس ماگات سر مربی تیم هم درباره بازیکن جدیدش گفت:من هم خوشحالم که بازیکنی را به تیم آورده ام که ویژگی های جنگجویانه اش می تواند در خط حمله خیلی به ما کمک کند.او مطمئنا در تیم نقش موثری خواهد داشت.مطمئنم او اینجا را همانند خانه خود خواهد دانست و هم برای لیگ و هم برای هواداران شادی های بسیاری را به ارمغان خواهد آورد.
    این دومین بار است که اوکوبو در یک تیم اروپایی بازی می کند.اما او در اولین تجربه خود با رئال مالرکو که در آن از 39 بازی فقط 5 گل به ثمر رساند ،فرصت به نمایش گذاشتن هنر واقعی خود را پیدا نکرد.اما پس از بازگشت به ژاپن با بالا بردن توانای هایش این فرصت فراهم شد. حالا زدن 25 گل در 62 بازی اطمینان او را به تواناییش در رسیدن به موفقیت های بیشتر در آینده بیشتر کرده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اولیچ : در آخر فصل به بایرن مونیخ می پیوندم.

" اولیچ " ستاره کروات هامبورگ معتقد است تا قبل از پایان فصل پیراهن بایرن مونیخ را بر تن نخواهد کرد.

شایعاتی در مورد انتقال " ایویکا اولیچ " مهاجم هامبورگ به بایرن مونیخ به گوش می رسید. رکورددار قهرمانی در بوندسلیگا تائید کرده که این مهاجم کروات تابستان آینده به عضویت بایرن مونیخ در خواهد آمد.

" اولیچ " در این باره گفت: « پیوستن به بایرن در ژانویه هرگز امکان ندارد. این انتقال در تابستان آینده برای من و خانواده ام بهتر خواهد بود. »
    او افزود: « اگر هامبورگی می گفتند که مرا می خواهند می توانستیم در آن مورد مذاکره کنیم. »

به گزارشات رسیده از آلمان، دستمزد " اولیچ " در بایرن مونیخ 4 میلیون یورو در سال خواهد بود.
    Last edited by franch; 07-01-2009 at 16:44.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وستهام به دنبال بهترین بازیکن جوان اروپا

وستهام علاقه مند است " ساویو سرکو " یکی از بهترین بازیکنان جوان جهان را به " آپتون پارک " بیاورد. طبق گفته مدیر برنامه های این بازیکن.

" سرکو " هم اکنون در برشا بازی می کند، اما بعد از انتخاب او به عنوان بهترین بازیکن مسابقات قهرمانی زیر 19 ساله های اروپا، باشگاه های بزرگ به دنبال جذب او هستند.

ناپولی، جنوا و رم به دنبال او هستند اما وستهام برگ برنده ای به نام " جیانلوکا نانی " (مدیر ورزشی وستهام) دارد.

" نانی " پیش از این در برشا کار می کرد و " پاتریک باستیانلی " مدیر برنامه های این بازیکن آشکار کرد هفته گذشته مذاکراتی بین این دو صورت گرفته است.

" جیانلوکا نانی " مدیر ورزشی وستهام، مدیر ورزشی سابق برشا است و به خوبی " ساویو " را می شناسد. " باستیانلی " به " Tutto Napoli " گفت: « ما درباره " ساویو " کمتر از یک هفته قبل صحبت کردیم.»

« در این مذاکره " جیانلوکا " تایید کرد که " زولا " خواهان پیوستن این بازیکن به وستهام است.»

بهرحال، گویا طرفداران وستهام باید تا تابستان منتظر بمانند.

« من بر این باورم " ساویو " تا پایان فصل در برشا خواهد ماند، اما ممکن است او در ژانویه برشا را ترک کند.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شالکه به دنبال مهاجم جوان لیورپول

باشگاه شالکه به دنبال " ماروین پوریه " مهاجم جوان لیورپول است.

" پوریه " که پنجشنبه وارد 18 سالگی می شود تابستان سال 2007 از بورسیا دورتمند به لیورپول پیوست. این مهاجم در اولین سال حضورش در آکادمی لیورپول 12 گل بثمر رساند اما هرگز فرصت پیدا نکرد تا توانایی ها خود را در آنفیلد به نمایش بگذارد.

باشگاه شالکه آماده است او را به آلمان بازگرداند، همچنین آن ها به " دنی پاچکو " و " کریستین نمث " از بازیکنان جوان لیورپول علاقه دارند.

این در حالی است که " پیتر لاوکراندس " مهاجم اسبق رنجرز معتقد است آینده او خارج از " کلزنکرشن " است. او جدایی خود را از شالکه حتمی می داند. " لاوکراندس " گفت: « تلاش می کنم هرچه سریع تر به یکی از تیم های انگلیسی بپیوندم. »

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

انتقاد مدیر بایرن مونیخ به سیرک رسانه ای بکام و همسرش در دبی

هورا اسپرت, بازیکنان بایرن مونیخ آلمان که در طول اردوی تدارکاتی خود در دبی, به همراه بازیکنان میلان از تسهیلات مشترک استفاده می کردند به شدت از سیرک رسانه ای که برای پوشش اخبار مربوط به بکام برپا شد, ناراضی هستند.

روسونری ها از هفته گذشته تاکنون در امارات متحده عربی, اردوی تدارکاتی برپا کرده اند تا خود را برای آغاز نیم فصل دوم مسابقات سری آ ایتالیا آماده کنند و در این مدت نیز تسهیلات و امکانات آنها با باواریایی ها مشترک بوده است. اما ظاهرا آنها به جای تور تدارکاتی , تور نمایشی برپاکرده اند و به لطف حضور بکام و همسرش در دبی به جای تمرین مشغول جلب توجه رسانه ها هستند.اولی هونس, در مصاحبه ای با مطبوعات در این خصوص گفت:" فرق ما با میلان این بود که ما برای بازی کردن فوتبال به آنجا رفته بودیم و روسونری ها برای بازی کردن در یک فیلم هالیوودی. وظیفه من این است که یک مسابقه فوتبال را اداره کنم نه اینکه مطمئن شوم که ویکتوریا بکام در بهترین هتل اقامت دارد یا خیر؟نمی دانم چرا مسوولان میلان به همه این خواسته تن در دادند؟ زیرا آنجا بیشتر به یک صحنه نمایش بزرگ شبیه بود و تنها استیون اسپیلبرگ (کارگردان معروف آمریکایی) را کم داشت تا اینکه یک اردوی تدارکاتی باشد."گفتنی است, بازیکنان میلان هنوز در دبی بسر می برند و بعید به نظر می رسد که آدریانو گالیانی,نایب رئیس این باشگاه از سخنان تند هونس بگذرد و انتظار می رود نسبت به آنها واکنش نشان دهد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

/ديدار هاي دوستانه/
    شالكه 6 گل به نماينده هلند زد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال شالكه به پيروزي پرگلي مقابل تاپ اوس هلند رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم شالكه كه خود را براي مسابقات دور برگشت بوندس ليگا آماده مي كند، پنجشنبه شب موفق شد با نتيجه 6 بر يك تاپ اوس هلند را شكست دهد.
    براي شالكه آسامواه 22و 31،آلتين توپ22 و 35 ، جرمين جونز28 و فارفان 60 گل زدند.
    تك گل تيم تاپ اوس توسط فاشلي در دقيقه 88 زده شد.
    در ديداري ديگر ميشلن بلژيك با نتيجه 3 بر يك از گراف شاپ هلند شكست را پذيرا شد.
    تيم گراف شاپ توسط ساهر11و 13 و ون اولند30 در مقابل تك گل ترشكل7 برد را به دست آورد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در تورنمنت فوتسال اولدنبورگ آلمان
    ولفسبورگ بدون دژاگه قهرمان شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال ولفسبورگ آلمان در غياب لژيونر ايراني خود فاتح تورنمنت فوتسال اولدنبورگ شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از نشريه كيكر ، ‌ولفسبورگي ها به رهبري فليكس ماگات، توانستند چهارشنبه شب مقام اول اين جام را از آن خود كنند.
    در بازي نهايي ولفسبورگ مقابل تيم اوزنابروك در وقت معمول به تساوي 2 بر 2 رسيد. اما در ضربات پنالتي 8 بر 7 پيروز شد.
    در ديدار بر سر عنوان سومي اين جام آرمينيابيله فلد با نتيجه 4 بر يك مقابل كيكرز امدن برنده شد.
    در اين دوره از مسابقات ماگات از اشكان دژاگه بهره نگرفت و اجازه داد لژيونر ايراني با ساير بازيكنان ولفسبورگ در اردوي تداركاتي باقي بماند.
    اين مربي در اين مسابقات از نفرات زير در تركيب تيمش بهره گرفت:
    الويم،‌ بنگاليو،؛ كايوبي، اسوواين، گنتر،‌هاسبه، لنس ،‌ريتر،سالگيگ، سانتانا، سيمونيك،‌زاكاردو

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هوينس: همه چيز عالی است
    مدير تيم بايرن مونيخ گفت: در تيم ما همه چيز خوب و منطقي پيش مي رود.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه زود دويچه سايتونگ، اولي هوينس اظهار داشت: وقتي به عملكرد شش ماه اخير بايرن نگاه مي اندازيم و اوضاع را بررسي مي كنيم،‌ متوجه مي شويم وضعيت فعلي تيم بسيار رضايت بخش است.
    وي افزود: بايرن مونيخ به غير از چند هفته ابتداي فصل كه خوب نتيجه نگرفت، در بقيه اوقات بسيار خوب و هماهنگ كار كرد. تصور مي كنم هماهنگي صددر صد در تيم وجود دارد.
    وي در مورد شرايط اردو تيمش در اردوي دوبي بيان كرد: اردوي دوبي به ما بسيار كمك كرده تا به آمادگي مطلوب نزديك شويم. از طرفي اين اردو براي ما از جنبه مالي ثمربخش بود. زيرا برخلاف گذشته كه به اردوي پرخرج ماربلا اسپانيا مي رفتيم ،‌توانستيم با هزينه اي كمتر به بهترين شرايط اردوي خود، ‌نزديك شويم.
    وي در مورد واگذاري احتمالي لوكاس پودولوسكي، مهاجم ملي پوش و جوان خود بيان كرد: با باشگاه هامبورگ هيچ مذاكره اي نداشتيم. نمي دانم چرا شايعه انتقال پودولوسكي به اين تيم قوت گرفته است.در هر حال اگر هامبورگي ها واقعا مايل به جذب اين بازيكن باشند،‌ طبيعي است كه بايد پا پيش گذارند تا گفت و گوهاي انجام شود. در اين حال مي توان گفت تا حدي شانس براي جذب پودولوسكي خواهند داشت.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گفت و گو با پولدی در سال جدید

وقتی صحبت از گلزنی برای ژرمنها در میادین ملی میشود امیدهای یک ملت به جوانی 22 ساله دوخته شده که انتظار می رود تا آنها را به جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی هدایت کند. جام جهانی گذشته که در خاک آلمان نیز برگزار شد بیش از هر چیز نام پودولسکی را بعنوان جوان آینده دار دنیای فوتبال معرفی کرد در حالیکه انتظار می رفت کسانی همچون لیونل مسی یا کریستیانو رونالدو در آنجا بدرخشند.
    در مهمترین تورنمنت پس از جام جهانی که یورو 2008 بود پولدی توانست با کسب عنوان دومین گلزن برتر بازیها کفش نقره ای آدیداس را از آن خود کند و همچنین به ترکیب تیم منتخب این بازیها نیز راه یابد.
    لوکاس جوان در تاریخ 6 سپتامر 2008 کار بزرگ دیگری نیز انجام داد. ستاره آلمانها توانست در این تاریخ و در سن 23 سالگی 30 امین گل ملی خود را در بازی آلمان مقابل لیختن اشتاین به ثمر برساند. گفتنی است که تاکنون فقط شش بازیکن در حوالی این سن به این رکورد دست یافته اند که نام پله و رونالدو و پوشکاش در این فهرست بیش از دیگران می درخشد.

شما در سال 2008 کمتر از 16 بار برای تیم ملی آلمان به میدان رفتید ولی توانستید هفت بار گلزنی کنید و پنج فرصت گلزنی نیز برای هم تیمی هایتان فراهم کنید. آیا با اطمینان خاطر می توانید بگویید که سال 2008 سال خوبی برای شما بوده است؟
    وقتی شما به بازیهای مقدماتی جام جهانی و یورو نگاه می اندازید و رقابتهای خوب دیگر به همراه مسابقات دوستانه قطعا سال موفقیت آمیزی بوده است. روی همرفته سال خوبی بود و خیلی جالب بخصوص رقابتهای جام ملتهای اروپا.

31گل در 59 بازی به وضوح از داشتن یک سطح بالا حکایت می کند. آیا شما می توانید همین روند را ادامه دهید؟
    من یقینا به آن امیدوارم. من با بازی مقابل تیم ملی انگلیس به عدد 60 رسیدم که خارق العاده است و من افتخار می کنم که تا اینجای کار برای کشورم کار کرده ام. من میخواهم پیشرفت کنم، گلهای زیادی برای آلمان بزنم و از موفقیتهای بیشتری لذت ببرم.

چه چیزی در بازی ات وجود دارد که از آن کاملاً راضی نیستی؟ چه فضایی را برای رشد کردن می بینی؟
    من مدت زمان زیادی است که حرفه ای شده ام و اکنون من میدانم که در فوتبال شما همیشه هم در داخل میدان و هم بیرون میدان ـ در تعامل با رسانه ها بعنوان مثال ـ باید یاد بگیرید. شما باید بیشتر رشد کنید. در باشگاه و در سطح ملی شما با مربی های خوبی کار می کنید، شما با بهترین ها تمرین می کنید و به این معناست که همه مسابقات و همه جلسات تمرینی یک رقابت هستند که شما می توانید از آن بیشتر بیاموزید.

برای سال 2009 چه اهدافی را در نظر گرفته اید؟
    ما قطعاً بر روی صعود به جام جهانی آفریقای جنوبی متمرکز خواهیم شد. جام جهانی ها و مسابقات یورو همیشه مسئله ای خاص هستند و شما همیشه میخواهید تا در آنها حضور داشته باشید.

درباره اختلاف بین یواخیم لو ـ سرمربی آلمان ـ و میشائیل بالاک و تورستن فرینگز چه نظری داشتید؟
    من دقیقاً نمی دانم چه وضعیتی است و چه گفته شده است. ما با مربی قبل از مسابقه با انگلیس گفتگوی خوبی داشتیم. او حرفهای خوبی زد و من فکر میکنم که همه اکنون می دانند که چه چیزی باید باشد بنابراین صحبت کردن در این باره پایان یافته است.

شما تاکنون برای آلمانها در دو تورنمنت حضور داشته اید. یکی را با مقام سومی و دیگری را با مقام دومی به پایان رسانده اید. آیا قصد دارید تا در سال 2010 اول شوید؟
    این چیزی است که همه می گویند و درباره اش می نویسند اما در ابتدا ما لازم است که به جام جهانی صعود کنیم ولی وقتی شما به تیم ما و بازیکنان جوان خوبی که ما در اختیار داریم نگاه می کنید واضح است که ما تیم خوبی تا سال 2010 داشته باشیم. تیمی که قادر باشد تا برای بالاترین افتخارات بجنگد.

درباره وضعیت گروهتان و تیمهایی همچون روسیه و ولز چه فکر می کنید؟
    بازی با روسیه قطعاً مهمترین رقابت ما از زمانی است که ما با آنها در مسکو بازی کرده ایم. این بازی قطعاً سخت تر از بازی آنجا خواهد بود.

به شما بعنوان یکی از تکیه گاه های تیم ملی آلمان در جام جهانی 2010 نامبرده می شود. آیا شما پیشتر درباره جام جهانی 2010 فکر کرده بودید؟
    من از سال 2004 در تیم بوده ام و احساس فشار بیشتری نمی کنم. قاعدتاً من یکی از بازیکنان با تجربه بیشتر هستم ولی هر وقت که برای یک مسابقه یا تورنمنتی دعوت می شوم هیجان خواهم داشت. فوتبال همیشه لذت بخش است و باعث به هیجان آوردن من میشود.

ترکیب پولدی و شوینی در جام جهانی 2006 واقعاً جادویی بود. آیا شما هنوز هم دوستان نزدیکی هستید؟
    ما هنوز به خوبی با هم کار می کنیم هم هنگامی که ما با همدیگر برای بایرن تمرین می کنیم و هم در خارج از میدان ولی تمام چیزهایی که بوسیله رسانه ها برانگیخته می شود یک روز همه شان به پایان می رسد.

آیا آلمان در سطح تیمهایی همچون برزیل و آرژانتین قرار دارد؟
    وقتی که شما به تورنمنتهای اخیر نگاه می کنید می بینید که ما موفقیتهای بیشتری از 2004 به اینسو داشته ایم. بنابراین ما از تیمهای بزرگ نمی ترسیم.

درباره مارادونا بعنوان مربی جدید تیم ملی آرژانتین چه نظری داری؟
    از نظر من او یکی از بهترین فوتبالیستهای تمام دوران است و من فکر می کنم این چیز بزرگی است.

آیا تا بحال به زندگی بعد از دوران فوتبالی ات هم فکر کرده ای؟
    نخیر، دقیقاً نه. اول از همه اینکه من خوشحالم که سالم هستم و سالهای زیادی را در میدان فوتبال پیش رو دارم که مهمترین موضوع است.

کدام باشگاه ها را بعنوان باشگاه های موردنظرت قبول داری ـ نه اینکه بخواهی برای آنها بازی کنی ـ ولی در آرزویت داشته باشی؟
    کلن و بارسلونا. کلن بخاطر اینکه من از سطح D (زیر 13 ساله ها) به آنجا آمدم. من بارسلونا را نیز از زمانی که به فوتبال علاقمند شدم پیگیری می کردم. زمانی که روماریو و استوویچکوف در آنجا بازی می کردند و بعد از آن شما به بازیکنان عالی ای که اکنون در اختیار دارند نگاهی بیندازید، مسی، اتوئو و هانری قطعاً بازیکنان بزرگی هستند. من دو بار در استادیوم شان بازی کرده ام و تجربه شگفت انگیزی بوده است! و اینکه یک تاریخ پشت سر این باشگاه است، بازیکنان قدیمی و افتخارات فوتبال تهاجمی. من هر چیزی را درباره آنها دوست دارم.

با چه بازیکنانی دوست دارید لباستان را عوض کنید؟
    رونالدینیو، رونالدو و مسی، این سه بازیکن کسانی هستند که من پیشتر نیز با آنها لباسم را عوض کرده ام. آنها در زمره بهترین بازیکنان در دنیا هستند.

منبع:
    www.parsfootball.com

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این تیمتون چه ساعتی با الجزیره بازی داره؟
    ساعت 16 به وقت ایران و یا امارات؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •